Novinky
LORASI
2
auto na fotkach ? nadhera
Přejít do diskuze
Známy mal 626 v roku 1992. Pre nás, ktorí sme sa viezli maximálne vo Favorite to bolo ako zjavenie. To auto stálo ako 3 domy, nemalo ani klímu. Neskutočne drahé autá boli v tej dobe. Samozrejme k týmto "podnikateľským" autám vtedy patrili farebné kabáty, saká... 😊.
Auto na fotke je nádherné. Perfektné GT-čko.
Auto na fotke je nádherné. Perfektné GT-čko.
Je to součást celé řady konceptů... Vision Coupe, RX Vision, Shinari... a vlastně i Takeri neboli Ma6 😄
MX-3 si pamätám. Možno bola 1,8 a neskôr aj 2,0. 2. generácia 323F (tá najkrajšia) bola tuším novšia ako MX-3.
V dobe, kedy tu jazdili tie staršie Mazdy 626, MX-3, MX-6... boli autá tak príšerne drahé, že našinec skoro ani o Felicii nesníval 😊.
Čo som čítal, tak Mazda wankel použije skôr ako generátor, nie ako samostatný výkonný motor.
V dobe, kedy tu jazdili tie staršie Mazdy 626, MX-3, MX-6... boli autá tak príšerne drahé, že našinec skoro ani o Felicii nesníval 😊.
Čo som čítal, tak Mazda wankel použije skôr ako generátor, nie ako samostatný výkonný motor.
Ten V6 bol dokonca ani nie 2.0 ale 1.8 kamarát to mal niekde okolo roku 2000 v takom malom kupéčku, tuším mx 3(?). Auto na fotkách krásne, ale wenkel nebude už podľa otáčkomera (červené začína na 8.000 rpm), wenkel točil tuším do 12.000. Tuším...
Predpokladám, že ak to časom nebude spĺňať normy, tak sa to v EU nebude predávať (6 valce). Užijú si to zákazníci mimo EU, ktorých je dosť.
Kedysi Mazda robila 323F s 2,0 - 6 valcom 😊. Celkom rarita na tak "obyčajné" auto. V každom prípade práve 2. generácia 323 F bola nádherná. Aj v súčasnosti ju občas vidím a vždy sa za tým autom otočím. Nanešťastie väčšina tých áut sú dnes v zlom stave.
Kedysi Mazda robila 323F s 2,0 - 6 valcom 😊. Celkom rarita na tak "obyčajné" auto. V každom prípade práve 2. generácia 323 F bola nádherná. Aj v súčasnosti ju občas vidím a vždy sa za tým autom otočím. Nanešťastie väčšina tých áut sú dnes v zlom stave.
My sme mali vo firme od roku 1992 626 4WS. Parádna jazda, avšak vzadu biedne málo miesta na sedenie. 😉