Novinky
skejpa
0
no to ne >😁 jestli tohle vypada jako ceed tak si fakt zajdi koupit brejle >😁 tohle je absolutni original a ceed je uplne jinej...
Přejít do diskuze
Uznávám, mezi asi třiceti různými maskami Lancie tahle v historii nejvíce dominuje. Jsem ovlivněný těmi 80.léty, o starší Lancie jsem se nezajímal. To však nic nemění na tom, že mě na tom vadí ta výraznost u nových vozů, že se nesnaží začlenit do přídě vozu. Pro někoho se to jeví jako přednost, pro mě ne. Otázka je, jestli jde o retro nebo snahu Fiatu zvýšit zisk a byznys za použití čehokoliv, i kdyby se to mělo jen tvářit luxusně a tvářit že to na něco navazuje.
Jezkovy voci, no prece, ze Lancia ma masku s danymi stylistickymi prvky uz snad sto let... V 80. a 90. letech byla poplatne designovym trendum zdeformovana do mene vyrazneho tvaru, nicmene zakladni prvky v ni stale byly. A kdyz se zacal prosazovat retro design, pripodobnila Lancia masku zase te, jakou mela uz dobe davne... Tak.
Určitě to připomíná přepracované Bravo. Ale nějak se mi nelíbí přední maska Lancií, prostě co sluší Seatu už nesluší Lancii.
no, keby to predavali u nas a za rozumny peniaz - tak ano. Stred sice vyzera ako Fiat Bravo - ale inak vlmi pekne na prvy pohlad. Zial, bude to pokus o premiovu znacku a tak si to nikto nekupi - urcite to budu predavat riadne draho - napokon ani nove Bravo uz nie je z najlacnejsich...
auto :yes: :yes:
cena a nasledny predaj a celkova hodnota :no:
auto :yes: :yes:
cena a nasledny predaj a celkova hodnota :no:
Myslim si, ze nova Delta mohla vypadat lepe, treba tento koncept http 😐/www.fiatauto.at/images/Modelle/lancia… (odstran mezeru za http) se mi velmi libi. Treba design Lybry byl vysoce nadcasovy a clovek si na nej musel zvyknout, Lybra (mimochodem v mnoha ohledech mi pripomina slavnou Aurelii) se libi vic a vic, coz si myslim o Delte platit nebude. At tak ci onak, doufam ze bude uspesna, ze vrati Lancii jeji zaslou slavu a prestiz a taky doufam ze se s ni brzy projedu >😁
To znamená, že srazily vývojové a výrobní náklady na minimum, takže by Delta měla začít vydělávat již při malém počtu vyrobených kusů.
Střízlivý pohled na ekonomiku nové modelové řady vyústil v relativně nízký bod zvratu.
Co to ma sakra znamenat tahle veta? >😁 Na ty si dal nekdo opravdu hodne zalezet... >😁 >😒] :yes:
Co to ma sakra znamenat tahle veta? >😁 Na ty si dal nekdo opravdu hodne zalezet... >😁 >😒] :yes: