Novinky
Tak jsem si to tady pročetl a musím konstatovat,že mi chybí už jen těch "pár kaček" a jdu si jednoho koníka koupit.Zrovna jednoho jsem dnes obhlížel v bazaru 😄 Ale 700 Kkc opravdu nemám....
Je to krásné auto,prostě takový kus poctivého železa s duší.Alespoň podle mne.Nejsem odborník,ale prostě se mi líbí.
Asi tak.
Je to krásné auto,prostě takový kus poctivého železa s duší.Alespoň podle mne.Nejsem odborník,ale prostě se mi líbí.
Asi tak.
"DRZIM SE MYSLENKY AUTO DELA MOTOR" a delat frajera - ale dyt ten clovek s mustangem se toho presne drzi, tohle auto je hlavne o vzhledz a motoru.. nevim kdo udela u vas na vsi vetsi paradu, ty ktery zavodis okolo kravina ve svy oktavce v TDIcku nebo tehle clovek ktery projede po navsi za krasneho bublani sestivalce v atraktivnim kabate
jeste bych dodal, ze to auto ma sice vyborny podvozek a motor, ale jinak je vybaveni opravdu celkem spartanske - v roce 2007 mit v novem aute mechanickou klima, nemit tapecirunk na viku kufru.. vybava pokulhava, ale neni to nic tragickeho a to svezeni je opravdu pohodove a krasne. tohle neni o tom honit se 200 po silnici nebo onanovat nad tim ze mam f TDIcku spotrebu 2 a pul deci na 500 kilometru, tohle je o tom si v lete stahnout okynka a pekne se projizdet po krajine, krouzit si zatacky, poslouchat motor..
evidentne si nic nepochopil. ja sem mustangem jezdil, mel sem ho tyden puceny ve statech, byla to ta sama V6 - ten podvozek je na americke auto neskutecny, ve srovnani s evropskymi stale vyborny a motor.. jede vyborne a zvuk je proste lahoda. a ver mi ze i ve statech sou jine silnice nez sto mil dlouha rovinka a treba jezdit s nim ty brutalne strmy ulice ve Friscu byla zabava.
ano, bohuzel mam hodne kilometru najeto i s tvym vysnenym TDI, srovnavat to snad ani nebudu skoda slov.. poslouchat ten traktor je utrpeni.
ano, bohuzel mam hodne kilometru najeto i s tvym vysnenym TDI, srovnavat to snad ani nebudu skoda slov.. poslouchat ten traktor je utrpeni.
ked si taky kurevsky odbornik, tak by si mal vediet, ze ten mustang ma tu rychlost obmedzenu na 190 km/h elektronicky... A este by si mal vediet, ze zatialco ty najazdis 600 000 km na treti motor pretoze si ho zodral, tak V6 4.0 bude stale povodna a bez absolutnej znamky opotrebenia...
no odbornik sem mam neco nastudovaneho ! Takze majitel tohoto auta je dalsi clovicek "pubertak tuningar" co zase se hrabe v motoru a pridava vykon jelikoz si koupil sice V6 4.0 ale ma maximalku co mu to natre i na dalnici 1.6FSI ceska skodovenka a to se o TDI radsi ani nebavim abych ho nenasral. Kdyz si kupuji auto a delam frajera DRZIM SE MYSLENKY AUTO DELA MOTOR!!!!!!
...si trotl... pises tuna vselijake chujoviny, co si si pozrel v roznych specifikaciach "vw". asi patris medzi jednaštvorkarov. ja to volam "vysavace". ani sa viac radsej nevyjadruj a ani to nikde nehovor. porovnavat nejake "vw concern" motory s mustangom V6 4.0L.. mustang vlastnit je individualnost. nanech ma aj maximalku 100 mph. natom nezalezi. pozri si specifikacie cobry 500GT a potom sa zrovnavaj s "vw" motormi... ani jedna seriovka V8 od "vw" tolko koni nema. tak uz ani viac sa nezahanbuj s tvojimi detskymi recickami... nevlastnis mustang, tak nekecaj!!!!!
no ves podla mna to auto neni o tom ci ide rychlejsie nez nejake TDI, tak ale je to tvoj(blby)nazor
dělá frajera v mustangu (a přitom hanobí TDI) >😒] jestli ty maličkej nevíš! tak takového výkonu jako tvuj originální V6 mustang dosahuji ceská auta uz z výkonu o obsahu 2.0litru! 148kw 280Nm benzin, 125kw 340Nm TDi a to sem radsi nezminuji nove 1.4TSFI 125kw a 240Nm. A maximálky 190km/h(origo tveho mustanga prekonavaji vsechny motory o desitky km!!! >😁
neviete mi poradit, na ktoreho importera v Prahe sa obratit? Mam v plane kupit Dodge SRT8 Neviem sa rozhodnut, ceny su priblizne stejne ide mi o to kto je ozaj spolahlivy a dodrzuje potom aj slovo ohladom poskytovania zaruky. Pozeral som Denker, Simix, CarImporter
Diky moc, Adrian