Bezpečnost
podla usa testov volvo s80 patry vobec k najbezpečným aut vobec hlavne bočné nárazy--- m5 novy nevyhovel a mb presšlo...
Ja spis nechapu jak muze nekdo soudny davat body za oznaceni isofixu. Pochopim pripominani nezapnutych pasu, protoze to se zejmena v podani Volva neda prezit, pokud neni clovek uplne hluchy. Ale to, ze je nekde nalepka "tady je isofix" podle me bezpecnost opravdu nezvysuje.
Ja to pochopitelne nemyslel tak ze budu jezdit po meste a masaktrovat chudaky chodce... To jsme se asi nepochopili... Jen mi prijde "zvlastni" to zapocitavat do bezpecnosti auta... hm?!
Ja mu to neprajem,lebo tym chodcom mozem byt ja alebo Ty. Ale suhlas,je to primitiv :no:
Nebo az mu nekdo vleze do cesty a bez ohledu na to kdo byl opravdovy vinik bude shledan vinikem on a bude platit za zbytecne nasledky.. Myslim ze po precteni toho blabolu mu neco z toho hodne lidi preje..
Opravdu nechápu, jak může někdo takovou kravinu vůbec vypustit z huby. Vzpoměň si, až jednou vylezeš ze svýho superbezpečnýho fára, budeš potřebovat přejít přes cestu a sejme tě něco, co nemělo za srážku s chodcem ani jeden bod...
taky jsem to už četl, i tu reakci že se některé automobilky snaží o nápravu a jiné autowágny že v klidu nechaj káble naházené vedle motoru omotané kouskem izolačky ...
jnkd
jo co je mi do chodcu, až někoho trefíš tak ti asi nebude tak hej jako když tu machruješ na fóru
Nechci aby to znelo nejak hnusne ale.... Co je mi do chodcu?!? Auto ma chranit predevsim posadku ne?! A pocitat body za ochranu chodcu mi prijde trosku zcestny... Stejna jako pripominace nezapnutejch pasu apod. Sam osobe ten pripominac bezpecnost preci nezvysuje ne?!? To ze jsem lama a "zapomenu" se pripoutat neni chyba auta ze?!
Wartburg 353W
Zase to neprehanej. Nekdo te muze sestrelit i kdyz pojedes na svolavaci akci. Navic ten kondik ma ucinnost pouze statistickou, takze i s nim se muzes zabit a i bez nej muzes prezit. Muze byt i nahodna situace, kdy ti bag pritizi. Vsichni jste se z tech testu a hvezdicek asi uz zblaznili.
S pozdní aktivací airbagů se potýká mnoho automobilek - stejný problém mělo třeba trojkové báwo nebo prý i trojlístek Berlingo-Partner-Dobló - důležité je, že se na to přišlo a podnikly se patřičné kroky (narozdíl od Číny a jiných padělatelů).
Ještě k tomu Roomsteru - samozřejmě to neplatí u všech nárazů, ale prostě při jednom nárazu ze sta se MŮŽE stát, že se kabel přeruší a begy pak nestřelí ideálně - Jsem si téměř jist, že k takovému selhání ještě nedošlo - toho by se jistě hned všichni novináři chytli...
Ještě k tomu Roomsteru - samozřejmě to neplatí u všech nárazů, ale prostě při jednom nárazu ze sta se MŮŽE stát, že se kabel přeruší a begy pak nestřelí ideálně - Jsem si téměř jist, že k takovému selhání ještě nedošlo - toho by se jistě hned všichni novináři chytli...
aaa, pán je zřejmě znalec. podívej se pořádně na tvar a umístění výdechů ventilace, budíky v přístrojové desce nebo tvar čudlíku READ, popřípadě ovládání tempomatu na volantu. ten rozdíl vůči předchozí generaci je více než zřejmý. :-!
Hele, nez se nekomu zacnes posmivat, tak si radsi poradne prekontroluj svuj vlastni text. Ve trech vetach mas dva preklepy a jednu brutalni hrubku (ano, bezvYznamne se pise s Y...) 8-s :no:
dle starého vtipu ti musím odpovědět - když nemáš křídla tak namechruj. I ta fotka č. 2 je z aktuálního provedení V70. Dej si práci a porovnej si tttty borče. 😉
to je sice hezké že při první pravidelné prohlídce ale co když mě do té doby někdo sestřelí??
Tak JiVi_ te setřel jak malýho kluka. Holt kdyz nevis, tak radsi drz H*bu!
Jinak je sice hezke, ze Volvo svolalo sva auta a nahrolo new software, ale nepomonlo to, takze maji u me mozna tak male, bezviznamne plus... ;-\
Jinak je sice hezke, ze Volvo svolalo sva auta a nahrolo new software, ale nepomonlo to, takze maji u me mozna tak male, bezviznamne plus... ;-\
mel by jsi si overit info, nez neco placnes .. ano .. Roomstery se nesvolavaly,ale neni pravda, ze jezdi bez kondiku - pac to byla nova auta, resilo se to pri prvni pravidelne prohlidce. - interni predpis.
Co čína. Tady se hoši z Volva alespoň snažili chybu odstranit. A ne jak u Škodovky, kde se při nárazu přestřihovalo napájení airbagů. Škodovka to vyřešila kondenzátorem u airbagu a pouze pro nové vozy. Roomstery vyrobené do té doby nesvolali, takže airbagy tam sice jsou, ale jsou tam na dvě věci. Ale tak jako vycpávka volantu dobrý... :no:
nechce se mi číst ty Vaše žabomyší starosti. urážky či názory na bezpečnost. Nejbezpečnější auta již několik let staví Renault a 5* je u nich úplná norma, snad kromě malého Twinga. Kolik automobilek má tolik typů s tolika hvězdičkama a již řadu let ???