Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tatra 613 K: Slavná kopřivnická limuzína vznikla i jako kabrio. Dodnes je raritou

Tatra 613 je v tuzemsku dobře známý automobil, v minulosti však vznikly i zapomenuté verze této limuzíny. Mezi patří i otevřená Tatra 613 K.
Zpět na článek
25. 4. 2020 21:18
Re: to byla doba
Obsahovo mas v mnohom pravdu, ale ta forma je dost nestastna. Bud uz nepi, alebo si este nalej, ale tato hladina ti nesedi...vyplavuju sa ti krivdy z detstva.
Avatar - netcar.xx
25. 4. 2020 19:22
Re: to byla doba
Kdysi jste umeli kyselou pr.el. Tu repre limuzinu vam museli nakreslit italove, protoze vasi designeri umeli kreslit akorat budiky a nocniky, automaticka prevodovka a dalsi veci bezne v opravdovych repre limuzinach pro vas byla Sci-fi. Vasim autum se smal celej svet, a zbytek prumyslove produkce braly akorat rozvojove zeme. Kdyz se otevrely hranice a vyrazili jste na zapad pro radia, rifle, prekapavace , fritaky a dalsi v te dobe bezne veci v civilizovanem svete, tak na vas byl horsi pohled nez dneska na ty uprchliky ze Syrie. A ty vase-ruske jaderne elektrarny? Nenech se vysmat, imbecile zplozenej z komunistickyho analniho incestu.
26. 4. 2020 01:58
Re: to byla doba
Jasně, ale taky jsem v té době "uměli" vytvořit obludné problémy se zásobováním obyvatelstva tehdy na Západě již dávno běžným spotřebním zbožím, pronásledovat lidi s jakýmkoliv neschváleným názorem Stb, vyhazovat je z práce a leckdy i zavírat, zakazovat jejich dětem studovat, střílet po lidech prchajících z tohoto komunistického "ráje" samopaly a štvát krvelačnými psy, navzájem se udávat, zcela zničit Krušné hory zplodinami z neodsířených uhelných elektráren a řeky různými nevyčištěnými odpadními vodami, a našlo by se ještě x dalších opravdu "povedených" věcí z té "skvělé" doby!
25. 4. 2020 16:36
to byla doba
kdy jsme umeli postavit representativni limusinu i atomovou elektrarnu
27. 4. 2020 08:07
Re: to byla doba
Byla to zlá doba která pokřivila lidi. Je smutné, že i po takové době jí obdivuješ.

Osobní tatra ztrácela na konkurenci skoro ve všem. Podívej se co se v západním světě tou dobou vyrábělo.
26. 4. 2020 07:29
Re: to byla doba
tak ses vykecal a co to meni na tom ze jsme umeli postavit representativni limusinu a atomovou elektrarnu? a jestli byl tvuj fotr lempl a vyhodili ho z prace tak za to ja fakt nemuzu
28. 4. 2020 09:24
Re: to byla doba
Uměli jsme postavit auta která kromě nás nikdo nechtěl. Atomovu elektrárnu by jsme bez pomoci nepostavili nikdy. Ani dřív ani teď, nedává to totiž smysl.
Doba o které mluvíš byla zlá a zničila spoustu lidí a posunula morálku hluboku pod normál. Škoda, že dnes se do toho bahna zase vracíme. Zřejmě za to může krátkost lidské paměti a hloupost.
27. 4. 2020 19:31
Pozor, chyba 😀
V článku je jedna chybička. Ta plátěná střecha nebyla skládací do prohlubně za zadní sedadla. Žádná prohlubeň tam totiž není 😉 I ta plátěná střecha se musela pomocí nářadí odmontovat a celou jí museli dva lidé odnést. Uživatel si musel vybrat - buď vyrazit na cestu se střechou, nebo bez střechy. Pak ale musel střechu nechat v garáži. 😂
26. 4. 2020 08:24
Re: to byla doba
jemu se zadne krivdy vybavovat nemohou jelikoz jeste nebyl na svete nebo byl v tu dobu maximalne prisat k mamine struku
30. 4. 2020 14:29
Re: Pozor, chyba 😀
No prostě systém Citroën Pluriel, tedy pokud jsi odstranil i ty boční hliníkové oblouky... :-)
30. 4. 2020 14:26
Re: to byla doba
Ukřivděný obdivovatel komunistické zločinné mašinerie promluvil. Jako by se otevřela žumpa...
27. 4. 2020 19:22
Re: to byla doba
o cem to meles? doba byla jaka byla a umeli jsme i v ni postavit auta a atomove elektrarny. a vidim ze dnes neumime tu repre limusinu postavit zadnou a atomku taky ne.