Bezpečnost
Kdyz vidim ty kabely jen po letmem oddeklovani, rikam si jestli bych si nechal jeste dalsi domontovat a zavzpominal na neoriginalni alarm ve 4 golfu kterej si zil svym vlastnim zivotem.
...sovětskou patinu! 😄 😁 😒]
A protože je to ruský, tak to buďto vydrží věky, nebo se to za půl roku posere zrovna když budete na dovolený třeba ve Francii. A protože nikdo netuší, kde je ten klumpr namontovanej, pojedete domů na odtahovce 😄
Podle mýho stačí, kupovat si auta, který se nekradou, ukradli snad někomu Multiplu na kšeft? 😁
Podle mýho stačí, kupovat si auta, který se nekradou, ukradli snad někomu Multiplu na kšeft? 😁
v podstatě relátko které rozepne jeden obvod. Za ty peníze to NAPROSTO nic neumí. Rusové mají i jiný, význemně lepší system za stejné peníze. Pandora Alarm.
Díky moc za tento článek. Nicméně já těm ruským figňuškám nevěřím a nerozumím. Kdyby to bylo hezké a české nebo německé, to potom jo. Já třeba narazila na jednu firmu, jménem http😐/rex.eu a to je teda kvalitka, to Vám musím povědět 😊 Určitě to vyzkoušejte, ale nikoho nenutím.
Opět se vracím zase po nějaké době s novými radami a tipy... Já jsem si dělal rešerši, protože jsme sháněli nový alarm k nám domu a docela dost se nám teď zase pro změnu líbi to od firmy https😐/www.jablotron.cloud , takže jestli se někomu předtím nezdálo to, co jsem zmiňoval, tak určitě mrkněte na toto, protože jablotron zná snad každý ne😊
PetrDostal
Příspěvek podléhá schvalování.
jinak neni problem se povesit na can a tuhle jednotku vyznamejsim nodem vyradit z cinnosti (cimz se ale nejspis vyradi z cinnosti i dalsi mene vyznamne nody), a nebo ji jednoduse natvrdo pretlouct v okamziku, kdy se bude snazit neco poslat. kdyz to nepomuze, tak kazdopadne pomuze podvalnik…
jinak ale genialni, procesor s can-fd radicem 50kc, budic 15kc, cely i s krabickou a samoreznym konektorem to vidim vyrobne max 2 stovky v ceskych, + samozrejme software, software, software. kazdopadne tohle nemuze delat uplnej blbec, ale nekdo kdo o tom neco vi a ma pristup k informacim ...
Potom niekde v garazi maju cas hladat, ake je tam zabezpecenie. Ale aj to len vtedy, ak chcu predat cele auto. Castejsie sa vraj kradne na nahradne diely, takze auto aj tak rozoberu, a dake imobilizery ich teda netrapia...