Elektromobilita
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
tak to zkusíme z velkým. Za cenu Zoe vyrobíme najednou šestimetrové hovado.
Z koho, čeho. S kým, čím.
https😐/www.mojecestina.cz/…ni-predlozek-s-z
Ale nic si z toho nedelej, taky se obcas seknu 😉
https😐/www.mojecestina.cz/…ni-predlozek-s-z
Ale nic si z toho nedelej, taky se obcas seknu 😉
Tak rychlo chcel napisat "mudrost" az zabudol na pravopis.
😄 Pravopis, matematiku a fakty u tychto e😜ertov necakaj. Ked ma Tesla najpredavanejsi elektromobil sveta s vysokou marzou tak oni to chapu tak ze im to nejde 😀
Čína stopla dotace a prodeje elektromobilů tam letí raketově dolů 😄
V ČR se prodá měsíčně tolik ks Tesly, kolik se prodá osobáků Dodge a pikapů RAM 😄 Takže elektrik fandů , co si to koupí bez dotací za svoje není ani tolik, co fandů amerik, protože ti ještě kupují Chrysler, Jeep, Cadillac, Chevroelt a další, čím ty ameriky počty Tesel výrazně překonávaj.
Tolik realita.
Když budu multi-miliardář a Zítra vyhlásím dotační program, že Každému, kdo si koupí novou Ladu na ní dám 150 000 Kč, to vyskočí najednou prodeje Lady vid 😄 😄 😄
V ČR se prodá měsíčně tolik ks Tesly, kolik se prodá osobáků Dodge a pikapů RAM 😄 Takže elektrik fandů , co si to koupí bez dotací za svoje není ani tolik, co fandů amerik, protože ti ještě kupují Chrysler, Jeep, Cadillac, Chevroelt a další, čím ty ameriky počty Tesel výrazně překonávaj.
Tolik realita.
Když budu multi-miliardář a Zítra vyhlásím dotační program, že Každému, kdo si koupí novou Ladu na ní dám 150 000 Kč, to vyskočí najednou prodeje Lady vid 😄 😄 😄
99matthew99
Ze v dnesnej dobe kedy je hon na emisie,bezpecnost a vykonne auta(vyssia cestna dan a pod) patria medzi najrychlejsie a najvykonnejsie auta Tesly s ich obrovskymi dotykovymi displejmi. Plus je mozne na ne v niektorych krajinach dostat dotacie a su oslobodene od cestnej dane.
Anonym
Bykupci a tlučhubové, podobní šašci jako "elektrikář" si za malou půjčku Elonovi žijou svůj vlhký elektrický sen
Objednávka vypadá jinak. Ale za tu malou iluzi půjčili už Muskovi 20milionů dolarů.
No když "trestaš sazomety" (citace toho vola "elektrikáře" osobně) s autem, co nevytáhne 130 a navíc žiješ s hlavou ve vlastním zadku, tak je to pěknej pocit.
Je to fraška.
Objednávka vypadá jinak. Ale za tu malou iluzi půjčili už Muskovi 20milionů dolarů.
No když "trestaš sazomety" (citace toho vola "elektrikáře" osobně) s autem, co nevytáhne 130 a navíc žiješ s hlavou ve vlastním zadku, tak je to pěknej pocit.
Je to fraška.
Výborně, Tesla Rulez. 200 000 tisíc lidí po 100USD to je krásná půjčka na vývoj.
Snad ti nepraskne ta naběhlá žilka na hlavě. Jinak maximální rychlost i3 je 154 km/h. Možná jsem se špatně vyjádřil, ono to snad ani není trestání, když na konci obce sešlápneš na podlahu a zcela jim ujedeš. A pokud přeci jen, tak to mají pouze za jejich nedodržování bezpečné vzdálenosti a lepení se na mě. Kdo chce kam... Jednou nějaký smradlavý passat TDI jel za mnou nějakých 10km a pak to točil, jel jen proto, že byl zcela vyšokovaný. Asi se mu zhroutil jeho svět :yes: 😒] 😒] 😒]
Snad ti nepraskne ta naběhlá žilka na hlavě. Jinak maximální rychlost i3 je 154 km/h. Možná jsem se špatně vyjádřil, ono to snad ani není trestání, když na konci obce sešlápneš na podlahu a zcela jim ujedeš. A pokud přeci jen, tak to mají pouze za jejich nedodržování bezpečné vzdálenosti a lepení se na mě. Kdo chce kam... Jednou nějaký smradlavý passat TDI jel za mnou nějakých 10km a pak to točil, jel jen proto, že byl zcela vyšokovaný. Asi se mu zhroutil jeho svět :yes: 😒] 😒] 😒]
Fajn blbečku. Máš maximálku jako Škoda Rapid z roku 1987. A to na km/h přesně.
Komus kdy kam ujel? Tak možná mámě na šlapacím autě z pískoviště viď. To bylo tvoje poprvé a naposledy.
Svět s tím hnojem fakt nikomu nebouráš, a mě s V-max 330+ a z 0-200 pod 10 asi už vůbec ne.
Jsi na silnici jenom hmyz. Začal sis sám. Mě je k smíchu i i8. Naposledy jsem se právě na takovým tříválcovým supersportu na galuzkách královsky pobavil. 😄
Hele vole, ty s tím střepem fakt s někým závodíš? A všiml sis někdy, že ti druzí to neví - že se závodí? Že je prostě jen blokuješ? A proto si myslíš, že se na tebe lepěj?
FOSTEK RULEZ
:-!
A nakonec tě ten passat nepředjel viď. Byla to B2ka z roku 1985 1.6d tak maximálně.
Komus kdy kam ujel? Tak možná mámě na šlapacím autě z pískoviště viď. To bylo tvoje poprvé a naposledy.
Svět s tím hnojem fakt nikomu nebouráš, a mě s V-max 330+ a z 0-200 pod 10 asi už vůbec ne.
Jsi na silnici jenom hmyz. Začal sis sám. Mě je k smíchu i i8. Naposledy jsem se právě na takovým tříválcovým supersportu na galuzkách královsky pobavil. 😄
Hele vole, ty s tím střepem fakt s někým závodíš? A všiml sis někdy, že ti druzí to neví - že se závodí? Že je prostě jen blokuješ? A proto si myslíš, že se na tebe lepěj?
FOSTEK RULEZ
:-!
A nakonec tě ten passat nepředjel viď. Byla to B2ka z roku 1985 1.6d tak maximálně.
No - zcela reálně - e-auta jsou ekonomický nesmysl a ekologický omyl.
ekonomicky je to narocne, ekologicky su EV samozrejme pecka. kazdeho kto ma iny nazor, by som kazdy den uvazal k stlpu na rusnu krizovatku.
Elektrikářu, původně jsem tě měl za rozumnějšího - ale jak vidno, sekta je halt sekta. Vrnět tady rozkoší nad tím, že jsi směl strčit Muskovi sto dolarů do rekta... no nevím...
No nic, když ti tohle dělá radost, tož si to užívej 😁
On ten pašíkář se možná chtěl na vlastní oči podívat na teho člověka, co jede v hentoťtakovém zgarbu na baterky - a cestou domů se to snažil pochopit, jak nekdo do čehosik takového može sednout dobrovolně A to kdyby ještě tušil, že ty jsi na to dokonce hrdý, tak bude vrtět hlavou do konce svých dnů.
Halt ono to procento lidí, kteří před ženami preferují ovce - a těch, kteří před auty preferují takovéto elektrorobertky, asi bude pokrývat obdobnou skupinu uživatelů 😁 😄 😁 😄
Ale co, hlavní věc je, že jste spolu šťastní - no ne? 😉
No nic, když ti tohle dělá radost, tož si to užívej 😁
On ten pašíkář se možná chtěl na vlastní oči podívat na teho člověka, co jede v hentoťtakovém zgarbu na baterky - a cestou domů se to snažil pochopit, jak nekdo do čehosik takového može sednout dobrovolně A to kdyby ještě tušil, že ty jsi na to dokonce hrdý, tak bude vrtět hlavou do konce svých dnů.
Halt ono to procento lidí, kteří před ženami preferují ovce - a těch, kteří před auty preferují takovéto elektrorobertky, asi bude pokrývat obdobnou skupinu uživatelů 😁 😄 😁 😄
Ale co, hlavní věc je, že jste spolu šťastní - no ne? 😉
Připadáš mi tak trochu jako FRED HOYLE 8-s
V čempak to? Ujišťuji tě, že jsem nikdy v astronomii nepracoval 😉
V popírání TBBT
A co mají Leonard, Penny, Sheldon, Rážeš a spol společného s tím, že zde elektrikář vlhne blahem nad tím, že směl poslat muskovi 100USD? 😉
Mě je úplně fuk, za co elektrikář utrácí svoje peníze, jsou jeho.
Jen říkám, že to zřejmě myslel tak, že mu připomínáš popírače teorie velkého třesku.
Na druhou stranu - TBBT je jen hypotéza, jsme si jí jistí podobně jako tím, že se bude za 20 let jezdit v EV. Tedy vůbec. Takže já nemám s popíráním TBBT žádný problém.
Na rozdíl od Sheldona 😉
Jen říkám, že to zřejmě myslel tak, že mu připomínáš popírače teorie velkého třesku.
Na druhou stranu - TBBT je jen hypotéza, jsme si jí jistí podobně jako tím, že se bude za 20 let jezdit v EV. Tedy vůbec. Takže já nemám s popíráním TBBT žádný problém.
Na rozdíl od Sheldona 😉
Asi tak 😁
O počátku vesmíru existuje teorií mnoho - a teorie velkého třesku plesku je jednou z nich. Beztak nemáme v dohledné době šanci zjistit, jak to tehdy bylo 😄
Souhlasím i s tím, ať si elektrikář své prachy (či cokoliv jiného) strká, kam mu zrovna libo. Když je to po vzájemné domluvě a nevyvolává to veřejné pohoršení... 😉 😉 . Jenom na rozdíl od něj nevidím důvod, proč nad tím tak vrní blahem 😁 Ale když mu stačí ke štěstí někam posílat peníze, tož mu budiž přáno 😉 😉
O počátku vesmíru existuje teorií mnoho - a teorie velkého třesku plesku je jednou z nich. Beztak nemáme v dohledné době šanci zjistit, jak to tehdy bylo 😄
Souhlasím i s tím, ať si elektrikář své prachy (či cokoliv jiného) strká, kam mu zrovna libo. Když je to po vzájemné domluvě a nevyvolává to veřejné pohoršení... 😉 😉 . Jenom na rozdíl od něj nevidím důvod, proč nad tím tak vrní blahem 😁 Ale když mu stačí ke štěstí někam posílat peníze, tož mu budiž přáno 😉 😉
TBBT je samozrejme pouze teorie a je dost mozne, ze je mylna.
Mel jsem na mysli podobu v kontextu popirani rozpinani vesmiru a trvani na Teorii stacionarniho vesmiru i pres nezvratne dukazy (rudy posuv etc.) toho, ze vesmir neni staticky a rozpina se. Tento clovek na tom trval tak vehementne a tak dlouho, ze ho to stalo jeho misto na univerzite a byl v podstate vsem za blazna. A byl u toho dost agresivni na protivniky. Proste to byl takovy egoista, ze si nemohl sam sobe priznat, ze byl uplne mimo. Trval na tom az do smrti.
I intuice tak nejak napovida, ze vesmir dost mozna stacionarni nebude a dukazy take hovori jasne. To ovsem nic neznamena vzhledem k TBBT, protoze to uz je dost velka nadstavba a tam to rozhodne nelze takto potvrdit.
Mel jsem na mysli podobu v kontextu popirani rozpinani vesmiru a trvani na Teorii stacionarniho vesmiru i pres nezvratne dukazy (rudy posuv etc.) toho, ze vesmir neni staticky a rozpina se. Tento clovek na tom trval tak vehementne a tak dlouho, ze ho to stalo jeho misto na univerzite a byl v podstate vsem za blazna. A byl u toho dost agresivni na protivniky. Proste to byl takovy egoista, ze si nemohl sam sobe priznat, ze byl uplne mimo. Trval na tom az do smrti.
I intuice tak nejak napovida, ze vesmir dost mozna stacionarni nebude a dukazy take hovori jasne. To ovsem nic neznamena vzhledem k TBBT, protoze to uz je dost velka nadstavba a tam to rozhodne nelze takto potvrdit.
A v čom ti ho tedy jako připomínám? 😁
Zkus o tom přemýšlet 😁
Njn, když nejsi sto zformulovat ani své vlastní pokusy o myšlénky, tak to ti ani těch 100 USD do elonova pozadí vetknutých nepomůže 😁
Nebude, za 20 let bude světová krize ve stylu, že za dnešních 1 000 dolarů bude 1 chleba. Budou občanské války a elektromobily se fakt řešit nebudou.
No, jisté indicie mne vedou k náhledu ne zcela nepodobnému 😞
To se bude Cybertruck hodit 😒] :yes:
Akorát si ho nikde nenabiješ 😄 leda že si nasyslíš do betonového bunkru pár set panelů ale v zimě abys moc nejezdil, protože to se ti to moc nenabije 😲 😲 😲
Mám fotovoltaiku, takže to mě netrápí. Když na to příjde, stačí ti pár panelů na konstrukci a nabíjíš. Také Cybertruck bude mít integrované panely do korby a nabije nějaké ty km i když bude pouze stát.
Kolik ti nateče benzínu do nádrže, když stojíš na sluníčku? 😒]
V zimě nebudu sice jezdit moc, zato ty s fosilem vůbec.
Kolik ti nateče benzínu do nádrže, když stojíš na sluníčku? 😒]
V zimě nebudu sice jezdit moc, zato ty s fosilem vůbec.
Ty budeš při tomto scénáři vývoje světa a společnosti hotovej,
Pitchusové budou utraceni hned ze startu.
Pitchusové budou utraceni hned ze startu.
Elektrikářu, tebe fakt omluvá jenom to, že o skutečně krizových či válečných podmínkách nemáš ani šajn
Stále jsi mi neodpověděl, zda za těch svých 100 USD dostaneš od Elona kulové s přehazovačkou a nebo i vystřihovací modýlek? 😁
Stále jsi mi neodpověděl, zda za těch svých 100 USD dostaneš od Elona kulové s přehazovačkou a nebo i vystřihovací modýlek? 😁
Mně za těch 100USD stačí tady ta zábava s vámi, perfektně se bavím. :yes: 😒] 😒] 😒]
Věřil bys, že já se tou tvou stodolarovou hloupostí bavím taky? A platíš to ty? 😉
Tak vidíš, nakonec se baví všichni. Konec přestávky a zpět do práce. Tak se tu mějte, kluci :yes:
Tak hybaj 😉
Antoníne, top-yčy elektrárenský, do kotle přilož 😁
Myslíš že Toník hazí lopatou v Počeradech? A potajmu si nabíjí během směny Muskovy elektrický necky 😄
Aby pak až ráno zakokrhá kohout mohl plachtit v pravým za Liazkou kilo když přituhne a potřebuje si trochu zatopit 😄
Aby pak až ráno zakokrhá kohout mohl plachtit v pravým za Liazkou kilo když přituhne a potřebuje si trochu zatopit 😄
My narozdíl od tebe nočního vrátnýho ani doplnovače piva v Kaufláči neděláme. Takže máme veget.
Tak zase napiš až doplníš Krušovice nebo obejdeš s Azorem sklad cigaret. A hodně ampérů, hodně ampérů!
Tak zase napiš až doplníš Krušovice nebo obejdeš s Azorem sklad cigaret. A hodně ampérů, hodně ampérů!
Tady máte takovou jednoduchou ochutnávku mé práce (a zároveň koníčka), zkuste si to kluci proběhnout https😐/ibb.c👋ZgV8z2v a klidně vás hned beru na výpomoc. Platím 800Kč/h.
A proč bych měl brigádně dělat věci, kterým nerozumím, když si ve svém oboru vydělám vice?
Když navíc mohu býti hrd na to, že díly z "mých" materiálů jezdí v nových Octáviích a Superbech?
Tak hybaj ke kotli a přikládej, ať se fotovoltaická auta mají v noci z čeho nabíjet 😁
Když navíc mohu býti hrd na to, že díly z "mých" materiálů jezdí v nových Octáviích a Superbech?
Tak hybaj ke kotli a přikládej, ať se fotovoltaická auta mají v noci z čeho nabíjet 😁
Ty neumíš číst? Psal jsem 800Kč na hodinu, ne na den 😒] 😒] 😒] Myslel jsi věci z tvého vstřikolisu (toho co ovládáš na směně). Nabíjení mám nastavené až na 1:00, dnes mi stačí 6kWh. 30% z jádra, zbytek české uhlí :yes: Lepší než ropa z Azérbajdžánu.
A stejně je krásné, jak ty psychologické poučky fungují, co?
Hlupák VÍ naprosto všechno (a užívá si třeba "trestání sazometů") zatímco inteligentní člověk pochybuje a zvažuje - třeba to, zda vše, co je mu předkládáno, je skutečně takové terno, jak jest prezentováno.
No nic, přeji ti dlouhý život bez jakýchkoli pochybností, naplněný tvými jistotami 😁
Hlupák VÍ naprosto všechno (a užívá si třeba "trestání sazometů") zatímco inteligentní člověk pochybuje a zvažuje - třeba to, zda vše, co je mu předkládáno, je skutečně takové terno, jak jest prezentováno.
No nic, přeji ti dlouhý život bez jakýchkoli pochybností, naplněný tvými jistotami 😁
zvazovat muzes, ale to je tak vsechno co zmuzes (zmuzem)
Zetti, jak to říci... Pokud někdo preferuje životní styl, kde se neuvažuje, ale slepě věří - proč mu to rozmlouvat? 😁
Já se řídím heslem Pobožného Pistolníka (štkpt Václava Morávka) a "Věřím v Boha a ve své pistole". O všem ostatním je nutno pochybovat.
On to kdysi řekl juž slavný filosof a matematik René Descartes (a před ním podobně i svatý Augustin) : "Dubito ergo cogito; cogito ergo sum" Čili "Pochybuji, tedy myslím - a myslím, tedy jsem "
Ale jak jsem psal výše (či níže, to záleží na zobrazení) - když někdo preferuje slepou víru před hledáním pravdy metodou pochybností, kdo jsem já, abych mu v tom bránil?
Já se řídím heslem Pobožného Pistolníka (štkpt Václava Morávka) a "Věřím v Boha a ve své pistole". O všem ostatním je nutno pochybovat.
On to kdysi řekl juž slavný filosof a matematik René Descartes (a před ním podobně i svatý Augustin) : "Dubito ergo cogito; cogito ergo sum" Čili "Pochybuji, tedy myslím - a myslím, tedy jsem "
Ale jak jsem psal výše (či níže, to záleží na zobrazení) - když někdo preferuje slepou víru před hledáním pravdy metodou pochybností, kdo jsem já, abych mu v tom bránil?
Osobne uplne nechapu co je komu do ciziho zivotniho stylu. Taky mi nesedi euroznasilnovani elektromobilitou, ale kdyz do toho nekdo leze dobrovolne tak to jeho vec. S obojim udelas velky kulovy.
Nakonec nasi voleni sefove si odsouhlasili bezuhlikovou budoucnost a my s tim proste nic neudelame. Uz sme na ceste at chces nebo nechces. Ja mam svedomi ciste, v roc 2003(?) sem rekl evrope NE, ale byla tady spousta chytrejsich nez ja. V USA se vzpamatovali a i kdyz taky nekam smeruji, neni to tak moc nasilim.
Nakonec nasi voleni sefove si odsouhlasili bezuhlikovou budoucnost a my s tim proste nic neudelame. Uz sme na ceste at chces nebo nechces. Ja mam svedomi ciste, v roc 2003(?) sem rekl evrope NE, ale byla tady spousta chytrejsich nez ja. V USA se vzpamatovali a i kdyz taky nekam smeruji, neni to tak moc nasilim.
Zetti,
S většinou tvého příspevku bohužel musím souhlasit - až na ty "volené" šéfy, protože mám takový dojem, že ty, kteří o tom skutečně rozhodují, nikdo nevolil.
Ale to na věci samotné (že se za jásavého hýkání progresivistů řítíme směrem k OBROVSKÉMU průzeru) nezmění ani písmenko 😒 😒 😒
On to geniálně popsal už Karel Čapek ve Válce s mloky, v 1. kapitole, kde Autor mluví sám se sebou😒br /> „Lidi tedy budou sloužit Mlokům.“
Budou, když to tak chceš nazvat. Budou prostě pracovat v továrnách jako teď. Budou mít jenom jiné pány. Koneckonců se snad ani tak mnoho nezmění –
„A není ti lidstva líto?“
Proboha, nech mne! Co mám dělat? Vždyť to chtěli lidé; všichni chtěli mít Mloky, chtěl je obchod, průmysl a technika, chtěli je státníci i vojenští páni - I mladý Povondra to říkal: my všichni za to můžeme. Prosím tě, jak by mně nebylo lidstva líto! Ale nejvíc mi ho bylo líto, když jsem viděl, jak se samo stůj co stůj hrne do té záhuby. Člověk by křičel, když se tak na to kouká. Řval by a zvedal obě ruce, jako by viděl vjíždět vlak na špatnou kolej. Teď už se to nedá zastavit...
...Našels už něco tak hrozného a vražedného a nesmyslného, aby tím některý intelektuál nechtěl obrodit svět? Nu, nech to být! "
S většinou tvého příspevku bohužel musím souhlasit - až na ty "volené" šéfy, protože mám takový dojem, že ty, kteří o tom skutečně rozhodují, nikdo nevolil.
Ale to na věci samotné (že se za jásavého hýkání progresivistů řítíme směrem k OBROVSKÉMU průzeru) nezmění ani písmenko 😒 😒 😒
On to geniálně popsal už Karel Čapek ve Válce s mloky, v 1. kapitole, kde Autor mluví sám se sebou😒br /> „Lidi tedy budou sloužit Mlokům.“
Budou, když to tak chceš nazvat. Budou prostě pracovat v továrnách jako teď. Budou mít jenom jiné pány. Koneckonců se snad ani tak mnoho nezmění –
„A není ti lidstva líto?“
Proboha, nech mne! Co mám dělat? Vždyť to chtěli lidé; všichni chtěli mít Mloky, chtěl je obchod, průmysl a technika, chtěli je státníci i vojenští páni - I mladý Povondra to říkal: my všichni za to můžeme. Prosím tě, jak by mně nebylo lidstva líto! Ale nejvíc mi ho bylo líto, když jsem viděl, jak se samo stůj co stůj hrne do té záhuby. Člověk by křičel, když se tak na to kouká. Řval by a zvedal obě ruce, jako by viděl vjíždět vlak na špatnou kolej. Teď už se to nedá zastavit...
...Našels už něco tak hrozného a vražedného a nesmyslného, aby tím některý intelektuál nechtěl obrodit svět? Nu, nech to být! "
My se taky bavíme. Už tomu nezamrzaj v -30 kliky? v USA mát být letos tuhá zima, takže si Muskova sekta asi moc nezajezdí.
Oproti tomu fosil jezdí na sibiři i v -50 pod nulou vid, blbý...
Oproti tomu fosil jezdí na sibiři i v -50 pod nulou vid, blbý...
Když zítra prohlásím, že si výhledově nechám vyrobit ZIL za 15 milionů a pošlu MSC-6 zálohu 1000 dolarů, a přemluvím ještě 50 lidí, může ZIL zítra vydat titulek že má objednávky na 50 aut? 😄 😄
Brání ti v tom snad někdo?
Jen že to bude stejně reálné jako u Tesly 😄
Vůbec nikdo tě nenutí metat tady sr**ky. Prostě se přesuň pod jinou tématiku, třeba pečení bábovek. Nutí ti tu Teslu snad někdo? Tak vidíš. Nech to na lidech, kteří si to auto koupí.
Proč lezeš ty na forum o autech a nejsi na forum tramvajáků, trolejbusáků a příznivců elektrických trub.
Já si můžu psát kam chci co chci, žádný ekobolševici a a neomarxisti mi nebudou určovat kde s ním diskutovat.
Já si můžu psát kam chci co chci, žádný ekobolševici a a neomarxisti mi nebudou určovat kde s ním diskutovat.
Přečti si nadpis článku, Johnny. Asi jsi se uklik.
Johnny Cash https😐/www.youtube.com/watch?… nebo Johnny B Goode https😐/www.youtube.com/watch?…
Nebo John Doe ??
https😐/www.youtube.com/watch?…
Nebo John Doe ??
https😐/www.youtube.com/watch?…
Jinak tohle měli v Rusku v roce 2014https😐/www.armyrecognition.com/…he_punisher.html
Akorát je nenpadlo dodávat tuhle obludnost běžným lidem 😄 😄 😄
Akorát je nenpadlo dodávat tuhle obludnost běžným lidem 😄 😄 😄
Fuj tajbl, to JE ale vošklivý! 😁
O nic ošklivější než Muskova čáranice ze skicáku 😄
Jak to říci slušně
Kdybych svýmu mladýmu vzal plínu, poté co ji dúkladně naplní, plácnul s ní o kreslící čtvrtku a trošku tam s ní žvachlal, tak by výsledný výtvor nemohl vypadat hůře 😁
Kdybych svýmu mladýmu vzal plínu, poté co ji dúkladně naplní, plácnul s ní o kreslící čtvrtku a trošku tam s ní žvachlal, tak by výsledný výtvor nemohl vypadat hůře 😁
_Karel_
Teď jsem zaznamenal, že zadní okénko kyborga ůdajně nebylo "nerozbitné", tak jako přední, a proto se rozbilo (Muskovo vysvětlení). Tak si jen říkám - jak to, že ta koule, která v nerozbitném udělala díru skrz, nerozbila obyčejné sklo o nic víc než přední, jak to, že neprolítla? Myslím si, že Musk opět lže.
Lže bez přestávky.
Viděls jak trapně natočili to video s tím fordem?
Myslím, že by ho asi s prototypem mohli přetáhnout tak jak tak, tak proč ty podrazy? To je fuk, sekta to sežere i takhle.
Viděls jak trapně natočili to video s tím fordem?
Myslím, že by ho asi s prototypem mohli přetáhnout tak jak tak, tak proč ty podrazy? To je fuk, sekta to sežere i takhle.
Jj, těžká ubohost. Musk je fakt trapák. Ze startu jsem mu docela fandil, ale od potapěče ho mám za zm.da.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To si nevybereš... Skoro každý velký vynálezce a inovátor byl svým způsobem magor, někdo hodně - a někdo ještě víc.
Henry Ford byl technický, marketingový a managerský génius - a zároveň financoval vydávání Protokolů Sionských Mudrců a každoročně posílal říšskému kancléři 25.000(nebo kolik??) dolarů, jako svůj osobní dar.
Steve Jobs měl diagnostikováno několik sociopatických poruch chování.
Henry Citroën byl (pokud se pamatuji správně) až patologickým hráčem
Jediní "normální" byli snad bratři Wrightovi - a ti byli zase TAK nemožně epochální suchoprdi, že to vlastně taky nebylo normální 😁
John Moses Browning sám přinesl do oboru palných zbraní více inovací, než všichni ostatní konstruktéři dohromady... A to byl zase TEŽKEJ workoholik, kterej se upracoval k smrti
A pak si vyber - je lepší génius (a zároveň magor), který svou prací významně změní svět - a nebo úředníček, který celý život vyplňuje kolonky v excelu a když jednou umře, vlastně nikdo si toho nevšimne?
Henry Ford byl technický, marketingový a managerský génius - a zároveň financoval vydávání Protokolů Sionských Mudrců a každoročně posílal říšskému kancléři 25.000(nebo kolik??) dolarů, jako svůj osobní dar.
Steve Jobs měl diagnostikováno několik sociopatických poruch chování.
Henry Citroën byl (pokud se pamatuji správně) až patologickým hráčem
Jediní "normální" byli snad bratři Wrightovi - a ti byli zase TAK nemožně epochální suchoprdi, že to vlastně taky nebylo normální 😁
John Moses Browning sám přinesl do oboru palných zbraní více inovací, než všichni ostatní konstruktéři dohromady... A to byl zase TEŽKEJ workoholik, kterej se upracoval k smrti
A pak si vyber - je lepší génius (a zároveň magor), který svou prací významně změní svět - a nebo úředníček, který celý život vyplňuje kolonky v excelu a když jednou umře, vlastně nikdo si toho nevšimne?
Tak to jsem netušil.
Henry Ford opět stoupl v ceně! To už je skoro jako Dr.Porsche!
Nebo, abychom zůstali v USA třeba Walt Disney!
FORD RULEZ!
Henry Ford opět stoupl v ceně! To už je skoro jako Dr.Porsche!
Nebo, abychom zůstali v USA třeba Walt Disney!
FORD RULEZ!
Jo, je mi to jasný, že nejlíp se prosadí parchanti. Ale obdivovat je kvůli tomu nebudu, ať je to Jobs nebo Musk nebo Fery Porsche.
aaa dalsi co suciti s pedofilom. pochval sa, kolkym kolegom si uz poslal fotky svojich maloletych deti?
Ja Prvni 123
a asi potřebuje dostat přes držku.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
99matthew99
Nato ze sa o teslu nezaujimas(ako si minule napisal) tak sa v jej diskusiach vyjadrujes dost hojne.
Co nadělám, vyskakuje to na mě na Seznamu všude. Měl bys být rád, ne?
Co ty a škoda? Taky se nezajímáš?
Co ty a škoda? Taky se nezajímáš?
Skodu vnimam ako konkurenciu k ostatnym automobilkam v triede a marne cakam nato, kedy pridu s niecim zaujimavym. Tym myslim auto a nie skrabku na lad pripadne metlicku na sneh.
Tesla prichadza s automobilmi a technologiami ake v automobilizme nemaju obdoby.
Tesla prichadza s automobilmi a technologiami ake v automobilizme nemaju obdoby.
Anonym
když Elonek musel vytáhnout svůj skicák a uvést do výroby autíčko, které si načmáral když mu bylo 5. Stejně jako interiér modelu 3, tohle auto vypadá jako prototyp futuristického vozu budoucnosti z80 let, Elonek nám mírně zaspal, pohých 40 let 😄 😄 😄
To víš, plechový chlapče... 3mm tvrzená nerezová ocel :yes: 😒]
Jasně, taky funkční design. Prostě je to navrženo tak, aby to sloužilo k účelu, ke kterému má. Žádné cukrovinky kolem. Takový přístup k designu se mi líbí. Potřebuju funkčnost a ne šminky, ty přenechám dámám.
To si můžeš koupit 40 let starý auto a nezatěžovat přírodu tím, by se muselo vyrobit nové. Design bude podobný, když si do toho swapneš elektromotor, budeš štastnej kluk
😄 😄
😄 😄
Tak 800 koní tam mít nebudu a ani nebude z nerezi, že :yes: :yes😒br />
PS: Kdybych chtěl řešit eko, tak budu jezdit na kole 😒]
PS: Kdybych chtěl řešit eko, tak budu jezdit na kole 😒]
Kvalita v praxi https😐/autobible.euro.cz/…st-jich-vyrobku/?…
Už maj nad Fabrikou slogan "Its quality what You buy" ?? 😄 😄 😄
Už maj nad Fabrikou slogan "Its quality what You buy" ?? 😄 😄 😄
Tak zrovna taxikáře nechme být, že... Já jezdil TMS, TMX i TM3 a kvalitu tedy měl možnost posoudit sám.
PS: takových článků je plný internet...
http😐/www.autoforum.cz/…rciteho-typ-aut/
Ale třeba máš pravdu a proto bude Cybertruck z tvrzené nerezové oceli 😒] 😒] :yes:
PS: takových článků je plný internet...
http😐/www.autoforum.cz/…rciteho-typ-aut/
Ale třeba máš pravdu a proto bude Cybertruck z tvrzené nerezové oceli 😒] 😒] :yes:
Jasně, plechy z nerezový oceli už měl DeLorean a další auta. Zas xy let s křížkem po funuse, blbý co
Že je to hnusný jak malůvka 5 letýho dítětě ti neva? Tohle nakreslím ve 2 ráno rozespalej jednou rukou kdyžmě vzbudíš 😄 Sednout si do nčeho takovýho bych si musel nafackovat a pak se jít hned vyblejt.
Že je to hnusný jak malůvka 5 letýho dítětě ti neva? Tohle nakreslím ve 2 ráno rozespalej jednou rukou kdyžmě vzbudíš 😄 Sednout si do nčeho takovýho bych si musel nafackovat a pak se jít hned vyblejt.
Jeden z taxíků byl za tři roky v servisu dokonce 33x -tvl to překonalo i slavný etalon spolehlivosti, trioVW Passat CC, VW Touran a Touareg V10 TDI, to sou žabaři s 10 resp 12 res p26 opravami za rok (známej tam dělá v servisu VW)😒br />
Mezi závady patřily třeba samovolně se otevírající dveře - proti tomu je Jaguar /LandRover, kterýmuse dveře po zmáčknutí centrálu nezamykaj žabař.
Prostě kvalita no.
Zlatý General Motors, to je kvalitou o 10 námořních flotil jinde a proti Tesle je i 20 let starý Alero hotovej Rolls 😄
Mezi závady patřily třeba samovolně se otevírající dveře - proti tomu je Jaguar /LandRover, kterýmuse dveře po zmáčknutí centrálu nezamykaj žabař.
Prostě kvalita no.
Zlatý General Motors, to je kvalitou o 10 námořních flotil jinde a proti Tesle je i 20 let starý Alero hotovej Rolls 😄
Nehádej se s ním.
Má v hlavě hrnec sranců.
Je to frajer, co kupuje neexistující káru bez peněz a trestá na silnici sazomety ve střepu, co váží jako offroad, jede na galuskách, má maximálku 154 a stabilitu jako kýbl chcánek na parapetu. A řidiče s hlavou v zadku.
Mele hovna věří jim.
Má v hlavě hrnec sranců.
Je to frajer, co kupuje neexistující káru bez peněz a trestá na silnici sazomety ve střepu, co váží jako offroad, jede na galuskách, má maximálku 154 a stabilitu jako kýbl chcánek na parapetu. A řidiče s hlavou v zadku.
Mele hovna věří jim.
Všichni fanatici věří pevně ve to čemu propadli. Je to takovej brácha Hammuny no. Měl by ho vzít na projíždku - za zpěvu"Volt s Voltem ruku v ruce, prapory elektrorevoluce, po celém světě rozvinem.
Nebo že by vzali fiktivní tetu Kylie do parku a uspořádali tam závody elektroautíček pro děti? A jízdy na elektrokoloběžkách?
Pojede ten kdo dýl vydrží elektrický šok z krabičky Vyděržaj pioner Merkel Edition nebo za recitaci básně "Muskův let na Marx" nebo Fejetonu "Moje dotační Tesla, po 100km zdechla" 😄 😄
Nebo že by vzali fiktivní tetu Kylie do parku a uspořádali tam závody elektroautíček pro děti? A jízdy na elektrokoloběžkách?
Pojede ten kdo dýl vydrží elektrický šok z krabičky Vyděržaj pioner Merkel Edition nebo za recitaci básně "Muskův let na Marx" nebo Fejetonu "Moje dotační Tesla, po 100km zdechla" 😄 😄
Ekologie v praxi https😐/tirol.orf.at/stories/3021270/?fbclid=IwAR2J05oRguZTAWiX0kKANrYq7SU93U2NI0TUcd_Gm1b6wtO2simNchvmuYM
Beefcake
Ze len zo samotneho slova Tesla niektorym magorom automaticky praskaju zilky. Totalne bez ohladu na obsah clanku. Cista pakaren. Bonbonik pre psychiatrov. Pritom Tesla nikoho, koho nezaujima, nijako neobtazuje.
Tesla nikoho neobtěžuje, až na to že se o ní pořád dokola mele nebo co zas vypustil Musk za moudra, ale co nás ohorožuje sou neomarxisti a jejich dotace, restrikce, omezení, zákazy vjezdu, ekodaně atd.
Když se kácí les, lítaj třísky. Takže lítaj i na Teslu logicky 😄
Když se kácí les, lítaj třísky. Takže lítaj i na Teslu logicky 😄
Vw toho tiez nakecal za posledne obdobie viac ako dost. Kolko EV postavia, kolko ich predaju. Bla bla bla. Ako su ich diesle ciste.A pritom su to najvacsi klamari poslednych rokov!
Matheo,
jestli čekáš, že se budu bít za VW a říkat, že s emisema a spol nelhali - tak nebudu. V tomhle máš pravdu :yes:
jestli čekáš, že se budu bít za VW a říkat, že s emisema a spol nelhali - tak nebudu. V tomhle máš pravdu :yes:
jebnutych ludi je nejakych 80%. nemozes cakat v diskusiach uroven. jeblinam do ruk nepatri ani obciansky, nieto este pocitac!
webpaja
...a rochní si v elektrice, které se plných 80% vyrobí celosvětově z fosilních surovin.
Elektrina sa da vyrobit z obnovitelnych zdrojov a verim ze sa to tymto smerom aj bude uberat. Ako inak sa dostanes k rope ak nie tazbou? Ako vyzeraju miesta kde sa tazi ropa? Co Deepwater horizon?
Ale já to nezpochyňuji, jen že tady se pořád mluví o zamoření díky předpotopním spalovacím motorům a ten samý proces předchází výrobě el energie. Proto to chce velmi střízlivě posuzovat.
Jistě, vyrobíme 100% elektřiny z větrníků a solárů. Ted tu o červený karkulce, jsou to nestabilní zdroje závislé na počasí, když je zataženo dává to nul nula nic, když je toc vítr, musí se to vypnout, když je bezvětří nefunguje to, když je -40 jako v usa v zimě a je na všem 1 metr sněhu, nefunguje to atd atd.
Kto tu hovori o 100%? Kazde jedno % z obnovitelnych zdrojov je + . Kde si nechal jadro?
co je chyba politikov, nie muska. keby bol musk celosvetovym vladcom, okrem extremnej prosperity napriec celou planetou, by tu nebola jedina uhelna elektraren. 99.99% populacie sveta muskovi nesiaha ani po topanky
Ale jedno se musí uznat - Musk je mistr PR. Myslím, že to s tím oknem měl naplánovaný.
Musk je tak chytrej, jako jeho sekta blbá.
A proto jsi v ní. :-!
PS: Člověk, který neumí číst / počítat by asi neměl o lidech říkat, že jsou blbý 😒] 😒] 😒]