Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz GLK: premiéra ve filmu Sex and the City (VIDEO)

29 komentářů

Charger
Já nevim ja vám, ale ně to přijde jako nesmírně ošklivá krabice ;-\ . To jsem po krásném céčku nečekal...
predok je hnusny, inak celkom v pohode podla mna
cuisine
viděl jsem už ěkde fotky a také jsem z toho v rozpacích ;-\ ... když to porovnám třeba s GL které na to jak velké to je auto je podle mého názoru celkém líbivé tak tady nevim mi přijde volaké čudné ... ;-\
jj je to uplne nevyvazena karbica, uplne nezaujimava, nesumerna, teda mam zmiesane pocity, cakal som nieco krajsie ;-\
www.skodaoctavia.cz
No hnusný to je, ale zase fakt že v americe takovéhle káry prostě letí takže to tak berte ;-\
ludia krabica je kartonova krabica bus televizoru alebo s chladnicky nie plech koza trocha umelej hmoty po kope...tomu sa hovori auto nie krabica..a P.S:...je to troxa zmensene GL s hranatejsimi tvrami sak aj C-cko sa zmenilo s baculateho stareho C-ka je ted hranaty dravec..tak coby nie aj GLK???..
JFK
skoda, ze aspon neopakujou stary dily na ty koncesionarsky krave nenazrany Tschechische Bildrundfunk :no: ;-\
trapna reklama na skarede auto
Jako vse az na ten predem kresny. Ale ta predni cas 8-s
bye bye Tiguan, bye bye X3, Mercedes prostě dělá nejlepší auta na světě. Doufám že už pracujou na konkurentovi pro X6, to bude dělo!!!
no nevim, Tiguan se mi taky nelibi, ale z BMW jdou videt emoce oproti tomu Mercedes me vubec neoslovil a nejedná se pouze o tento model.
no kdyz z x3 idu emocie tak mercedes navrhol davinci
presne :yes: :yes: :yes: >😁
a ten predok GLK chce trochu času. Len sa na to pozrite viackrát - ide z toho taká sebavedomá hrdosť. Ja Som Mercedes! Niečo to má do seba.
Teda čekal jsem něco na styl malého Ml a ne zmenšené Gl s dost divnou maskou. Není to zlé, pro Američany dostatečně krabicovité, ale nebude to auto pro Evropu - dál bude silnější X3...
no koukám,že se zase hádaj kluci od medvědů a bavoráků...
vždycky když je něco o mercedesu tak ti druzí "od BMW" to kritizují a naopak, ale to je jako se spartou a slavií.
No k tomu bílému tam v tom filmu... no chtělo by to vidět v reálu,fotky klamou, ale první dojem nic moc, ale fakt je, že
když jsem viděl nový esko na fotkách, tak jsem taky nejásal a teď ho mám, ale tady si nejsem tak jistý jestli by GLK u mě vyhrálo. A jak tam člověk dá 320 CDI tak jsem přes 1,4mil...
a to nemáme ani navigaci 😄, zase to bude tak: kdo chce hezký interiér vezme MB a kdo dobrý diesel a levnější náklady X3
jsi trochu nedal, nejsem ani od BMW ani od Mercedesu, jen jsem napsal svůj názor. a stejne se mi teďka nejvíce líbí A5 😄
lancer24
Mercedes GLK nesklamalo vyzera pekne hranata karoseria sa mi zapáčila na prvý pohľad,je to Mercedes z každého uhla
k čemu takový hranatý onroad? Aerodynamiku to má jako auta před 30ti lety - prostě haluz... děs běs...
😄 😄 kdybys měl alespoň na ní >😁 >😁 >😁 >😁
zdravíčko, mno nevím jak vy pánové ale já sem fotky nového GLK sehnal už před měsícem, odost víc a o dost lepší. to auto se mi líbí, moc se na něj těším a myslím že SUV mají vypadat tak že nezapadnou na první polní cestičce k lesu. GLK je supr ikdyž fotky sem viděl jen v momentálně provařené bílé... hnědá barva, vkusná kola, a bude to méďa :yes:
No, je to hezky asi jako Sarah Jessica Parker - eufemisti by rekli "zajimavy". >😁 :no:
PT Cruiser po německu...
to auto nevyzera zle,je to urcite krajsie ako bmw x3...ale je malo napadne neviem kto sa za nim po 2-3 rokoch predaja otoci myslim ze mu chyba silnejsi design ktory je v tejto mladej triede aut dost podstatny.zadna cast je bez napadu,profil je ok a predne svetla mi trosku pripominaju toyotu...
nasiel som posledne fotky, kde je to auto vidiet lepsie ako na videu.(dokonca je aj prva foto interieru)
predne hmlovky a side skirts (neviem ako to mam nazvat) su ine.
sorry, ale nejde mi sem vlozit link. clanok je na autoweek .com a vola sa Mercedes GLK Freeside: Itty-bitty Benz
kto chce, najde 😄
:yes: :yes: :yes:
tady par fotek ve vetsim rozliseni. Me osobne se moc libi ... kdyby stalo kolem $35.000 tak jak odhaduji cenu pro US trh i v evrope tak bych o nem hodne uvazoval ...

www.auto-talk.net/pictures/showgallery…
wewewe.auto-talk.net/pictures/showgaller…
tak jeste jednou😒br /> ww.auto-talk.net / pictures / showgallery.php / cat / 1383

vse bez mezer ...