Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: S limitkou Cupra Ateca v Barceloně a v kanceláři pana nejvyššího

Cupru Atecu už dobře známe, speciální limitovaná edice je ale ženevská novinka. Kromě toho se naše novinářská skupinka podívala taky do kanceláře šéfa cupry. A ještě někam.
Zpět na článek
19. 12. 2019 19:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
24. 11. 2019 23:14
Co mají u Cupry proti manuálům?!
Hlavně bych se pana šéfa zeptal, proč už nedělají Leona Cupru s manuální převodovkou a proč tři pedály a pořádnou řadicí páku alespoň alternativně nedostala taky Cupra Ateca!!! :-( :no: :no: :no:
24. 11. 2019 11:46
Re: Leon Cupra IV
Nic novyho bych od toho neocekaval. Mam pocit, ze podvozkova platforma bude opet MQB, takze tam nic jinyho nevymysli. Motor stejny 2.0 TSI. Novy bude hybrid, ale koho to u cupry zajima? Mozna tam daji v zakladu ty odklony na predku, ty jsou fajn, to funguje. Ale co je stoprocentni, tak to auto bude jeste drazsi nez dnesni Leon cupra. Tipnul bych si, ze zacnou nekde u 900 000 tisic. To uz bych vzal radsi TypeR.
Avatar - LeonST
23. 11. 2019 19:50
Leon Cupra IV
Jsem docela zvědavý, jestli generace čtyři, už pod samostatnou značkou přinese Leona Cupru s nějakým zásadním posunem - vylepšěním. Jinak marně i jako příznivec Seatu hledám důvod, proč si připlatit a tak trochu mě mrzí, že se z toho asi stane podobný marketingový blábol jako u Škodovky pseudosportovní RS, kdy si hraji na něco, co nejsem a blbci to kupují. Zatím jsem zaznamenal pouze výrazný růst ceny, úpravu odklonů přední nápravy a estetické blbůstky jako čtyři laufy nebo volant potažený Alcantarou.