Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: James May zvažuje konec v The Grand Tour, prý se nechce rozpadat na veřejnosti

James May je součástí slavné moderátorské trojice již téměř 20 let, nyní však prý zvažuje svůj odchod. A jak z rozhovoru vyplynulo, zřejmě by mol přijít konec celé show.
Zpět na článek
Avatar - curwasportiva
30. 12. 2019 17:43
Pochopitelne
Tak ono je to pochopitelne. Uz u poslednich par sezon TG byla videt upadajici uroven a GT na to jen navazal. Vsechny vtipy uz jsou krecovite a neni moc zabava sledovat 100x zopakovanou sablonu. Navic pozorovat Clarksona jak pupek skoro nedosahne na volant je spis smutne.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - HellraiserPecos
30. 12. 2019 19:26
Re: Pochopitelne
Úplně nesouhlasím, hlavně s tím že by nějak upadala kvalita. U mě to bylo naopak - GT od S01 do S03 mělo stoupající kvalitu, humor. A letošní S04 a E1 - Seamen - byla totálně drsná, vtipná a prostě skvělá - bavil jsem se u toho neskutečně.
30. 12. 2019 19:53
Re: Pochopitelne
Ale docela jo, i když ten konec S04E01 byl až nesmyslný, pokud to nebylo nějak sestříhané.Fakt je, že někdy mám dojem, že se chlapíci občas bavěj víc než pak diváci.
Jinak James vypadá vcelku otráveně už od začátku TGT (a vlastně i v posledních epizodách TG), nejvíce mu seděl vždycky pokec ve studiu. Nějaké potápění v močůvce mu už evidentně lezlo krkem.
Avatar - palix
30. 12. 2019 18:05
stále je to v pohode
Pre mňa je trojica Clarkson, May, Hammond stále v pohode. Ich programy patrili k mojím najobľúbenejším. V posledných rokoch si dosť vyberám, čo si v TV pozriem, ale akýmkoľvek ich programom nepohrdnem. Ani my nemládneme... Ja by som ich kľudne ešte pár rokov videl v nejakých programoch, aj keď menej akčných. Pre moju zábavu toho títo páni spravili už dosť. V zábavnom priemysle momentálne nemajú obdobu, škoda...
Aj keď zar odídu z obrazoviek, ostane po nich veľa programov, ktoré si našťastie budeme môcť pozrieť...
Rozbalit vlákno
0