Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Český vědec v USA vymyslel novou metodu měření alkoholu. Má být přesnější

Český biochemik Jan Halámek a jeho tým výzkumníků, působící na univerzitě v Albany na východě Spojených států, vymysleli novou metodu měření alkoholu v organismu, a to za pomoci analýzy potu.
Zpět na článek
8. 1. 2020 16:02
Jedno na chuť si dej, jsme prece v čechach
Jo jeden den na nehodach by ti ukazal co je v klidu. V pohode, verim ze si vydel par nehod kdyz si kolem projizdel nebo dokonce na nove si koukal na zpravy a mas nazor a rad ho sdelis. Jenze vis prd dokud v tom nejsi denne. Ale neberu vam to, kdyz nekdo necemu nerozumi tak bude rikat ze pruser je rychlost a taky policajti ze nejsou tam kde maji bejt. V poradku. Mas deti? Tak snad si jeden typek po fotbále na chuť neda dve utahanej a nevyrazi zrovna blbym smerem. To uz tu taky bylo. Kazdopadne jsem o jednom pivu nemluvil, nevim co ma spolecnyho s tim ze pokuta 50tis je pro nalityho vysmech. Ale jo, zazdil si muj prispevek. Nevadi, jedem dal. Pa
Avatar - CICERO
8. 1. 2020 15:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - KANKUNEN
8. 1. 2020 14:38
Re: pecka
Ti nejradikálnější protialkoholníci bojující za nulu, to budou právě ti, co ti budou dávat najevo, že když je on na hlavní, tak ty teda uhneš. Však to znáte ty kretény, co se místo zipování vozí po nárazníku. Jsem pro tvrdé trestání ožralých, ale jedno je úplně vklidu.
8. 1. 2020 14:09
pecka
Ted jeste dat za alkohol ridicak ***ečkovi na 5 let do šupliku, 250tis pokutu, klidne na splatky. No a kdyz ani to nepomuze, tak noty už nikdy, a hakovat 2 roky zadarmo a vydelavat tak třeba na pecovani o postizeny děti.