Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tata Sumo Grande: nové indické SUV (+video)

14 komentářů

...
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
tak to aj ja kámo.tiež sa modlím aby smeroval LandRover tam kam má..ale stále je to najlepsie auto akoby SUV a viac..pacia sa mi a su suverenne najlepsie off-roady na ulicu 😉

a to sme mali svojho času poctivého LR Discovery ´96
Celkom pekny autobus😄 Ale inak to tak trochu pripomina mitsubishi pajero, hlavne predna cast...
panacku 120 koni je pro offroad naprosto dostacujici... jde predevsim o to ze s neprevykonovanym motorem to pobezi vecnost.. jedine co se tam tak vysere bude turbo... myslim si ze na jednoduchost a spolehlivost tehle aut uz i defender musi koukat se zavisti
flipco
kedy predstavia tú ultralacnú Tatu ??
ten motor je do síly a ne rychlosti :yes:
jaká si kačena, je to jak nový ARO nebo GAZ. ;-\
Tyto auta se musí pochoopit, nejdříve pro koho je auto určeno. Určitě ne pro milionáře nebo pro tvrdé hochy. Bude nabízen v Indii a tak jsou vděční za vše co ypada jako auto. I když rikša je super😄...Proto ani motor ani design nepotřebuje mít nějakou závratnou hodnotu. Hlavní je aby to drželo pohromadě, aby to jelo a aby to málo stálo...nemůžu posuzovat ale myslím si že poslední dvě to splnuje. Kdo chce silný motor at si koupí Bugatti, kdo chce krásný design at si koupí Astona...že na to nemáte?! >😒]
Katastrofa.. interier pomaly horsi jak LADA a exterier takisto "des a hruza". Na prvy pohlad som tam uvidel vypozicane urcite partie (predne svetla, blatniky a mozno este nieco co mi uniklo...) od Pajera.
Naozaj som zvedavy jak budu o par rokov vyzerat Land Rovery pod taktoukou tychto smradov. ja sa len modlim aby ho napok*urvili
tak to je v haji jeste Bajaj at sem prodava Tuk Tuk 😢 at tu mame indii
QuinGaller
Sbohem Land Rovere ....
GT'aime
A 2,2 liter s vykonom 120k je dost bieda ked uz moj 1,6 ma 110k
Tak si týmto sa asi medzi elitu ako to v Tate chcú moc nezaradia. 8-s