Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Rozhovor s dovozcem ojetin: Proč jezdí do Dánska a Švédska?

4 komentáře

Dzakobo
Nízká cena u mainstreamových aut z druhé ruky by měla být varováním, že ve výsledku bude taková "legrace" stát o dost víc, než rozumný cenový rozdíl při koupi solidní ojetiny.

Něco jiného jsou vozy, které "nikdo" nechce - např. velké (zejm. asijské) sedany s benzínovým motorem. A přitom to často bývá spolehlivé auto za směšné peníze. (Hyundai, Lexusy, Infiniti atp.)

Jsem zvědavý, na jakou cenu za pár let spadnou Stingery 3,3T. 😄 A tipuju, že nebudou méně spolehlivé než německé konkurence.
kyklop
Ono zrovna ten lexus ako jazdenka až tak lacno nepôsobí, nových nie je prevratné množstvo na trhu a to platí aj o jazdenkách.
Meky
Nuž, zatiaľ sa stingery držia dosť vysoko..
Dobre pre orvokupcu ale chudoba si musí nechať zájsť chuť
lazar33
Je pravda, že vozit auta ze zahraničí se vyplatí. Já sám mám auto z Německa. Nákup i převoz proběhl normálně. S autem také naštěstí nebyl žádný problém. Až na jednu drobnost. Jeho menu nebylo v češtině, což je u dnešních aut, které se ovládají přes dotykový displej docela problém. Naštěstí jsem ale narazil na tuto stránku https😐/www.autacesky.cz/ a těm se povedlo do auta nahrát český překlad menu.