Ekonomika
0
Tak jak je Toyota "pohreb" automobilismu,tak to vedi moc dobre ve F1 ,proto ji nikdo do spoluprace moc nechce a tim padem NIKDY nemuze byt na spici.Toyoty jako auta nejsou nic moc.
Přejít do diskuze
Toyota je dnes financne najsilnejsia automobilka.Myslim tym rocne zisky.Samozrejme ma rezervy hlavne vo F 1 sa jej vobec nedari napriek silnejsiemu rozpoctu ako ma Mclaren-Merc. alebo ako ostatne staje F 1. V Rally boli ovela lepsi s Carlosom a stalo ich to ovela menej yenov.Teraz spolupracuju s Williamsom tak uvidime.Dalsie rezervy su v cestnych sportovych autach tam Lexus pripravuje okolo 400 konovy sportak.Mal bi zvysit predaje Lexusu v EU tak ako v US a kupit talianskeho designera abi uz konecne nakreslil jedno pekne auto namiesto Aurisu.Tak ze Toyota je samozrejme NO 1 v pocte aut , ale je tam co vylepsovat.Kebi mi nasypali par vriec yenov mozno bi ma pretiahli >😁 :yes:
Mám obavu, že ten článek není napsán nejlépe. Ve skutečnosti se jedná o prodej celého koncernu, nikoliv jedné automobilky. Na druhou stranu Toyota tvoří 95% koncernu.
Phillips je holandska znacka inac. Ale aj tak, cisla potvrdzuju, ze toyota je top... no ale zaujimave by bolo vediet kolko preda aut cely koncern? Snad polku toyoty asi zvladne 5 automobiliek nie?... GTI uz Ta cakame. Ale on do takychto diskusii neprispieva... iba tam, kde ma aspon malicku nadej uspiet...😁
Teď jsem řešil vážný problém/závadu na Toyotě. Přestalo mě svítit jedno světlo. Těžká závada.
Musel jsem vyměnit celou halogen H7-čku.
A hleďme, příčinou závady byl "německý" výrobek fy. PHILIPS.
Musel jsem vyměnit celou halogen H7-čku.
A hleďme, příčinou závady byl "německý" výrobek fy. PHILIPS.
no, dufam, ze si tvoj prispevok neprecita GTI, lebo zase bude vypisovat na vsetkych diskuterov, ze su bazarovi kovboji, spodina a pubertaci 😉