Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jakub Kornfeil končí závodní kariéru: „Sport mě i ubíjel.“

Šestadvacetiletý český silniční motocyklový jezdec Jakub Kornfeil zveřejnil své prohlášení, ve kterém oznámil ukončení své aktivní kariéry.
Zpět na článek
22. 1. 2020 20:14
HMM
Jakuba je škoda. Dlouhé roky se snažil probojovat mezi tu nejužší elitu, ale k tomu je třeba mit hromadu peněz a dobrou a rychlou motorku. Obojího se Kubovi bohužel na 100 procent nedostávalo. Navíc kubatura MOTO3 je předurčena mladým dravým jezdcům kteří mají potenciál postupovat s náležitou finanční podporou v moto GP až na samý vrchol. Kuba ve svých 26 letech byl pro tuto kubaturu už trochu přerostlé dítě a postup do vyšší kubatury na to zase nebyly finance, takže logicky z toho vyplývá že než se trápit mezi omladinou tak raději důstojně a s hrdostí tento cirkus na dvou kolech opustit.
Avatar - Hubini
20. 1. 2020 18:58
Nadpis jak z bulváru
Pane redaktore příště trochu korektní nadpis, ale chápu, že pro větší klikačku na headlinu je to potřeba.
Kuba to zabalil v podstatě z finančních důvodů. Je to extrémně finančně náročný sport (což není nic nového) a prostě nesehnali dostatečně velký "balík" financí. O to víc mě pobavil váš titulek Jakub Kornfeil končí závodní kariéru: „Sport mě i ubíjel.“ Mě spíš někdy ubíjejí ty vaše titulky...
Avatar - pradeda777
20. 1. 2020 16:07
Díky za všechny ty roky...
....co jsi mě přitahoval k TV obrazovce. All the best in future endeavours.... :yes: