Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVrcholná Corvette C8 ZR1 má dostat hybridní twin-turbo V8 s výkonem přes 900 koní!
14 komentářů
Magister
Tady je vidět, jak Amíci dohnali Evropu. Už budu mít i vlastní hypersport. Evropa ve vývoji stagnuje, tak hlavně, že honí každý gram CO2 u aut...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kari.laz
...bez baterek a elektromotorů? to co nebude na výkonu se ušetří na hmotnosti a bude to jako celek určitě zábavnější.
Anonym
jako vždy leader inovací a odvážných řešení v rámci US značek. 900 koní bude mazec pokud to bude pravda a široká nabídka motorů od atmosféry po hybrid je určitě pro zákazníky super, vybere si každý.
Vetrnik
Bezcenný křáp, začíná éra nových pohonů, možná kdyby tam nainstalovali atomový generátor, někdo
by se za tím ohlédl.
by se za tím ohlédl.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
penetv
Vetrnik
Proboha, kdo se zabývá takovýma blbostma? Nacpat tam 900 koní dnes umí každý blb, a kde s tím chcete jezdit a kafrat se před stejně postiženýma lidma a blbkama? Veškerá energie věnovaná takovým blbostem a peníze a čas mluví jen o hlouposti lidí. Ta je nekonečná. Tykové křápy nemají
vůbec existovat. Éra vozu Corvette dávno skončila před dvaceti lety. 😒] :no:
vůbec existovat. Éra vozu Corvette dávno skončila před dvaceti lety. 😒] :no:
Jasně, určitě.
Kde s tím chcememe jezdit? Na okruhu, na silnicích. Dneska sem drandil do práce Camarem a pořád si to užívám, v záplavě nudných šedých plechovek co si myslí jaký sou frajeři když ti to tam hodí z levýho bez blinkru a pak na dalších světlech čumí že jejich sazomet nebo oturbenej dvoultr nemá takovej rozjezd a odpich 😄
Kde s tím chcememe jezdit? Na okruhu, na silnicích. Dneska sem drandil do práce Camarem a pořád si to užívám, v záplavě nudných šedých plechovek co si myslí jaký sou frajeři když ti to tam hodí z levýho bez blinkru a pak na dalších světlech čumí že jejich sazomet nebo oturbenej dvoultr nemá takovej rozjezd a odpich 😄
Vetrnik
Tak kamaráde, jezdil jsem Camarem, jezdil jsem Corvettou, jezdil jsem Mustangem Shelby, vše OK,
chybí tomu však rozumový podklad. Až jsem na to přišel v 35 letech, přesedlal jsem na auta, které opravdu něco umí, ale ty tři jmenované šunky žraly i kamení podél silnice, když jsem je trochu protáhl.
Neumělo to nic, v listopadu na Ještěd, když bylo náledí, mně s Mustangem dotáhl Outback 4x4 Subaru, Mustang neměl šanci, těžkej předek, lehkej zadek, to jsou auta pro americký farmáře na rovinky, kde navíc tahají s koňmi na pole cisterny benzínu. Americký auta jsou na h...o. a to i ty, co
mají 4x4, protože jezdí na benzin, čouďáky nevyrábějí. Když mi dovezli Mustanga lodí z USA, musel jsem předělat celou elektriku, CU dráty byly všude zelené od měděnky, kontakty vypadávaly. Dílenské zpracování amerických vozů je katastrofální. Už nikdy amíka. Ahoj.
chybí tomu však rozumový podklad. Až jsem na to přišel v 35 letech, přesedlal jsem na auta, které opravdu něco umí, ale ty tři jmenované šunky žraly i kamení podél silnice, když jsem je trochu protáhl.
Neumělo to nic, v listopadu na Ještěd, když bylo náledí, mně s Mustangem dotáhl Outback 4x4 Subaru, Mustang neměl šanci, těžkej předek, lehkej zadek, to jsou auta pro americký farmáře na rovinky, kde navíc tahají s koňmi na pole cisterny benzínu. Americký auta jsou na h...o. a to i ty, co
mají 4x4, protože jezdí na benzin, čouďáky nevyrábějí. Když mi dovezli Mustanga lodí z USA, musel jsem předělat celou elektriku, CU dráty byly všude zelené od měděnky, kontakty vypadávaly. Dílenské zpracování amerických vozů je katastrofální. Už nikdy amíka. Ahoj.
Jojo, jezdím s nimi 14 let a neměl sem jediný problém co popisuješ a všude sem dojel...
Farmáři tahaj vozejky za Ford F, Silverado, Sierra a RAM, si trošku pleteš pojmy a Mustang je nejprodávanější sporták na světě.
Farmáři tahaj vozejky za Ford F, Silverado, Sierra a RAM, si trošku pleteš pojmy a Mustang je nejprodávanější sporták na světě.
Že bych si ji předobjednal jako fešák "elektrikář" svůj Cybertruck?
Kam můžu Chevroletu půjčit 100USD abych mohl vo tom kafrat?
:-!