Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRenault Captur druhé generace vstupuje na český trh. Základ se stále vejde pod 400.000 Kč
32 komentářů
marek_kali
Minula generace startovala pod 300 000 Kč. Mezigeneračně šel o 100 000 Kč nahoru.
Už nemají zájem s tím vnitrokoncernově konkurovat Dusteru, ale jiným značkám - kde je v tomto segmentu 400t celkem slušná cena.
_beta
Vyrástol ten Captur, aj cena vyrástla.
Zasa na druhej strane je v ňom viac miesta než v Mégane.
Zasa na druhej strane je v ňom viac miesta než v Mégane.
Tak,vo vnútry to zas taká sláva nie je. Možno na výšku...Na šírku v laktoch vpredu 1385 mm vs 1390 mm vzadu . To platí aj o 2008 . To aj Fabia je širšia 1410mm vs 1380mm. Francúzi asi fakt nevedia využiť vnutorný priestor .
Tak šírka je daná platformou malého auta, je to postavené na Cliu.
Ale v pozdĺžnom smere je tam viac miesta než v Mégane. Ten je niekde na úrovni prvej Octavie.
Ale v pozdĺžnom smere je tam viac miesta než v Mégane. Ten je niekde na úrovni prvej Octavie.
cudzinec11
novy captur je o pol triedy az triedu vyssi ako stary, take nieco medzi B+ a C segmentom. Zakladny motor s 13,3 sek. uz nie je hodny takého auta, ktore bude este aj obcas plne nalozene. Cize aj kvôli tomu je to cenovo v ramci segmentu SUV B+. Treba dalsie lacnejsie auto blizsie ku cliu/staremu capturu, ktore nahradi stary captur a bude SUV segmentu B. Kludne aj s tym 1.0 motorom a nizsou cenou. Chysta sa nieco take? uz su nejake info?
Těch 13,3s bych bral u Renaultu s rezervou. Renault vždy uvádí vyšší čísla než třeba Nissan se stejným motorem a převodovkou. Možná je to v Eco režimu. Chce to vyzkoušet.
3_diamanty
pekne auto... a tentokrat ( v tejto novej generacii ) si ho uz viem predstavit aj ako rodinne auto... vyzera uz fakt vcelku objemne a dospelo... :yes:
aj ceny velmi prijemne... fakt neviem kto si tu moze kupit radsej elektricku malu hondu za dvojnasobnu cenovku... captur ( s 1,33tce naprosta dokonalost ) ... :yes:
aj ceny velmi prijemne... fakt neviem kto si tu moze kupit radsej elektricku malu hondu za dvojnasobnu cenovku... captur ( s 1,33tce naprosta dokonalost ) ... :yes:
Avantime
Neviem ako v CZ, ale u nás je Captur síce drahší, než predchodca, no aj lepšie vybavený, väčší, to spracovanie interiéru, no jednoducho ten príplatok nejakých 1300 € je namieste a elegantne zakrýva skok spôsobený celoplošným zdražovaním áut.
Nový Peugeot 508 aj 208 sa mi veľmi páčia, ale novú 2008 neviem stráviť. Tá maska je podľa mňa nechutná. No a to auto je oproti Capturu o dobrých 1500€ drahšie a to majú obaja v základe 100-koňový trojvalec.
Dnes som si ten cenník Capturu študoval, ale je podľa mňa super. Vadia mi len niektoré príplatkové balíky, napr. blind spot len tak nekúpim, ale až v balíku za vyše 800 eur.
Nový Peugeot 508 aj 208 sa mi veľmi páčia, ale novú 2008 neviem stráviť. Tá maska je podľa mňa nechutná. No a to auto je oproti Capturu o dobrých 1500€ drahšie a to majú obaja v základe 100-koňový trojvalec.
Dnes som si ten cenník Capturu študoval, ale je podľa mňa super. Vadia mi len niektoré príplatkové balíky, napr. blind spot len tak nekúpim, ale až v balíku za vyše 800 eur.
Preto som nechcel dvojspojku do malého auta. Lebo tam je vždy dvoj spojka so suchými spojkami a niektoré manévrovanie sa s tým roby zle.
Kamene na moju hlavu VW fans