Novinky
Ani mi nemluv, taky jsem se měl zúčastnit... Já mám nejradši to stoupání od Schwantzovky. Nádherná pasáž. Tak se snad zas někdy svezem!
Já zase sjezd dolů ke stadionu, první pravá je na srdce. Pak schwantzku samotnou 😉
A nejvíc to klouže právě v pasáži kterou máš rád, poslední pravá před stoupáním k cílovce 😄
A nejvíc to klouže právě v pasáži kterou máš rád, poslední pravá před stoupáním k cílovce 😄
No chlapi...mě nejvíc berou ta pasáže starýho okruhu. Nejen Farinka atd ake třeba vlásenky od Žebětína k novýmu okruhu. Úplně mi běhá mráz po zádech...když si vzpomenu, že tam jezdili Carraciola, Rosemayer nbo Chiron či Farina.
Byl to nej okruh své doby. Víc než NRing.
Miluju to tam
Byl to nej okruh své doby. Víc než NRing.
Miluju to tam
To souhlas, jezdili jsme to kdysi s Jaguary a musel to být pekelný mazec.
S Jaguarem tam vyhraval Walkinshaw. Pamatuju jak se ho kdysi držel Enge v bávu, ale na sjezdu z kohoutek dolů mu to chytlo a zahořelo. Zrovna přede mnou. 😊
My jsme tam jeli nějakou předváděčkou, myslím, že s XJ a pak ještě s něčím. Trasu jako takovou moc načuchanou nemám, že bych to tam měl načtené. Navíc provoz, líbilo by se mi to tam uzavřít a projet s něčím ultimativním. :yes:
Tam je hlavně problém ve dvou věcech.... 1. je negativní odklon vozovky a 2. je tam malej hup kterej nakopne podvozek a když seš na plynu tak můžeš chytit pěkný hodiny.... v případě motorek je místo s nejhoršíma crashema a bohužel i smrťákama, kdy dostaneš hajda spadneš na asfalt a jezdci za tebou maj malou šanci se vyhnout....
V tom stúpaní som odrovnal zadné pneu.....keď tam sa to dá tak krásne vodiť bokom. 😄
Je to ešte asi taký okruh ktorý je pomezí.Je postavený na peknom kopcovitom mieste ale už je aj vcelku široký a bezpečný.
Je to ešte asi taký okruh ktorý je pomezí.Je postavený na peknom kopcovitom mieste ale už je aj vcelku široký a bezpečný.
Přesně, jak vyjedeš a necitlivě přidáš je to v lepším případě o powerslide, v horším o hodiny. Chybí tam klopení a je potřeba dobře najet a nepřidat na obrubníku 😉
Je to tam ale celkom široké a keď je málo áut tak sa dá vyblbnúť.
Škoda že sa nedá jazdiť, krásne počasie a ešte nie je tak horúco. Ideál na nejaký track day.
Škoda že sa nedá jazdiť, krásne počasie a ešte nie je tak horúco. Ideál na nejaký track day.
Specielně s autem, které jezdí na přítlak, do levé jdeš přesně v rychlosti, kdy přítlak přestává fungovat, autu se na zlomu nadlehčí zadek, a jak nejsi vopatrnej, šup, a stoosmdesátka jen to fikne. I když loni se mi podařila třistašedesátka na výjezdu z pravé, ale to bylo studenými gumami, každopádně souhlas, tahle pasáž je top, a když se povede, trefíš dobře apex té pravé a už před levým obrubníkem máš na výjezdu plnej, tak to je super pocit. 😄
No jazdiť na prítlak to už je iný level, ja som rád keď poznávam aspoň rozdiely v pneu. :😉
Ale není, ono to zní víc tajemně, než to ve skutečnosti je, ten přechod z rychlosti, kdy máš ještě přítlak na mechanický grip, si nachodíš, prostě neklouže, neklouže a teď už jo, stačí pár kol a chápeš. A fakt, že některé zatáčky můžeš projet rychlostí, kterou bys byl s autem bez přítlaku už mimo, to chce trošku balls, ale taky jen ze začátku, horší je, když si zvykneš a pak v normálním autě vlítneš do té zatáčky moc rychle. 😁
@Machi: v rámci reportáže, nebo už má Auto.cz vlastní tým? 😉
Myslím, že pojede za nejlepší tým ve startovním poli. Který to jenom je? 😁 😉
No počkej, já ho v soupisce nemám!
Tak to znamená, že nejsi nejlepší tým... 😁 😉
Článek pěkný 😄 , ale zlobím se na funkcionáře, kteří sedí roky na ***i a nic se starou Velkou cenou Brna nedělají, když jedu dnes a denně, protože jsem z blízkého okolí, okolo Startu, kde jsou věže a kde byl paddock a vidim do jakého stavu to nechali zajít je mi z toho smutno. Taková historie motorismu o které se píšou knížky a místo toho aby tam udělali muzeum, kavárnu pro motoristy, opravili to tak, aby to dal sloužilo jako místo pro setkávání motoristů o kterém by se dal dalo psát, jsou tam ošklivé bazary, párky v rohlíku u cesty, výkup palet, věže v otřesném stavu, hlavní štrase rozbitá jak tankodrom a všechno v huntu. Pokud vím, tak to dneska spadá pod Starý Lískovec a není zájem s tím cokoliv dělat. Ale kup si dneska nějakou památku a památkáři ti do toho můžou kecat to jo, záměr žádný, historie byla a je ta tam. V ***i. Styděla bych se, kdybych seděla na postu úředník z Lískovce. Lepší se asi potkávat v Olympii na parkovišti. A o ostatních památkách v ČR ani nemluvě.
Chvíli jsem myslel, že píšeš o aktuálním okruhu, protože tam to pod vedením pana Abrahama vypadá už velmi podobně. Ale jinak souhlas, to jak dopadly boxy starého okruhu, je ostuda.
Jop, Abrahámovci jsou kapitola sama pro sebe. Člověk když chce na track day, musí na Slovensko... 😢
To nekomentovat radši, je to k vzteku. Ze tří okruhů co jezdíme mám jezdecky Brno nejradši a moc rád SKring, Most mi osobně vůbec nesedí, ale všechny palce nahoru za to, jak to tam zvelebili.
Na SK mi vadí příliš mnoho pomalých vracáků, v Mostě zase nepříjemné vzpomínky na proraženou vanu a zadřené turbo, takže s Brnem to mám stejně jak říkáš. Ale provozovatel stojí za vyliž a pokud jim erár přestane sponzorovat MotoGP, jakože k tomu za současné situace dost možná dojde, budou se asi dost divit.
Na SK jsou sice tři, ale každý jiný a dva po hupíku. S bávem mě asi taky tolik nebavily, ale teď je mám jako možnost předjíždět na brzdy 😉
Já jsem zatím bez incidentu už jen v Brně, tuky ťuk. V Mostě po hodinách startér u SR3, s e36 pak ve vracáku po hodinách vana. Na SKringu mě s SR4 střelil kolega se 130i. 😉
Já jsem zatím bez incidentu už jen v Brně, tuky ťuk. V Mostě po hodinách startér u SR3, s e36 pak ve vracáku po hodinách vana. Na SKringu mě s SR4 střelil kolega se 130i. 😉
No jo kámo, svět zapomíná rychle (bydlíme asi kousínek od sebe)
Naposledy mě dodělalo, jak ty idi...ti vyasfaltovaki kočičí hlavy nad Kývalkou. Mohli nechat proužek. Třeba půlmetr jako v Indy. Ne.
A s klopenkx na Veselce je kruháč. Sakra už.
A nahoře esíčko v kohoutkách...
Áááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy mě dodělalo, jak ty idi...ti vyasfaltovaki kočičí hlavy nad Kývalkou. Mohli nechat proužek. Třeba půlmetr jako v Indy. Ne.
A s klopenkx na Veselce je kruháč. Sakra už.
A nahoře esíčko v kohoutkách...
Áááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna tento čtvrtek jsme na něm měli jet 8h Le Brno, jak mě svrbí prsty, blbej virus...
Dále čím delší rovinka, tím méně předjíždění v zajímavějších pasážích 😉
To jsem tam s e36 neměl nikdy 😉
Na druhou stranu okruh vede nádhernou krajinou, nahoru dolu, je extrémně bezpečněj a když to někde přeženete je tam spousta prostoru to zachránit. Je to hodně nezáludná dráha žádný extrémní brždění, slepé zaráčky, horizonty, povrch je stále dobrej ikdyž to během minulé sezony celkem začalo klouzat a dráha se "zpomalila"
Srovnávám to s okruhama co jsem měl možnost jet ( Most, Slováč, Misano, Almeria, Cartagena, Pannoniaring, Rijeka...) tak je to opravdu full size GP trať se vším všudy, které by ale prospěla zásadní investice v oblasti zázemí...
Viděno z pozice moto hobby jezdce s PR 2:08... Yamaha R1M 2016.
Přitom, uživit dnes okruh parametrů Brna komerčně, není žádný velké umění, jen nesmíš být odpůrce aut a tak trochu guma. (zdravíme p. Abrahama)
Nuda to může být kvůli šířce u slabších aut (když jsme začínali jezdit s atmo 2,5 tak výkon chyběl), ale jinak nádherná trať, kde není nouze o spoustu orientačních bodů s rozdílnými teplotami nahoře a dole...líbí. 😉