Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nošovický Hyundai i30 míří do Ženevy v omlazeném balení. Koukněte na první upoutávku

16 komentářů

RapNotDie
Skica vypadá moc pěkně. Připadá mi to jako focus st.
miromen
Klidně i ST-Line, nějaka podoba tam je.
https😐/lh3.googleusercontent.com/…tj=w1455-h969-no
Jo tohle vypada minimalně nadějně oproti součastnemu stavu.
bystron
To je ten fujky pikacu, jak mu od 90 km/h piska okolo celniho skla? Ten jak vypadla tycinka z kolecka? Premyslim co je tycinka z kolecna. No nebudu Vas napinat, poloosa z diferaku. To jste najizdeli nejak divoce na vyvysene podelne stani? Ne nic, to samo. Tak to jooo, jak se to stalo nevim. Ale za me vim, ze ma krive snad i disky. Lada Granta je proti tomu sajrajtu luxusni auto.
car
Váš šikovný grafik to měl jinak..
ondrej_x
Nájdi rozdiel 😄 😄 😄

Náš šikovný grafik se pustil do práce a na základě zveřejněných snímků vytvořil vizualizaci

https😐/www.auto.cz/…kto-bude-vypadat?…

Ja by som sa ako šikovný grafik cítil blbo.
Plautus
😁 :yes:
fazer8
Bystron a potom si sa zobudil a ruka v šerbli....🤯
_Karel_
Oceňuju tu sebeironii, kdy si naprostý lobotom říká bystroň :yes:
Ještě jsi zapomněl tu strašně srandovní básničku "kdo si koupí Hyundaie nadosmrti.."
Všichni jsme se tu ještě týden plácali do kolen smíchy, máš skvělý smysl pro humor, vůbec jsi bezva chytrej a bystrej kluk, bez mindráků :yes:
car
Já ho a jemu podobný občas podezírám,že když jsou za ty největší bl.ce..tak jim to dělá snad i dobře 🙂
Beefcake
Tak tomu ver, ze im to dobre robi. Mozno si pritom aj robia dobre.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
RapNotDie
Ty jsi mi pacient, běž dál jezdit emhádéčkem
lamal
je to ´´utok´´ aj na noveho Leona... ten sa mi velmi lubi ...
iudex
Súhlas, aj mne sa to pozdáva, také priostrenie á la Leon, príp. trochu Focus, každopádne správny smer (s malým s). Ale ja som nemal problém ani z doterajším výzorom i30, skôr by to chcelo trošku zapracovať na interiéri, ten pôsobil trochu lacnejšie. A uvidíme, či sa niečo zmení z motorickej stránky, tomu ale moc nádejí nedávam, obávam sa, že nové predpisy a potreba homologácie každého prdnutia zabrzdila tie doterajšie aj keď niekedy symbolické zvyšovania výkonov.
steny007
tak teď už určitě ujede všem 😲 😁
RapNotDie
Tak ve verzi N aspoň škodovce určitě. Už slyším startovat ereso...kadla kadla kadla