Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jak odstranit auta, která překážejí? Startuje akce Vrak

Řešení odložených aut v ulicích směřuje k velkému finále. Obce mají dostat do ruky zákonnou berličku v podobě propadlé STK. Hlídejte si proto datum technické prohlídky! Jinak se vám klidně může stát, že obec vozidlo odveze a sešrotuje.
Zpět na článek
14. 10. 2020 20:47
1. 4. 2021 22:59
2. 9. 2022 23:32
8. 2. 2020 08:14
vim o jednom
Jo, znam jich pár. Jedno auto je u nas 15 let. Chodili sme si tam hrát. Já uz bych nic nerozjizdel a urcite ne nejakou akci od úřadu, uz to beru jako umeni. I kdyz na urade jsou taky umelci, takze ono to nejak dopadne. Josef Švejk hadr tvl.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - CICERO
8. 2. 2020 13:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
0
8. 2. 2020 18:10
Co pobyt v cizině, nebo nemocnici?
Někdo bude např. přes půl roku v nemocnici a propadne mu technická, příbuzní si to neuvědomí a když se slavně dotyčný vrátí domů, tak má auto sešrotované... To není pěkná představa...
Rozbalit vlákno
1
8. 2. 2020 19:54
Re: Co pobyt v cizině, nebo nemocnici?
A kdo za někoho takového má myslet? Stát? To už by snad mohlo skončit. On ani nikdo nebude aktivně vyhledávat odstavená čtyřletá auta den po technické, ale zbaví se popelnic, kde už fakt není pochyb. Situace: jedu na půl roku pryč, přesně v den odletu mi propadne technická a po šesti měsících + 1 den je z auta šrot, to je dost sci-fi. Nemluvě o tom, že půl roku odstavené slušné auto je spíš adeptem na krádež. A kdyby přecijen - pokud jedu na půl roku pryč, dám si věci do pořádku před odjezdem.
8. 2. 2020 19:57
tvl Dagmar
Co ta Dáša Havlová tady zas pláče. Jasne, zas vymrdanek čech, co odletel na dovolenou a chudackovi to odtahli. Vraků a podobnej h aut co stoji a zabira jen misto je uz snad sakra dost. Staci se projet po Praze a chcili tu bydlet abys videl ze kolikrat lidi nejezdeji aby jim nesebral nekdo misto. Takze evidentne auto mepotrebujou. At chcipnou a klidne odtahnou ten jejich zazrak co nechali cumet venku a odtahli do ciziny. Jasne, uz vidim jak jedu do ciziny, a necham tu auto hnít. To je zas jak deti tady
Rozbalit vlákno
1
9. 2. 2020 18:01
Re: tvl Dagmar
Rétoriku jako Pražan tedy rozhodně nemáte... Já samozřejmě souhlasím s odtahy vraků, ale těch evidentních. Nepřeji nikomu, aby se dostal do situace, kdy nemůže ovlivnit odtah svého auta a to třeba jen kvůli tomu, že se tady čistí ulice. Je pravda, že když někdo umírá v nemocnici, že už asi to auto není pro něho to nejdůležitější, ale po jeho případném návratu domů může být...
9. 2. 2020 09:26
Mě nejvíc udivuje, že obce ještě platí za likvidaci těchto v
Mě nejvíc udivuje, že obce ještě platí za likvidaci těchto vraků. Nejvíc mě dostalo asi tak 10 let zpětně, že Praha platila za likvidaci jednoho vraku 6000. Pár známých co v minulosti nechali zlikvidovat svoje auto, za něj ještě dostali zaplaceno. Bylo to sice jen pár stovek, takže žádný vývar. Minimálně v Praze tuze dobří hospodáři.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Stejsn
10. 2. 2020 09:07
U nás na sídlišti
jsou vraků desítky. Dobrej příklad je Rover 75 u nás před barákem: už tři roky tam leží na vypuštěných gumách a nemá značky, jen za oknem má polskou dálniční známku někdy roku 2015. Posílal jsem na něj hlášku na městský úřad, odpověděli mi že podle zákona ho nelze považovat za vrak. Nedávno bylo čištění - auto naložili, odvezli... a po čištění zase přivezli. Tyhle absurdity už opravu musejí skončit.
Rozbalit vlákno
0
14. 10. 2020 20:47
Starý šrot
Hledal jsem v Praze výkupnu šrotu a druhotných surovin, kde dávají nejvíc za staré kovy a odvezl jsem vrak do sběrny druhotných surovin https://megasrot.cz/ na adrese Přátelství 551, 104 00 Praha 22 Dokonce nabízí i při větším množství, že si pro šrot přijedou.
Rozbalit vlákno
0
1. 4. 2021 22:59
Autovraky
No, my jsme využili služeb této firmy, na kterou jsme narazili docela dost náhodou zde - https://zahotove.cz/…vykup-autovraku/ a že bychom si nějak ztěžovali, to se rozhodně říci nedá... Naopak, jsme byli velice spokojeni s přístupem... Nebyly žádné slova navíc, prostě jasné odkoupení a tím to skončilo :) Peníze na ruku - přesně tak, jak to má být :)
Rozbalit vlákno
0
2. 9. 2022 23:32
vraky
No, tady u nás v okolí je taky takových vraků hned několik a nikdo se k nim bohužel nehlásí. Co mě ale štve nejvíc je to, že blokují parkovací místa. Je mi jasné, že taková eko likvidace aut, něco prostě stojí, viz třeba https://www.likvidacevojkov.cz/likvidace-vraku Ale zase nechat je jen tak na parkovišti a nehlásit se k nim? To podle mě není řešení.
Rozbalit vlákno
0