Novinky
www.skodaoctavia.cz
0
Teda moc se mi to ze předu nelíbí. 😢
místo toho, aby se udělal nebo použil jinej motor, tak sníží výkon, ale auto dostalo vyšší váhu, při snížení užitečné... bravo her profesor jeep
jak snižovat emise... je to tragédie, že zrovna america je trh, kam se všichni snaží prorazit a udělat skóre...
jak snižovat emise... je to tragédie, že zrovna america je trh, kam se všichni snaží prorazit a udělat skóre...
Ty interiéry amerik dovážených do evropy,to je fakt hrůza.
Vypadá to jako hračka a ne Jeep.
Vypadá to jako hračka a ne Jeep.
Mě se ten hranatý design líbí, koresponduje s exteriérem. Je to zase trochu něco jiného než interiéry evropské/japonské. O tom to je. Lepší než si stěžovat jak jsou auta stejná a okopírovaná... 😉 Do mého auta by se ale vůbec nehodil. 😄
lenže americke interiéry to je iba kopa hrkotajúcich TVRDYCH plastov.
Konečně nahrazují generaci KJ a přibližují se designem předposlední (nepřekonané) generaci XJ! Střední Jeep už nevypadá jako Mickey Mouse! Sláva! A že se vám nelíbí? Fajn kupte si něco krásného kulatého korejského. Kdo někdy Jeepa měl tak se, stejně jako já, rád vrátí, protože ví že to auto má jiné kvality než slícované a hebké plasty v interiéru nebo roztomilý design. Jen by měli v Evropě cenu přiblížit té americké. V USA to stojí v plné polní 32.000 Dolarů, v Evropě to bude stát v plné polní - stejně jako předchůdce lehce nad 1 mil. Kč. Cena o 200 níž by byla terno!
schanim nejakyho strycka Figa aby mi pucil 2 000 000 na tuhle krasku. Pokud nekdo takovej je tak at se mi nahlasi
Toto není cherokee ale Liberty.Vážení novináři poněkud lžou.
Jenže Liberty a Cherokee jsou úplně to stejné! Jen jedno je označení pro americkou verzi a druhé pro evropskou, chytráku!
Může mi někdo vysvětlit, co je to za odkazy v textu? Vždyť s textem nijak nesouvisí. ;-\
...to se to splha-v sede.To vlastne clovek jenom kouka.......Ale celkem jsem se do toho vzil-----to muselo byt dobry 😉 😉 (hezky psano)