Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

30 nejčtenějších zpráv na news.auto.cz za rok 2007

13 komentářů

mate moje velke plus ze ste tu dali fotku citrooona a nie fabky :yes: :-!
GT'aime
:yes:
:yes:
Rád bych se zeptal jak bylo toto pořadí konkrétně sestavováno. trochu mne udivuje, že se do žebříčku nedostala štika českého trhu...Kia Cee'd.
Asi podle počtu přečtení toho daného článku návštěvníky stránek,když to má být pořadí nejčtenějších článků 😉
Ondrej Lanik, Auto.cz
Kia Cee'd nebyla novinkou roku 2007 a asi proto se nedostala do TOP 30. Pořadí bylo sestaveno podle počtu shlédnutí jednotlivých zpráv.
Děkuji
vedieť aj 30 najdiskutovanejších diskusií za rok 2007 ako ste to spravili aj vlani pred koncom roku 😉 To len taký návrh, ktorý nemusíte brať vážne.
Ronault.
Tak nějak nevím, co si z toho vzít... Zda mne to nějak ovlivňuje. Pro redakci a managemen má tahle statistika velkou cenu, protože lze vidět, co je nejvíce klikáno. Snad se podle toho nebude řídit a poměr značek v testech bude rovnoměrný a nebudeme číst každou drobnost o Škodě a o jiných značkách nic...
presne presne :yes: :yes:
Jasný adept na výrok roku, Vratislav Kulhánek: "Kia myslím udělala dost vážnou marketingovou chybu s názvem modelu, který se v Čechách bude dost těžko ujímat ... Osobně si myslím, že ten tzv. asijský design (s výjimkou vozů japonské výroby) nenajde v Evropě moc zákazníků. Když pomineme SUV, jako je Hyundai Santa Fe, asijští výrobci klasických automobilů u nás podle mě výrazně neprorazí - stejně tak jako příliš neprorazili v západní Evropě."

Ale je pravda, že mýlit se holt může každý, co je to proti Billovi Gatesovi a jeho "640 kB musí bohatě stačit každému".
coolio
Zatím je příliš brzo hodnotit, uvidíme v druhé generaci modelu...
Jestli ono mu ten vyrok taky nekdo "neprisil", tak jak to bylo u Gatese ... a ted to kazdy jouda opakuje ...