Ekonomika
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vzal bYCH porče cayman, stacilo by eSko, ale tak za mega. Rozhejbu eckonomicku a ja budu spokojenej a nikam nebudu chodit a jen jezdit. Je to ok? 😁
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vraj sa neda ani objednavat a ani odovzdavat. V piatok mi zlozili auto v predajni a mozem na neho akurat chodit pozerat cez plot 😄
Aspoň se máš na co těšit a dýl ti vydrží. 😄 Tak u nás by to teoreticky šlo (online prodej povolen), ale v praxi vyzkoušeno nemám. Nějaký zádrhel se ovšem vyskytnout může. V případě zájmu o cenovou nabídku apod. je uveden kontakt na prodejce.
Snaha online nebola uspesna, predajca snahu mal, ale vraj maju zakaz. Mne by stacilo zaplatit a keby mi nechal kluce v aute a vytlacenu fakturu na sedadle. Aj urady su obmedzene, vraj by som to neprihlasil.
a v tom je asi problem... uradne veci a dalsie papierovacky ... prihlasenie ... povinne zmluvne poistenie a pod... inak by ti ho predajca hned dal .. a rad
akurat sa obavam ze tato hnusna korona nebude otazka tyzdna ani dvoch.. ale chaos ktory vyvolala moze trvat aj dlhsie ( pretoze zatial ma stale co do poctu nakazenych v eu stupajucu krivku ) ... ved v cine to mali uz od konca roka 2019... a stale to tam je aj v polke marca 2020... a asi najviac utrpia prave automobilky ale aj letecke spolocnosti, cestovky, obchodny sektor a pod... bude to v ekonomickom ponimani asi hodne blby rok a to sa defakto este len zacal... ;-\
akurat sa obavam ze tato hnusna korona nebude otazka tyzdna ani dvoch.. ale chaos ktory vyvolala moze trvat aj dlhsie ( pretoze zatial ma stale co do poctu nakazenych v eu stupajucu krivku ) ... ved v cine to mali uz od konca roka 2019... a stale to tam je aj v polke marca 2020... a asi najviac utrpia prave automobilky ale aj letecke spolocnosti, cestovky, obchodny sektor a pod... bude to v ekonomickom ponimani asi hodne blby rok a to sa defakto este len zacal... ;-\
Lidé sedí doma a berou prachy.
Za ty prachy nebude co nakupovat, takže i auta budou podpultovky.
Za ty prachy nebude co nakupovat, takže i auta budou podpultovky.
navyse bazare su stale uz roky preplnene autami... az sa divim ze ich nerozdavaju zadara ludom ktori ich fakt potrebuju ( napr socialne slabsie rodiny s chorymi detmi ci rodiny so ZTP osobami a pod ) ... ale tak tak to dnes v tomto biznis svete chodi ... jeden ma az vela a nevie co od dobroty a iny co by to fakt potreboval tak ma zase houno.... navyse stredna vrstva z roka na rok da sa povedat mizne... coskoro tu budu len vychcani prachaci a potom chudoba... ale ten zdravy stred bohuzial vymiera...