Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford je nejúspěšnější dováženou značkou roku 2007, ale chce až 10% podíl na trhu

49 komentářů

Jasné. Image do triedy malých aut. 😉
Charger
tos vymyslel sám, nebo ti musela pomoct maminka?
Charger
Zkusils >😁
ford je ho*v*no sra*č*ky
Klaudius
Rado sa stalo, veď je to tak. 😄
až mi polo za srovnatelnou cenu nabídne to co mi nabízí fusion, tak si ho koupím. ale myslím, že se jentak nedočkám.
:yes:
FORD je jednička. 😄 :yes:
RRAAFF
Já jsem to ale psal pro uživatele No tohle.... A většinou předchozí roky bývají k porovnání 😉
2007 Ford of Europe: 1,833,600
sa skor opytaj sam seba na co ti je hlava
Well-being
A k čemu nám je rok 2006?
Tomiss
😉 Dík.
Tomiss
Ber to s nadhledem 😉 Nicméně jak píšeš:"umístění je každého zásluhou"a VW si to jednoduše zaslouží 😄
Gratulujem 😉 Fordy su super auta a bratia cesi to pochopili :yes: este keby to tak bolo u nas. Tu si radsej niekto kupi fabiu v cene focusu v porovnatelnej vybave...
Klaudius
Prepáč, ale teraz robíš ostudu Ty. Nič proti tebe nemám, ale za tú formuláciu ( s tou opicou), mať ťa vedľa seba, tak by som ti to vysvetlil ručne. Tak hnusnú tvrdú nadávku som tu už dávno nečítal. Ani vyššie uvedený príspevok toho hlupáka ťa k takému výroku neoprávňuje ani neospravedlňuje. :no:
to je snad for. Vzdyt je to mezi auty lepsi konfekce a jakasi image je tvorena jen tim, ze je jsou to casta vozidla upocenych manageru
T613
Image v tomhle segmentu? Si snad děláš srandu! To je jako říkat že pražský rohlík má větší image než bratislavský. Danieli, Danieli kde ťa ludé berú
Klaudius
Tomissovi krivdíš. Za toho blba by som sa mu omluvil, byť tebou. Je proste fanda VW, ale správny chalan a dobre sa s ním diskutuje. 😉
Klaudius
Nekrič. Ja som Ťa spoznal tiež. Seki, to asi sedí, ale ani pod menom XF sa neschováš. CHodí sem chlapík menom FX ale to je trochu iná úroveň ako ty.
Klaudius
Ich bin >😁
Prečo myslíš, že tam VW nejak automaticky patrí? Každý patrí tam, kde sa práve dopracuje, nie? 😉 Umiestnenie je každého zásluhou a keď je VW jedničkou, treba mu to dopriať. Ale tak isto by som to doprial hociktorej inej značke, ktorá by sa na prvé miesto vyšvihla. 😄
Pišeš tu nesmysli.Jestli je auto o vybavě no nevim.Ja si raději koupim lepši auto a bez vybavy a když ho vybavym jak ww pořad je levnějši a hlavně lepši tak jako např.ford.Takže mam větši vyběr co do auta ano a co je mi na nic a to je určo lepši když si mužu vybrat ne?
Jo ono to neni jen o vybavě .Ford je prostě lidštějši k zakaznikum a ww arogantni p.....i.A passat muže mondeu jen tiše zavidět s tim nic neuděla.
To bylo na TOMISSE
A ako? Narážanie do Čechov je aj to keď poviem, že VW je lepší výber než Ford?
Autá majú rozumnú cenu. Pozri si cenník a zistíš čo ponúkajú. Výbavu, ktorá nakúka do prémiovej triedy. :yes: Preto ten neprekonateľný image v mainstreamu.
BigFoot007
Uz je to trapne. Ja neviem preco sa aj na jedcnej aj druhej strane musia objavit vzdy nejaky dfementi, ktori sa navazaju do druheho naroda...
BigFoot007
Jojo. Ford vali a ja som len rad.
WV si kupim az budu robit znova auta za rozumnu cenu.
Lancer24, seki. To všetko sú Danieli. 😄
Ať si napíšeš přezdívku jakou chceš, vždycky tě poznáme Danieli. Ať píšeš blbě slovensky, nebo ještě hůř česky, ať už na VW nadáváš, nebo vychvaluješ, vždycky se prozradíš. S tím nic nenaděláš Danieli.
Já narážam do čechov? No dovoľ! ;-\
Už to u tebe čtu poněkolikáté a máš tu i sobě rovné: co se pořád navážíš do čechů? Copak tu někdo rýpe do slováků? Proč to děláš? To jsi tak zamindrákovaný? Copak tobě někdo něco předhazuje, ty opice hozená maďarem přes dunaj? Nedělej slovákům ostudu. Znám hodně slováků, ale ty jsi "sprostý".
No, to bol smiešný fór. Passat je ľudový? Ách, to je fakt: 😲O))
"lidové vozítko" je image jo ? 😊) ti češi to je národ socek 😊)
Já že som blb? No dovoľ. Na VW som nepovedal, že sú priemerné. To je z tvojej hlavy.
A k tej veľkej cene som myslel aj veľkú výbavu. Alebo radšej malú cenu a malú výbavu-Focus? 😐
No, image nie. VW okrem image má bohatú výbavu, špičkovú kvalitu. A hlavne tá výbava je oveľa lepšia.
Mondeo dostane facelift neskôr a Polo ako vždy bude o krok vpred pred Fiestou. 😄
RRAAFF
Už sem to psal: www.acea.be , pak dáš nohoře statistics a new vehlicle reg.-by manufactured a pak tam vybereš kategorie, je tam normál europe a pak i mimo evropskou unii(enlarge europe). Když se ti otevře pak ten excel soubor, tak první list je včetně užitkáčů (tam je pořadí jiný), druhý je osobáky.

[odkaz]
Přesně tak.Jen si zapoměl na facelift focuse.A četl jsi toho blba na vrchu že pry ww patři na čelo se svymi pruměrnymi auty za slušně řečeno přemrštěne ceny.FORD je momentalně nej automobilkou.Tim myslim auta ceny servis spolehlivost prostě jako celek.Jo a fiat momentalně taky vali hlavně cenově.
Je mi tě líto, protože tě zajímá jedině image a ne skutečnost.
Tak to asi sedí, ale kde jsi to našel ?
RRAAFF
leden-listopap 06😒br /> 1)VW :1 760 355ks
2)Renault: 1 559 529ks
3)For😜 1 426 122ks
4)Opel: 1 375 120ks
Bude tam kde je, tedy No.1 ... Ford naváže novou Fiestou a Mondeo dostane facelift 😉
Je mi o porovnání s rokem 2006, ne jen výsledek za loňský rok ...
Kde bude Ford až sa objaví nové Polo. Až Passat prejde faceliftom. Teda on nemusí prejsť facelitom. To len česi si myslia, že až si kúpia Mondeo vylepšia si image. Ale image dosiahnu v Pasate. A tiež luxus, ktorý prechádza do kategórie prémiových značiek. O chvíľu bude VW opäť v triede 1-A.
RRAAFF
osobní vozy: leden-listopad 07
1)VW: 1 520 033ks
2)Opel: 1 249 771ks
3)For😜 1 212 528ks
4)Renault: 1 126 129ks

www.acea.be
Tomiss
Já myslím,že už brzo se statistiky prodejů objeví a VW bude tam kde patří,čili No.1 😉
Nemáte někdo odkaz na prodeje vozů v 2007 za celou Evropu ? Někdo tady již avizoval, že Volkswagen je propadákem roku ... >😁