Novinky
0
díl II. >😁 >😁 Slepá ulička chytá podobu dálnice co ??? >😁
Prvni na svete kdo zacal masove s hybridy byla TOYOTA + LEXUS, ted se o to pokousi PORSCHE, ale nejak jim to nejde. Urcili si cil a aby jej dosahli musi oddalit vyrobu a prijit na neco co jim tu spotrebu skutecne snizi. AUDI ohlasilo na rok 2007 Q7 HYBRID a hele taky to oddalujou, pritom maji ten vyznamny naskok diky technice. AUDI jeste nevedelo co to hybrid v SUV je a uz jej melo jako studii na vystavistich, najednou se slehla zem a nikdo nic. BMW se taky snazi, ale jaksi taky posunuli uvedeni X6 HYBRID na trh, cim to bude?? Ze by to bylo proslulosti nemeckych rucicek?? Nakonec z toho budou MINI hybridy ktere nedokazou jet bez benzinu. TOYOTA+LEXUS uzvyvynuly 4 generace hybridu, EVROPA vidi jak je tato nejsilnejsi automobilka na svete vepredu a tak nechcou na zaklade hybridu 2 GELERACE stavet svoje auta, kdyz u LEXUSu uz sjizdi z vyrobnich linek 4 generace.
Full hybrid nema buducnost, je to len vystrelok mody a tejto doby.
Ty nemas budocnost. Budoucnost je v hybridu ktery nebude mit mechanicky propojene kola a motor ale jen elektricky.
ako si prisiel na to, ze nemam buducnost? Prosim vysvetli mi to. "Budoucnost je v hybridu ktery nebude mit mechanicky propojene kola a motor ale jen elektricky." tomu tiez nerozumiem, prosim vysvetli mi aj to.
Nemas budouctnost, protoze neveris novym technologiim, ja tim jezdim uz 2 roky a super, hybridy ktere jsou ted na cestach ( 99,9% jsou lexusy a toyoty) maji mechnicky spojeny motor s kolama (prevody) a k hrideli motoru je pripojen elektromotor/generator ktery pomaha. Elektricke spojen= motor primo na generator a kabelem do baterek a pak elektromotor u kol, usetri se tim vic energie, hmotnost prevodovky a spojky a hridele.
sorry, ale hybrid nemá budoucnost. Je to jen vývojový článek k elektromobilům. Takový Homo erectus v lidské evoluci. Budoucnost patří elektřině, je jen otázkou jestli ji auta budou brát z vodíku (palivové články) nebo zásuvky. Uvidíme co z toho bude neandrtálcem v automobilové budoucnosti 😄
Ano je to jen mezistupen mezi benzinem a dobou kdy do nadrze budem cepovat vodu z vodovodu. Stejne jako ABS je mezistupen mezi auta bez elektroniky a autem ktere ma kontrolu trakce atd.... ( jen tak mimochodem jeste pred par mesici bylo nutne u par automobilek za ABS priplacet). Technologie hybridu nejde preskocit ve vyvoji alternativnich paliv, protoze vodikove motory jsou drahe a vyroba vodiku je mene ekologicka nez spalovani samotneho benzinu.. az to bude naopak taky reknu ze hybridy uz nejsou IN, ale ted jsou to jedine cim muzem prispet k budoucim pohonum.
Hybridy jsou potřeba, ale je to jen vývojová fáze. Je relativně složitá, a příliš výhod oproti konvenčním motorům nepřinášejí. Kombinuje výhody obou pohonů, ale zároveň má i všechny jejich necnosti. Mám rád jednoduchá řešení a tím hybrid není.
Ano mas rad, protoze v jednoduchych autech jezdis. Jenze moderni doba je neco jineho nez T613. Takze ty jezdi TATROU a my budem prispivat k ekologii novych pohonu.
bože ty jsi ale.. ty moc nerozumíš psanému textu viď. Ještě jednou a přímo. Hybrid má svoje OPODSTATNĚNÍ a místo v EVOLUCI, ale dřív nebo později zanikne. Nová generace hybridů tenhle vývoj jen potvrzuje (dobíjení přímo ze sítě).
Vzdyt to nevyvracim. Jenze pro tebe ktery holdujes tatrovkam bude hybrid vzdy slozite zarizeni. Tak nechapu jak na jednu stranu muzes rikat hybrid je na nic a na druhou, jo ale musi byt do zasuvky...
Nechápu co s tím má společného Tatra? Ty opravdu neumíš chápat text. Hybrid není na nic, ale je to pouhá přechodná fáze. Je to příliš složitý systém. A s rozšířením palivových článků nebo zlepšením baterií (včetně nabíjení) nebude přeci nikdo sebou tahat několik set kilogramů šrotu v podobě motoru, převodovky apod. V tomhle je to komplikované řešení. Jeden z těch pohonů dříve nebo později "odpadne". Buď spalovací motor nebo elektropohon. Ale to se neukáže dnes ani příští rok, ale za několik let, možná i za patnáct, kdo ví.
Ano a tech 15 a vic let nez bude vodikova technologie relativne dostupna bude hybrid na vrcholu. Netaha se s sebou srot. Treba u LEXUSUS RX400h je rozdil v hmotnosti oproti klasicke koncepci 4x4 pouze 80Kg, coz je na 2tunove SUV zanedbatelne. Nemyslis?? U hybridniho GS je to jeste min. Proc reaguju na tatru? Sam jsi rekl ze mas rad jednoducha reseni a z tvych aut je videt ze jsi blazen do tater ktere jsou jednoduse resene. Jenze zatim baterky ktere by rozhybaly auto na normalni rychlost a melo dojezd okolo 500Km nejsou, takze jedina moznost je stale dobijet baterky behem cesty. Mimochodem BMW dokazalo ze delat vodik + baterky = elektromotor neni jedina cesta.
Tak jestli si myslíš, že Tatry jsou jednoduše řešeny tak fakt nevím. Auto po němž mám nick bylo v době svého vzniku srovnatelné se západními auty své kategorie. A co se týče hybridů bavím se o dlouhodobé budoucnosti, ne o krátkodobém horizontu.
A pokud jde o šrot opět blbě čteš. Tím šrotem jsem myslel motor a převodovku. A prosím tě zase to nevztahuj na přítomnost, díky 😲 😄
A pokud jde o šrot opět blbě čteš. Tím šrotem jsem myslel motor a převodovku. A prosím tě zase to nevztahuj na přítomnost, díky 😲 😄
a ty baterie u BMW tam jsou proč? :-!
Baterie ve vodikove BMW7 nejsou, spaluje se tam primo vodik v upravenem motoru, ktery umi jezdit i na benzin. Kratkodoby horizont je kdyz si koupis auto a jak dojde leasing tak ho strelis. 15 let je dost dlouho, nehlede na to, ze jakmile se vodik zacne pouzivat tak vsichni kdo maj hybridy ho nevymeni ihned ale behem dalsich 10ti let.... Stejne jako ted vpohode jezdi po cestach auta starsi 15ti let... a proc?? Protoze vyjde levnej provozovat starsi nez kupovat nove, pokud ovsem nenajedes rocne 50tis KM.
ale chápeš, že sme se bavili o budoucnosti vývoje hybridů?
O tom, že BMW zkouší spalovat vodík vím. Ono to není nic nového tyhle pokusy zde byly u motorů pro vzducholodě.
Hybrid prostě v dlouhodobém horizontu (15 a více let) budoucnost nemá. Vytlačí ho alternativní paliva (vodík, CNG) nebo elektřina. Ale svou úlohu ve vývoji aut má , ve vývoji software a baterií apod.
O tom, že BMW zkouší spalovat vodík vím. Ono to není nic nového tyhle pokusy zde byly u motorů pro vzducholodě.
Hybrid prostě v dlouhodobém horizontu (15 a více let) budoucnost nemá. Vytlačí ho alternativní paliva (vodík, CNG) nebo elektřina. Ale svou úlohu ve vývoji aut má , ve vývoji software a baterií apod.
No pokud to ale bude fungovat, muze to bejt zajimava hracicka, zajimave by to taky bylo s tim 12ti valcovym turbodieslem, co snad udajne chteji dat do Audi R8? V tom sportovnim audi je to podle me asi dost kontroverzni krok, lidi jsou zvykli, ze sportovni auta jezdi vetsinou na benzin a najednou baf a je tu dost vykonny auto na naftu. Podobny to asi bude s Panamerou, ale to uz neni zas az tak sportovni auto, spise asi auto, ktere muze jezdit sportovne. 😄
Nevím proč, ale je mi z tvého způsobu myšlení docela zle... Chápu, že RX400h 'valí jako kráva' a ve tvých, určitě mladých letech, to na tebe musí dělat neskutečný dojem, ale jsi lehce přízemní a krátkozraký hochu. Zkus si své příspěvky přečíst tak za pět let a bude ti až nepříjemné jak se u nich začervenáš.
Proc by mi melo byt neprijemne??? Neprijemne bude tobe a vsem kdo v hybridni technologii neveri a dal jezdi s ropakem a znecisuji ovzdusi. Jen tak mimochodem, vis jak je na tom 4 litr benzin od LEXUSU s 4 litrem dieslem??? Vsichni koukaj na emise CO ale je to jen zlomek co vypousteji auta, je tam toho daleko vic a v ekologii jsou dal benziny... staci se kouknout na srovnavaci tabulku GS450h a cehokoli jineho co pouziva neobnovitelny zdroj. Ano jsem mlady ale to neznamena ze musim mit horsi nazory nebo mit mene inteligence nez ty.
Tak tady došlo k nepochopení. Nevím z čeho usuzuješ, že jezdím "ropákem" (nejezdím), mě jen a pouze mrazí z těch příspěvků a z okleštěného pohledu. Myslím, že i mladý člověk by mohl na své 'čímsi ovlivněné' postoje aplikovat trochu vlastní invence. Já nemám nic proti odlišným názorům, proč bych měl - od toho jsou diskuse, abychom si je vyměňovali. Názor by se ale měl na základě něčeho profilovat, ovšem u tebe stojí na tvé vlastní průhlednosti. Máš snad pocit, že když si dáš do profilu takový, nevím jak to říct - asi 'přitroublý' až dětsky zaujatý - popis, tak že to přispívá rozumné diskusi? Nemám rád různé přehnané nacionalistické manýry, ale na čem myslíš, že stojí třeba ono Japonsko? Ano, stojí na alespoň špetce kontinentální a národnostní hrdosti a já mám pocit, že u tebe bych se jí nedoškrábal - a hlavně to mě mrazí a mrzí. Ty jsi opravdu přesvědčen o nějaké technologické nadřazenosti Lexusu nad evropskou prémií? Pochop, že Lexus je oproti evropským značkám teprve v telecích letech. Evropští výrobci vždy logicky vycházeli z postupného vývoje tendencí ve společnosti a ať se nám to líbí nebo ne, na dlouho to zde ovládl diesel. To je také důvod, proč dnes jen Evropa dokáže vyrobit propracovaný a vyspělý "ropák" a Toyota/Lexus to dodnes neumí. Jsou za tím ta léta vývoje a ta léta vývoje dnes nemá za sebou Evropa v případě hybridu. Nic nejde hned, ale to není důvod si z někoho začít dělat srandu. Lexus začal s hybridem proto, jelikož měl problém - v Americe se stal masovou záležitostí - něco jako v Evropě Volkswagen, ale on chtěl hrát na prémiové struny, stát po boku MB, BMW, atd. A tak musel logicky něčím zaujmout. Zaujal hybridem a ukázalo se to jako dobrý tah, který zapůsobil hlavně na americkém trhu při tamní oblibě benzínů, stoupajících cenách ropy a vrtkavému dolaru. Nemyslíš si doufám, že Lexus přišel s hybridem kvůli tomu, že v jeho managementu sedí enviromentalisté? 😄 Lexusem jsem jel, shodou okolnosti tím GS450h, který zmniňuješ. Je to parádní svezení - bez debat, ale automobilka, která založila svůj rychlý nástup na obšlehnutí nápadů konkurence a do automobilového průmyslu přispěla jen uvedením hybridní technologie do praxe, tak těžko jen kvůli tomu může být rázem leader - tím spíše pro Evropana. Proto mne tak trochu zaráží to, jak vehementně poukazuješ na "neschopnost" evropských výrobců a 'báječnost' (abych použil tvá slova) Lexusu s jeho jediným (a to ještě ne vlastním) nápadem uvedeným v denní praxi.
Neni to vlastni napad, to mas pravdu, nejake pokusy predtim uz byly ale jedina TOYOTA dotahla HYBRID do konecne faze a jediny LEXUS spojil vysoky vykon a elektromotory. Zacali ho prodavat masove ne jako ty pokusy co byly predtim. LEXUS uz je pred nemeckou trojkou nejen diky HYBRIDU ale diky pouzite technice a luxusu za danou cenu, recenze to potvrzujou. Nejsem posedly hybridem, castej jezdim MAZDOU 626 rv93, urcite vis jake je to auto a tak mam ciste nezaujaty pohled, proste je to tak. Evropa prichazi s HYBRIDEM protoze management vidi ze ho konkurence porazi. Neni to zas tak davno kdy nemecko tvrdilo: DOKUD BUDE ROPA NEDOTKNEM SE ELEKTRA, najednou EJHLE. Diesel hybrid neni tak ekologicky jako benzin, protoze aby byl nejak ekologicky musel by se porad tocit - pri nastartovani se vypusti obrovske mnozstvi splodin. V teto dobe je prece jedno jestli nekdo ma nebo nema 50ti letou tradici, dulezite je jak to funguje, jede a kolik to stoji a to vis ty i ja kdo je kde... No mozna jen ja a par lidi kteri nechcou jezdit v tuctovkach a jeste za ni zaplatit 2x tolik.
to auto je osklivy, nepochybuju ze bude skvely ale vypadat bude fakt divne..nevim jsem z toho dost zklamanej..ten zadek..hruza😒
furt jsem si rikal ze to jeste nejak upravi aby to auto vypadalo trochu ladne ale ty spyfotky uz jsou v takovym stadiu, ze uz asi odhalujou vsechno.. skoda no.
furt jsem si rikal ze to jeste nejak upravi aby to auto vypadalo trochu ladne ale ty spyfotky uz jsou v takovym stadiu, ze uz asi odhalujou vsechno.. skoda no.