Motorky
lukas.noe@...
1
Jakuba je škoda. Dlouhé roky se snažil probojovat mezi tu nejužší elitu, ale k tomu je třeba mit hromadu peněz a dobrou a rychlou motorku. Obojího se Kubovi bohužel na 100 procent nedostávalo. Navíc kubatura MOTO3 je předurčena mladým dravým jezdcům kteří mají potenciál postupovat s náležitou finanční podporou v moto GP až na samý vrchol. Kuba ve svých 26 letech byl pro tuto kubaturu už trochu přerostlé dítě a postup do vyšší kubatury na to zase nebyly finance, takže logicky z toho vyplývá že než se trápit mezi omladinou tak raději důstojně a s hrdostí tento cirkus na dvou kolech opustit.
Přejít do diskuze
Hubini
Pane redaktore příště trochu korektní nadpis, ale chápu, že pro větší klikačku na headlinu je to potřeba.
Kuba to zabalil v podstatě z finančních důvodů. Je to extrémně finančně náročný sport (což není nic nového) a prostě nesehnali dostatečně velký "balík" financí. O to víc mě pobavil váš titulek Jakub Kornfeil končí závodní kariéru: „Sport mě i ubíjel.“ Mě spíš někdy ubíjejí ty vaše titulky...
Kuba to zabalil v podstatě z finančních důvodů. Je to extrémně finančně náročný sport (což není nic nového) a prostě nesehnali dostatečně velký "balík" financí. O to víc mě pobavil váš titulek Jakub Kornfeil končí závodní kariéru: „Sport mě i ubíjel.“ Mě spíš někdy ubíjejí ty vaše titulky...
pradeda777
....co jsi mě přitahoval k TV obrazovce. All the best in future endeavours.... :yes: