Novinky
Emel
7
Když chci Miatu, nepůjdu k Fiatu...
Uživatel_5340709
3
Moje řeč, navíc dát tam malý trurbomotor je úplně proti duchu tohoto auta, kdy potřebuješ přesně dávkovat plyn. Holt Fiat se moc na této spplupráci nesvezl.
white label
0
Někteří zřejmě nechtěli větší Miatu od Fiatu...
3_diamanty
0
a rovnako nemohol fungovat ani freemont ci fullback ( ktore skoncili rovnako tento spider ) ... aj ked paradoxne prave tieto "nedomace" fiaty su dodnes tie najlepsie fiaty vsetkych cias...
Beefcake
1
Freemont najlepsi fiat vsetkych cias ??!?
webpaja
0
No na fotce tak vypadá 😉
Anonym
0
jistě že to byl nejlepší fiat, protože to je Dodge 😄
Plautus
2
Keby si ty netrepal sprostosti, tak by si to už ani nebol ty. Rozumieš autám ako hluchý symfónii.
Stačí se podívat do ceníku Mazdy, na jak nesmyslnou cenu se má dostat Miata příští rok. U Fiata by to asi bylo podobný a to při jejich prodejích...…..
Nikoliv, 124 je jasně hezčí a motor s větším krouťákem odspodu může některým zákazníkům vyhovovat víc, než atmosférický motor Miaty. Taky podvozkově je 124 komfortnější. Za všechno mohou ty z.k.u.r.v.e.n.é emisní normy EU!!!
ani když jim ho vyrobí někdo jiný. Mohli to převzít i s motorem. Je neuvěřitelné, jak dlouho lze přežívat na starých modelech a nic nevyvijet.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Načo vyrábať rovnaké auto ako robí Mazda? Ak by som už vyberal z tejto dvojice, beriem Mazdu MX-5. Je to originál, navyše je to legenda. Aj Fiat 124 bol kedysi dávno legendou, ale na to už každý zabudol.
Je mi tak trochu smutno, kde boli Taliani s autami v 50, 60, 70, 80 rokoch a kde sú teraz... O Fiatoch tej doby ľudia snívali... Dnes sa Fiat často kupuje len preto, lebo je lacný (Tipo). Fiat dnes nie je ani nejako extra pekný, nemá ani extra modernú techniku... Na trhu je veľa lepších áut.
Príklad (mimo tému) - minule som videl nový Peugeot 208 a je to nádherné auto.
V dobe, keď predáva dizajn by mohli Taliani zabodovať. Alebo sa niečo stalo s ich vkusom? Veď najlepší dizajnéri boli hlavne z Talianska.
Je mi tak trochu smutno, kde boli Taliani s autami v 50, 60, 70, 80 rokoch a kde sú teraz... O Fiatoch tej doby ľudia snívali... Dnes sa Fiat často kupuje len preto, lebo je lacný (Tipo). Fiat dnes nie je ani nejako extra pekný, nemá ani extra modernú techniku... Na trhu je veľa lepších áut.
Príklad (mimo tému) - minule som videl nový Peugeot 208 a je to nádherné auto.
V dobe, keď predáva dizajn by mohli Taliani zabodovať. Alebo sa niečo stalo s ich vkusom? Veď najlepší dizajnéri boli hlavne z Talianska.
Kteří petrolheadi smutní, ti kteří ho nekupovali...?
Ti co ho chtěli a měli na něho prachy, už ho mají doma.
Ti co ho chtěli a měli na něho prachy, už ho mají doma.
No... obecně je škoda každého takového auta... ale zrovna Fiatu Made in Hiroshima mi teda moc líto není.
A přesto je to zřejmě víc Fiat než je Supra Toyotou.
Asi jo, na druhou stranu, Supra je víc jedinečná... v tom smyslu, že se od svého sourozence liší víc. Já bych sice radši originál, ale pak bych radši kupé... a to by asi převážilo. Takže z dvojice MX-5 a 124 bych bral bez váhání Mazdu, z dvojice Supra Z4 bych vzal Toyotu. Musím se podívat, jestli se mi nešikmí oči.
Svezl jsem se ve verzi abarth jela bozsky mnohem lip nez 2.0 v miate. Velka opravdu velka skoda.
ruší jeden model za druhým a prodávaj jen derivace 500 a užitkáče
Celkovo je počínanie Fiatu medzi tými diskutabilnejšími. Tam, kde by mal dupnúť na plyn, opúšťa pozície a naopak kde nemá veľmi čo robiť, sa hrnie. Myslím, že od Fiatu sa čakajú práve malé autá, vo všetkých možných variantoch, aj tých športových, ale čo Fiat? Punto je za horizontom, nové nie je, Panda tak podobne. Kompakty reprezentuje lowendové Tipo a zbytok produkcie je 500, ktorá by už tiež potrebovala nejaké oživenie. Neverím, že na to nemajú, skôr ako keby nechceli.
Chcel som si 124 kúpiť, lenže to auto je nepoužiteľné malé.
Takze sa nemožno čudovať, že to nikto normálny nechce.
Takze sa nemožno čudovať, že to nikto normálny nechce.
A místo toho jsi vybral Octu TDI v kombíku, bo má větší kufr? Proč by všechna auta musela být velká? Na roadster to přeci stačí...
A čo si nakoniec kúpil?
Od 2-miestneho kabria čakáš že budeš prevážať skrine a 5 členné rodiny? Mne to auto prišlo priestorovo v interieri veľmi dobré..
Od 2-miestneho kabria čakáš že budeš prevážať skrine a 5 členné rodiny? Mne to auto prišlo priestorovo v interieri veľmi dobré..
Ďalšiu už kupovať nebudem.
Servis je príšerný a zaujem importéra nulový.
Skodovku môžem osrat.
Spoder 124 je však maly - jednoducho človek s 180 čím a viac (čo je úplne komfekcna veľkosť) sa do toho fiatu nezmestí.
Servis je príšerný a zaujem importéra nulový.
Skodovku môžem osrat.
Spoder 124 je však maly - jednoducho človek s 180 čím a viac (čo je úplne komfekcna veľkosť) sa do toho fiatu nezmestí.