PR
To bude tím, že ty nechápeš co bylo a je Subaru. Moje Subaru se za 12 sekund na stovku rozjede, zastaví a znovu rozjede. A kdysi si mohl v Outbacku jezdit po Evropě za sedm litrů s mnohem lepší dynamikou.
proč by to mělo být auto s menším zrychlením méně bezpečné?
to jen v připadě že řidič se slabým autem předjíždí tam kde nemá, ale kdo si je vědom dynamiky svého auta ten se do žádné krizovky nedostane...
to jen v připadě že řidič se slabým autem předjíždí tam kde nemá, ale kdo si je vědom dynamiky svého auta ten se do žádné krizovky nedostane...
A já viděl Touareg V10, jak se málem roz*ebal o kamion v protisměru. Kde v hlavě nic není, ani výkon nepomůže.
Vlastne si nevymenoval žiadny reálny prípad. Pri predbiehaní traktora platí to isté či pri inom predbiehaní. Treba hlavne odhad. A zaradiť sa zvládne aj Dácia s litrom bez turba, alebo naložená dodávka. Len to nebude do prvej medzery, ale do takej kde to stihne. A že sa niekto tlačí na auto a nepredbieha nie je problém výkonu. Už som takto videl aj silné autá ťahať sa tesne za kamiónom.
Byl jsem "hrdým" majitelem Subaru Levorg 2018 (viz. MojeAuto). Byl a doufám že už dlouho nebudu, je to šrot. To auto je jak kdyby ho stavěli v blázinci. Možná dobře vypdalo, ale abych se s ním pořád rozčiloval, na to jsem neměl nervy. Navíc to bylo stavěný pro 150cm Japonce a ne pro normální Evropany. Leda, že bych koupil nějaký starší bez EyeSight a s pořádným motorem. Tyhle eko krámy jsou jen pro malé děti.
Osobně si myslím, že by dnes auto nemělo mít pomalejší zrychlení, jak 8-10s / 100km/h. Pomaleji je to už dnes nebezpečné.
Osobně si myslím, že by dnes auto nemělo mít pomalejší zrychlení, jak 8-10s / 100km/h. Pomaleji je to už dnes nebezpečné.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To je jako říct "Já nebourám". Kdo jezdí, a třeba i maximálně defenzivně, může se dostat do krize i bez vlastního zavinění a jen šlápnout na brzdu nemusí být zrovna vždy ideální. Osobně jsem teď "boural" (odřený nárazník) po 30. letech z vlastní blbosti.
Zrychlení se hodí i při zařazování z přípojného pruhu, nebo i při předjíždění traktoru. Navíc pokud se sejde víc pomalých aut, co nemají ani na předjetí traktoru, vytvoří za ním kolonu a pak už nepředjede ani ten silnější. A vláček potom jede a jede a jede.... dokud někomu neprasknou nervy a krizovka je tu. Samozřejmě se zrychlení hodí i v mnohých jiných případech.
Zrychlení se hodí i pro loudaly, protože nikdy nevíš, kdy ho budeš potřebovat.
Zrychlení se hodí i při zařazování z přípojného pruhu, nebo i při předjíždění traktoru. Navíc pokud se sejde víc pomalých aut, co nemají ani na předjetí traktoru, vytvoří za ním kolonu a pak už nepředjede ani ten silnější. A vláček potom jede a jede a jede.... dokud někomu neprasknou nervy a krizovka je tu. Samozřejmě se zrychlení hodí i v mnohých jiných případech.
Zrychlení se hodí i pro loudaly, protože nikdy nevíš, kdy ho budeš potřebovat.
A zadna kolona netrva vecne 😄