Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Peugeot Partner: první fotografie a informace

10 komentářů

>😁 :yes: to je pěkný, hmm
Este to ani nie je vonku, uz to vyzera staro. Dalsia evolucia, trochu opuchnute stare tvary a natiahnute svetla... A tie zdute blatniky a male kolesa....tie auta su tusim cim dalej hnusnejsie...
Tu nejde ani tak o tvary, ked si pozries zakladne vyhotovanie u konkurencie vela napadu tam nenajdes. Tu ide skor o podnikatelov a zivnostnikov a tym ponukne toto auto to co ma. Myslim ze Citroen a Peugeot bude zase na vrchole tento triedy automobilov. Co sa tyka tej Outdoorovej verzie je super, a myslim si ze by to mohla byt nahrada za minivan, ktory tejto znacke chyba k tej osobnej verzii davam :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
A este aby som doplnil prave som videl Berlingo a to uz aj v zakladnej krabici vyzera super, nie nadarmo Citroen u uzitkacoch vali, on tie vany proste umi :-!
Fakt vali...cim dalej vacsie a tazsie kisne a stale vacsie kabiny a predne previsy. Uzitkovy priestor zdaleka tak nerastie...
panty se vyvijely u nas a taky se zde vyrabeji
lancer24
Mne jednoznačne dvojica Partner /Berlingo.Táto dvojica svojho času dokonale vystihla potrebi firiem,živnostnikou či rodín s detmi...Po svete behaju miliony tychto "nákladiakou" olepených nálepkami od výmyslu sveta.11rokov ubehlo ako voda a potreby trhu sa zmenili a tak sa aj dvojčata z francie dokonale pretransformovali.Kvalita je dnes už samozrejma pre PSA a dizajn pokročil,sice to nieje revolucia,ale aj tak nesie v sebe niečo nove ,mlade...aj ked prišiel už niekto podobny par mesiacov dozadu,Renault sa poučil a Kangoo dosiahlo novy rozmer.Je snad každemu jasne,že trio francuzou si každeho ziska hravým dizajnom...netreba však zabudnúť na VW Caddy ,Golf tejto triedy, a ostatých...hra sa začína odznova ,kto ma väčšie šance??
Tomiss
:yes:
až na poslední sloupek, spíše hrana ookna (zadního) jak je to tam zkřivený ..... no jóó francouzi chtěli bejt origoš :no: :no:
Kangoo je hezký, takové čisté, ale tohle je od pohledu větší krasavec. Dávám za jedna. Jinak souhlas s Pipem, Citroen válí docela dobře, má v celkové řadě v sortimentu zajímavé autíčka.