Novinky
Nikdo nema narok na nase penize (pokud jsem se neupsal, ze odeberu kazdy rok novy wagen), takze nekoupime a aut se bude vyrabet mene. No a co, nechame si auta deset let. To se na trhu stava, ze poptavka ma vykyvy. Nic s cim by si vedeni automobilek nedokazalo poradit. Financni rezervy za poslednich 10 let maji obrovske.
O nic nejde. Všichni auta přece máme, ulice jsou jimi přecpané. Nelze vyrábět donekonečna a na druhém konci pořád šřotovat. Uměle živený a zrychlený koloběh. Volné pracovní kapacity se mohou přesunout třeba na ekologii nebo výzkum virů. Nebo na to, aby jsme si nemuseli vozit blbou cibuli z nového zélandu. Pak bude celá Evropa zase nahraná, že nemá roušky ani štíty nebo desinfekci! No jakpak by je měla, když všichni musí vyrábět donekonečna auta, která se stejně v představách automobilek mají po záruce šrotovat. Auta miluji, ale jsou i jiné věci v životě. Třeba si to lidé teď malinko víc uvědomí. Tak holt budou mít akcionáři letos o 20% míň, chudáci.
Jasně... Jako po každé pohromě se budeme pět let soustředit na další podobnou, aby pak přišla jiná. To je přesně přístup, který nikam nevede, jen k prázdným skladům SSHR. Další pohromou nebude virus, spíš třeba sucho. Nebo nějaká větší chemická havárie. Na nic z toho nejsme ani náhodou připraveni.
Stejné výkřiky jsem četl po povodních, jak je třeba se připravit na další povodně. A povodně nám daly pokoj, místo toho přišel virus. Málokdo z křiklounů si totiž uvědomuje, kolik peněz taková příprava stojí. A je to vždycky to první, na čem vlády škrtají, protože to jsou obří náklady bez viditelného užitku. Nakoupit na sklad, za pět let vyřadit, a tak pořád dokola.
Stejné výkřiky jsem četl po povodních, jak je třeba se připravit na další povodně. A povodně nám daly pokoj, místo toho přišel virus. Málokdo z křiklounů si totiž uvědomuje, kolik peněz taková příprava stojí. A je to vždycky to první, na čem vlády škrtají, protože to jsou obří náklady bez viditelného užitku. Nakoupit na sklad, za pět let vyřadit, a tak pořád dokola.
Teď bych chtěl jenom upozornit místní řvouny, kterým se nelíbí stáří vozovýho parku u nás, že se situace nejspíš ještě zhorší. Osobně si teda myslím, že ten propad prodejů nových aut bude ne jen 20% ale spíš víc. Možná i 30%.
tak tretinovy pad vestim aj ja, este by som dodal, ze sa to bude vyrazne lisit znacku od znacky a ze uz pred krízou sa automobilky snazili o fuzie, teraz to bude este vyostrenejsie a agresivnejsie, ked mnohe budu mat problem prezit...
Jen mi není jasne z čeho ty emise potom pocházejí.