Novinky
No, ale když on jim už ty předražený ošklivý poruchový zmetky nechce skoro nikdo kupovat. Myslím si, že teď bude zájem o levná kvalitní auta např Kia Hyundai, nebo Japonce. Evropské automobilky zejména Německé chcípnou na svojí nenažranost.
A článek je o čem? VW udělal to co prakticky všichni - primárně doplnil suv modely v segmentech kde má normální modely, protože to vesměs stojí na jejich technice. Pokud budem mluvit o EU trzích tak mimo rámec je jen třída A (kde není SUV) a naopak třída F (kde vw nemá naopak nemá běžný model). Jinde ve světě je to analogické, těžko říct co autor myslel frází že některé modely jsou si cenově nebo velikostně blízké - logicky pokud je to stejná třída. Udělal tedy v zásadě to samé co další koncernové značky vč. Škody a Seatu, ty také mají portfolio dané párem normálního modelu a suv v rámci daných tříd.
...a spustia masívnu kampaň, že nový Caddy je ideál pre rodinu a do mesta!
Tady je fakt nejlepší volný trh a ne něco lidem vnucovat co zrovna já (ty) považuji/považuješ za lepší.
10 let jsem jezdil v SUV, teď mám kombíka a zase půjdu do SUV, protože se mi do "sedanu" opravdu špatně nastupuje. Opravdu nemám zájem se při vstupování do nízkého auta s autem pořád poměřovat a obouchávat si hlavu.
Ty si kup sedana a nech ostatní ať si koupí co jim vyhovuje, howgh.
Líbí se mi Pickupy, líbí se mi sedany. Takové opačné spektrum, ale dává mi to smysl. Chápu naprosto význam MPV (byť se mi nelíbí) protože ta jejich využitelnost je bezkonkurenční.
Ale pro SUV opravdu slabost nemám. A určitě nikomu nemám v plánu nic nutit, naopak automobilky v honbě za ziskem čím dál tím více modelů zazdívají a dělají z nich bezpohlavní SUV. Ať je výběr široký a vybere si každý.