Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Američané řeší nový problém se sdílenými auty, zabydlují se v nich štěnice

15 komentářů

Scarab
...že se v poslední době stále častěji věnuje deratizaci sdílených automobilů...

Autor článku by si měl při jeho psaní trochu ujasnit pojmy, protože deratizace = hubení drobných hlodavců (krysa = lat. rattus) - silně pochybuji, že by se ve sdílených autech zabydlely myši 😄.
V tomhle případě se jedná o desinsekci (hmyz = lat. insectum) = hubení hmyzu.
JosefBrofsky
Migroši nám ten život obohatí ještě víc, než jsme kdy tušili a chtěli ... :no:
Jach Priboy
čo za debi*la ti dal dislike 😁
jpor (RSKa)
Migroš sa sem prepracoval 😒
westeros
Moje představa je taková, že autonomní taxíky budou jezdit pravidelně na nějakou myčku, kde je roboti automaticky vyčistí zevnitř i zvenku - v praxi budou čistější než bežné taxi nebo MH
Xylo
Taky si to tak představuju. Bude určitě víc druhů dle sociální třídy, takže pro náročné budou sedačky ala klubovky s neomezeným šampáněm, robotickou milenkou atd 😉
PowerHouse
než hodinový hotel?
ryccardo
Že bych se potřeboval s někým dělit o auto to fakt ne. Nemyslím, že sdílení aut se nějaký významně prosadí. Připomnělo mi to scénku Šimka a Grossmanna - Dům ve společné péči nájemníků. Tohle je o 50 let později velice podobný nápad ovšem z hlav našich západních soudruhů 😁
topten
sdilet s nekym auto je jako sdilet s nekym postel, samozrejme krome milenky, manzelky (treba i sousedovic) apod … 😁 😁 😁
Xylo
No koukni na Airbnb jak to pěkně jede. Nedávno jsem viděl nějaký dokument o dvojici, která putuje po celém světě. Měsíc, dva zůstanou na jednom místě a zase se odstěhují dále, pro práci potřebují jen PC a připojení ....
ryccardo
Jistě asi existují i tací lidé. V takovém případě tomu rozumím. Ale světová populace se nesestává z kočovníků, kteří žijí každý 2 měsíce na jiným kontinentu a vlastnictví auta je pro ně tudíž na obtíž.
Othello
Tak po přečtení titulku mě napřed napadlo že tam někdo strká odposlech
KANKUNEN
a pak se o něj starám, aby bylo čisté. Západ nečte dějiny východu. Ale vlastně i tady je plno lidí, kteří vidí ve špíně růžovou budoucnost.
ryccardo
Tvoje myšlenka "Západ nečte dějiny východu" je naprosto trefná. Ono to tak skutečně je. Nápady západu mě někdy nápadně připomínají ideje komunistů v 60-70 letech. My jsme proti nim napřed pže jsme si už těma chybama prošli a teď se nám je nechce znovu opakovat. Vyjma mládeže, která to třeba nepamatuje nebo o tom alespoň neslyšela vyprávě od rodičů a prarodičů 😁
Arese
..je stejná levičácká utopie, jako autonomní auta. Všichni o tom mluví, ale nikdo soudný by to nechtěl. Není nad to vlastnit svoje VLASTNÍ auto. A nelze to ukončit jinak, než slovy klasika: "Proletáři (a gretisti a podobná pakáž) všech zemí, vyližte si pr..el!" 😄