Design
Arese
8
...po prudké alergické reakci pořádně nateklá Scala... ;-\
Přejít do diskuze
..nenadchne, neurazí, prostě typická současná Škoda.
Z jiného (kacířského) soudku. Jsem zvědavý, kolik let ještě bude trvat ten SUV (crossover) boom 😉 Vyzkoušel jsem po delší dobu SUV i crossover, ale pokud nebudu mít zdravotní potíže pohybového charakteru, tak nevidím jediný důvod se k této kategorii vracet 😄
Z jiného (kacířského) soudku. Jsem zvědavý, kolik let ještě bude trvat ten SUV (crossover) boom 😉 Vyzkoušel jsem po delší dobu SUV i crossover, ale pokud nebudu mít zdravotní potíže pohybového charakteru, tak nevidím jediný důvod se k této kategorii vracet 😄
Ve skutečnosti je to ovšem zcela nesmyslný výplod, vytvořený v Česaně nedobrovolně, pouze pod brutálním nátlakem absurdních automobilových limitů CO2, vyhlášených ekofašistickou EU. Jejich konečným cílem je likvidace evropského autorůmyslu, zaměstnávajícího minimálně 13 milionů lidí... 😲 😒 😒 :no: :no: :no:
Vem si prášek, trotle vygumovanej. Tohle je článek o velmi pravděpodobné podobě auta, odvozené z maskovaného prototypu. Pokud tě to auto nezajímá, aspoň tady nemusíš šířit svoje choré výplody a míchat do toho politiku, bojovníku proti komunismu.
Dakujem, ze som clanok nemusel ani rozkliknut a klucove slova "Šikovní grafici" bolo vidno uz na titulke.
Usetrilo mi to nejaky cas.
Usetrilo mi to nejaky cas.
To bych neřekl. Naopak, SUV nebo crossover lze např. při bočním nárazu snáz třeba převrátit, vzhledem k vyššímu těžišti. Těch cca 10-20 cm výšky navíc, oproti hatchbacku, zázraky v bezpečnosti posádky neudělá, o čemž mě přesvědčily např. testy Euro NCAP.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
to vite se jo rusaci.
co kdyby ste zkusili vyrobit neco svyho krome tanku, bombarderu, raket, a dalsich zbrani?
nebo treba jen nakrmit narod necim jinym nez pohankou.
od vas snad nikdy neprislo nic dobryho, a v souvislosti s pocitacema jen kyberneticky utoky
co kdyby ste zkusili vyrobit neco svyho krome tanku, bombarderu, raket, a dalsich zbrani?
nebo treba jen nakrmit narod necim jinym nez pohankou.
od vas snad nikdy neprislo nic dobryho, a v souvislosti s pocitacema jen kyberneticky utoky
Když jsem viděl Vision iV, myslel jsem si že Škodovka udělá pěkné Suv Coupé ale jak vidím sliby o 90% podobnosti byly marné. Vidíme další koncernovou krabici.
Ušetřilo ti to čas, který jsi mohl věnovat napsání příspěvku o tom, že tě to nezajímá. Geniální! :yes:
Kdyby to mohlo mít V6 TDi jako Tuareg, řekl bych super auto. Jak to má jen zástrčku :no:
CICERO
CICERO
hlavne na tie predaje tohto auta na domacom trhu.... ale ok...... ved v norsku to uz asi bude frcat :yes:
CICERO
CICERO