Novinky
0
Není důvod nevěřit, že Vám tohle auto padlo do oka i ruky. Vzhledem k tomu, že občas jedu i sestřiným Puntem Classic ( MY 2005, 1,2 + klima, předváděčka od dealera, po slevě za 200 000,- Kč ), tak jsem z Vašeho nadšení poněkud v rozpacích. Nicméně Vám přeji, ať si to ve zdraví užijete. 😄
Přejít do diskuze
Já mám teď 1.0 benzín asi 2 měsíce, najeto kolem 6000km a jsem z kultůry jízdy naprosto nadšený. Teda z kultůry v porovnání s jinými podobně drahými novými auty jako je Punto Classic, Clio Storia, Panda, Picanto, Fabia... Zrychlení takřka neomezený, spotřeba 6 l/100 na dálnici při 150 km/h na dálnici Praha - Brno a tatáž spotřeba při pojíždění po Praze - super. Ve 160 km/h to točí 4600 ot. což je hodně velká rezerva vzhledem k tomu, že má motor max. otáčky až v 6000. Jinak zavazadelník není tak malej jak vypadá. Je hodně skladnej, ale přístup do něj to je tragédie. A plato je úplně šílenství. To je asi nejslabší článek auta. Je to blbost, ale dokáže hodně naštvat. Jak budu dělat nový plato ze dřeva, abych tam mohl dát i repráky, vymyslím to jinak - jak tvar, tak i uchycení 😄
Naopak bych řekl nečekaně mnoho muziky za slušný peníze.
Naopak bych řekl nečekaně mnoho muziky za slušný peníze.
Měl jsem tu čest s Toyotou v dieselu. Když jsem si ji pásy připnul na záda, tak mi maně napadlo srovnání s dieselovou AX, kterou jsem měl pár let. Možná je tenhle prcek bezpečnější a má lepší emise než AX, ale rámus dělá o dost větší a ani pocit z řízení se nedá srovnávat. Takže ten vyrobený počet kusů, vzhledem ke kultůře jízdy a ceně, bych bral spíš jako příjemné překvapení pro Kolín.
No to je relativně hodně stará móda.
Nová móda masochistických otroků by byla, kdyby tam sázel americké čárky.
Nová móda masochistických otroků by byla, kdyby tam sázel americké čárky.