Novinky
0
Jak vidím obludu, tak se nedivím, že je Ford v bankrotu. Uzavírat shor pozici na akciích Ford jest stále předčasné :yes:
ne že by to bylo vyloženě šeredný, ale když si člověk odmyslí věci, který do série obvykle nedorazej, výsledek je "zajímavej" asi jako Nissan Pathfinder
když tady není žádný příspěvek, tak něco dám já, protože jsem v americe nějakou dobu byl a protože jsem si projel několik typ. amerik... a protože si myslím, že článek bez diskuze je špatný článek
tenhle vehicle, je po stránce designu trochu zase retro... ale to už amíci dneska dělaj skoro u všeho
nechápu tu celoprosklenou střechu... vypadá to uvnitř fantasticky ale co bezpečnost?
otevírání oken ... ty vystouplé čudle, do toho se musí pořád stkat loktem... kde udělali comrade from ford mistake
sicny vypadaj fantasticky... hodně místa a myslím, že i pododlí
starej e😜o měl rozvor přes 2,8 při délce 4,8 ... co tohle?
starej 4litre měl slušnej kroutící moment a hlavně dokázal pádit okolo 200... halt objem ničím...
starej byl fakt offroad- tohle je suv
taky by mě zajímalo, kolik utáhne.. starej uměl přes 2,5 t
ale doufám, že zvedli objem nádrže... 80l bylo fakt málo!!!
můj názor je, že z nějakých 68kg, co ušetřili je stejně 15 na motoru ... a dávat do těhle aut 2,0 motor? to si fakt dělaj srandu... podělaný emise
tenhle vehicle, je po stránce designu trochu zase retro... ale to už amíci dneska dělaj skoro u všeho
nechápu tu celoprosklenou střechu... vypadá to uvnitř fantasticky ale co bezpečnost?
otevírání oken ... ty vystouplé čudle, do toho se musí pořád stkat loktem... kde udělali comrade from ford mistake
sicny vypadaj fantasticky... hodně místa a myslím, že i pododlí
starej e😜o měl rozvor přes 2,8 při délce 4,8 ... co tohle?
starej 4litre měl slušnej kroutící moment a hlavně dokázal pádit okolo 200... halt objem ničím...
starej byl fakt offroad- tohle je suv
taky by mě zajímalo, kolik utáhne.. starej uměl přes 2,5 t
ale doufám, že zvedli objem nádrže... 80l bylo fakt málo!!!
můj názor je, že z nějakých 68kg, co ušetřili je stejně 15 na motoru ... a dávat do těhle aut 2,0 motor? to si fakt dělaj srandu... podělaný emise
je fakt, že těch CUV bude mít Ford už akosi priveĺa; ad off-roader - třeba vzkřísej Bronco 😄
taky si říkám že těch cross overů je nějako moc ... edge, taurus x, flex teď ještě tohle ... začínám být volaký zmetený ... je mi jasný že si trh v usa začíná žádat jiná auta, ale myslím že je chyba totálně opustit i segment klasických suv která jsou např pro tahání přívěsů které je v usa dost oblíbené ... nehledě na jakés takés terénní schopnosti ... holt u fotrd jde vše ode zdi ke zdi ... ;-\ ... jinak si nemůžu pomoct ale v světlech vidím světla od MKS ... každopádně jsem na detriot hodně zvědav 😄 :yes:
ta mohutnost a obrovský motor o to přece jde... představte si... ředitel velké firmy, mladý, chce si koupit něco velkého co mu rozbuší srdce když se na to podívá 😉 pocit kdy dáváte do pohybu monstrum a obrovské hmotnosti... nadřazený pocit, všichni vám můžou... protože vy sice nikoho moc předjíždět nebudete a můžete ho zabít a vystoupit s úsměvem... to je trochu fantazie
s takovým monstrem se NEBUDE dát zaparkovat
ta spotřeba bude ukrutná, takže je to jenom pro toho "pana ředitele" ( neříkám ,že pro jiné zámožné lidi ne )
V americe na to mají jiný pohled, osobně bych si koupil levnějšího Mustanga ( jako jednotlivec )
pokud rodina, tak by se to teoreticky zkouslo
s takovým monstrem se NEBUDE dát zaparkovat
ta spotřeba bude ukrutná, takže je to jenom pro toho "pana ředitele" ( neříkám ,že pro jiné zámožné lidi ne )
V americe na to mají jiný pohled, osobně bych si koupil levnějšího Mustanga ( jako jednotlivec )
pokud rodina, tak by se to teoreticky zkouslo
Ať tomu ještě přidají na střechu sluneční konektory pro příznivější spotřebu...protože i přes těch jejich slibovaných -30% to pořád bude žrát jako otesánek.
Nemate nekdo vice informaci o zminene pohonne jednotce se (slibovanym) solidnim vykonem?