Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s dovozcem ojetin: Proč jezdí do Dánska a Švédska?

Lukáš Burian má servis a vozí auta. Svoji práci se snaží dělat dobře. Poradil nám, kam nejlépe vyrazit pro auto a na co dát pozor.
Zpět na článek
Avatar - Dzakobo
15. 12. 2019 08:40
Má pravdu
Nízká cena u mainstreamových aut z druhé ruky by měla být varováním, že ve výsledku bude taková "legrace" stát o dost víc, než rozumný cenový rozdíl při koupi solidní ojetiny.

Něco jiného jsou vozy, které "nikdo" nechce - např. velké (zejm. asijské) sedany s benzínovým motorem. A přitom to často bývá spolehlivé auto za směšné peníze. (Hyundai, Lexusy, Infiniti atp.)

Jsem zvědavý, na jakou cenu za pár let spadnou Stingery 3,3T. :-) A tipuju, že nebudou méně spolehlivé než německé konkurence.
15. 12. 2019 13:26
Re: Má pravdu
Nuž, zatiaľ sa stingery držia dosť vysoko..
Dobre pre orvokupcu ale chudoba si musí nechať zájsť chuť
31. 12. 2021 03:15
Auta ze zahraničí
Je pravda, že vozit auta ze zahraničí se vyplatí. Já sám mám auto z Německa. Nákup i převoz proběhl normálně. S autem také naštěstí nebyl žádný problém. Až na jednu drobnost. Jeho menu nebylo v češtině, což je u dnešních aut, které se ovládají přes dotykový displej docela problém. Naštěstí jsem ale narazil na tuto stránku https://www.autacesky.cz/ a těm se povedlo do auta nahrát český překlad menu.
15. 12. 2019 09:22
Re: Má pravdu
Ono zrovna ten lexus ako jazdenka až tak lacno nepôsobí, nových nie je prevratné množstvo na trhu a to platí aj o jazdenkách.