Novinky
Výborný nápad s elektromobily, když se chce tak to jde! Jenže u nás se nechce - vezměme si jaké daně jsou na benzínu, kolik korunek teče těm prasátkům do koryt! U nás tento počin ještě dlouho nebude - je třeba z nás "chytrých" čechů tahat prachy...
Ale to není to hlavní co jsem chtěl. Jestliže by tato energie měla být zcela zelená, tak proč spalovat fosilní paliva?! Vždyť v Izraeli se přímo vybízí možnost brát sluneční energii, na nehostinné místa - pouště dát slun. kolektory, které by zásobovaly "benzínky" (možná říkejme spíše elektrínky😉),téměř na každou střechu je také přidat. To by se pak zelenalo... >😁 😉
Ale to není to hlavní co jsem chtěl. Jestliže by tato energie měla být zcela zelená, tak proč spalovat fosilní paliva?! Vždyť v Izraeli se přímo vybízí možnost brát sluneční energii, na nehostinné místa - pouště dát slun. kolektory, které by zásobovaly "benzínky" (možná říkejme spíše elektrínky😉),téměř na každou střechu je také přidat. To by se pak zelenalo... >😁 😉
Nemělo to být spíš 500 míst. 500 000 na rozlohu Izraele je docela přehnaný číslo. To by to museli rozmísit do každého baráku a na každý metr silnice... 😉
Je to výborné riešenie, pripomína mi to výmenu propán-butánových bômb u nás.