Novinky
V Cechah se pomlouva a zavidi vse 😄 Temer pod kazdou recenzi je pak nablito 😁
Nejvíce ovšem v českých álejích blijí slovenští soudruzi a bačové 😄
😄 Na Hyundai podle mě nadavaj hlavně skodovkari. Na jinou značku ani nadávat nemůžou, zijou v doměn i, že jejich oktavka je lepší a superb je prémiovka...no ale časy se mění. Na co budou nadávat za pár let? Na dacii?
Bóže, Howník Noszowiczny je horší než Sládovi Republikáni. Howník má zas nějaké demagogické kidy. 😁 No jo, takových nesmyslů už tady bylo a pak si přečteme o cituji "slabším zájmu" kde opět leda šroubovák v zadku, auto na cihlách a řeči kolem 8-s
Akonahle sa spomenie H alebo T, ci nebodaj Musk, alebo dokonca EU, tak sa dementi zlietaju ako muchy na ***. Akoby ich niekto z kopy hnoja vidlami nahadzal. Keby aspon islo o obsah clanku.
kvalita jak párky ze strojního separátu.
Protože na klopě mělo křivácký Háčko,
udělal dobře, že zahodil služební sáčko.
To dnes z dělnického skladu od Terky,
vysmátý Vóša fasuje modré montérky.
Brouzdá halou evropské firmy normální,
zlepšila se mu pleť i holky zase prohání.
Přemýšlím co teď s načatým večerem,
Hnůjdaj je pryč, tak se tu moc ožerem.
Vládík je v civilu zase normalní kolega,
škrábe brambory, myje podlahu bez ega.
Kona je skutocne vytvorena Hyundaiom, nie ako "cesky" Citygo iV, ktory vznikol nalepenim slepice na e-up!.
Chodim aj na nemecke a anglicke servery ale s nicim podobnym ako cechackovske "Kdo si koupí Hjundaje, na dosmrti ku.n. da je." som sa nestretol. Dokonca mi ani nikto nehovoril baco. V inych statoch je zrejme menej primitivov ako v Cesku.
A ty cechackovsky primitiv nemas nic k veci? Tvoj mozocek nezvladne viac, ako si predviedol?
Co uz, na debatu aky je rozdiel medzi iV a e-up ti chybaju vedomosti a inteligencia, tak si aspon vydal zo seba to najlepsie.
B) Největší kritiku škodovky vídám právě na českých serverech, kde je in kritizovat. V zahraničí jí chválí více. Jak si to mám vyložit vzhledem k tomu co píšeš?
Pre Hyundai je konkurentom VW, nie Skoda. Ta nestiha ani na KIA. Staci porovnat globalne predaje Hyundai, KIA a Skody a je jasne, kto je ten maly sused.
Zcela strizlive predpovidam, ze Hjundai nebo jak se to pise evropskym automobilkam poradne zatopi a s ohledem na progres vyvoje to nebude dlouho trvat. Jak rika klasik: smich? ....prejde....
Hyundai musel Konu navrhnut a vyrobit od zakladu, zatial co Skode stacilo nalepit slepicu na e-up!.
Zatial vyzeras ako paradny hlupak, co si strelil vlastenca.
Moje příspěvky s elektrifikací Hyundaie nesouvisí. Moje příspěvky v této diskuzi kritizovaly hatery Hyundaie, a potom jednoho slovenskýho trotla. O Hyundai nic.