Novinky
R32
0
Predaj (teda objednávka) je asi najmenší problém. Ja mám objednanú Toyotu od konca januára a nakoľko stoja závody nikto nevie povedať kedy auto príde...
Přejít do diskuze
Tak to sa môže líšiť podľa okresu, ja som našiel v utorok termíny na štvrtok (zo dňa na deň sa nedá, až obdeň), asi 7 voľných.
Ad "objednávam sa stále": to si predajca?
Ad "objednávam sa stále": to si predajca?
Je otázka, či by sa v prípade kúpy auta online nevzťahovala na takýto predaj smernica o predaji na diaľku, teda aj s právom odstúpiť od zmluvy do 14 dní bez uvedenia dôvodu. 😉
Objednávam sa stále, ale termíny neboli k dispozícii a pár dní trvalo, kým som zistil, čo sa deje a ako na to (striehnuť na termín okolo polnoci). A samozrejme ma na prvý krát nezobrali 😄
Koupě není problém, ale výběr. U ojetiny je to pak bez reálu zcela zajíc schovaný v pytli. 😁
Tak my sme v utorok auto prevzali a včera zapísali. Zapísať nie je problém, len sa musíš objednať cez web na konkrétny termín (a samozrejme tých termínov je pomenej), inak ťa nezoberú.
Kúpiť nie je problém, len potom ho prebrať. A najväčší problém je prihlásiť na Slovensku, otváracie hodiny na úrade sú skrátené a termíny plné.