Novinky
...,za ni bych si klidne nechal libit nejake ty nedokonalosti vozu.Cim to ale vlastne je?Asi to nebude jen tim omezovacem do 160...(160 je pravda,nebo ne?).....
ta cena naozaj super...asi by bolo dobre prestahovat sa tam. myslim ze tachometer je v MPH...
No, prvne prober s nejakym Japoncem, co tam stoji provoz auta, treba zmenis nazor, porizovaci cena neni vse.
jinak u noveho US Accordu se myslim povedla zadni cast, prestoze zadne objevne reseni, tak stejne, jako kvality bocnich linii, vysoce svym provedenim cni nad z meho pohledu tezkopadnym predkem bez naznaku elegance, obrovska svetla, podivna mrizka chladice...
jinak u noveho US Accordu se myslim povedla zadni cast, prestoze zadne objevne reseni, tak stejne, jako kvality bocnich linii, vysoce svym provedenim cni nad z meho pohledu tezkopadnym predkem bez naznaku elegance, obrovska svetla, podivna mrizka chladice...
Jen drobný dotaz. Až dodneska jsem myslel, že vlajkovou lodí automobilky Honda je Legend, tedy ne Inspire (resp. Accord), který je tak v článku označován dokonce dvakrát.
Jinak pozitivum je ten šestiválec, to evropskému Accordu zatím chybí.
Jinak pozitivum je ten šestiválec, to evropskému Accordu zatím chybí.
ten design mi nejak nesedi.....uz je to cele nejake dopletene. Korejci kopiruju europanov, japonci korejcov a aj tak vzdy spravia taky typicky japonsky design :😉
Aj tak je moje dalsie auto nejaka Toyota, pretoze Honda ma sklamala so 4 hviezdickami ..... esteze Civica jazdi manzelka ....dufam, ze si nebuchne bednu o volant 😉 ktovie, co by to so zenskym mozgom spravilo 😉
Aj tak je moje dalsie auto nejaka Toyota, pretoze Honda ma sklamala so 4 hviezdickami ..... esteze Civica jazdi manzelka ....dufam, ze si nebuchne bednu o volant 😉 ktovie, co by to so zenskym mozgom spravilo 😉
Mno to de vidět že si slovák ty vole,nevíš co meleš,meleš tu * jako že japonci kopírují korejce,ty vole já být japoncem tak ti rozkopu tlamu normálně,si asi psal ožralý ne??!Honda mě nidky nezklama a to ju mám 11 roků,nikdy voe,ty jestli rozumíš autům tak já su panenka Marie ty vole,mě tady z toho stávají vlasy na hlavě jak sem tu četl tu * cos tu napsal,ale tak,když je někdo * a nerozumí autům,škoda slov..
Kedy je naplanovany prichod noveho Accorda pre Europu?? A priblizne aj nejake technicke parametre, motory + foto??
Dik
Dik
A co Accord Coupe pro USA ? Mne se docela libil