Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche představuje unikátní limitku 911. Je vzpomínkou na zlatou éru motorsportu

25 komentářů

_Karel_
Nádhera :yes: :yes: :yes:
Mig_35
Opravdu? Mě to přijde jak od kolotoče, hlavně navěšet na moderní auto nějaký vintage prvky mi přijde jak pěst na oko....
LandHodor
Nekupuj, jdi do klasicke Targy a budes spokojenej 😉
white label
Není to úplně můj šálek čaje (hlavně barevně interiér), ale kde tam vidíš ty navěšené vintage prvky?
Kromě zlatého retro provedení nápisů jsem si ničeho podstatného nevšiml.
Mig_35
tak ty kola nevypadají úplně moderně...
white label
Tak zrovna ta kola jsou úplně běžně v nabídce pro 911/992, takže s touto limitkou přímo nijak nesouvisí.
https😐/img2.auto.cz/…ull/6339400_.jpg
A to tam mohli dát i jejich verzi ze zlatým podbarvením😒br />https😐/pics.porsche.com/rtt/iris?…

P.S. Ta kola ( Carrera Exlusive) nejsou vůbec fotogenická, ale v reálu vypadají mnohem líp.
Mig_35
"Speciální je i vzhled dvaceti-, respektive jednadvacetipalcových kol, stejně jako brzdových třmenů zhotovených v černé barvě."
myslel jsem, že odkazují na
https😐/www.supercars.net/blog/wp-content/uploads/2016/04/1966-porsche-911s-new.jpg
white label
Že zdejší texty musíš brát s patřičnou rezervou, určitě víš. Proti nelimitované Tarze 4S jsou tahle kola, i to černé lakování brzdových třmenů, bez příplatku/v základu. To je (v tomto ohledu) jediný rozdíl proti běžné nelimitované verzi.
Přitom třeba informaci o tom, že za 464 éček můžeš mít to velké černé dvoumístné číslo (v bílém kruhu) jaké chceš, se tu nedočteš. 😉
LandHodor
A jaky cislo by si vybral ty? Tak me napada, kdyby chtelo 20% zakazniku nejzadanejsi cislo 91 tak to musi urcite omezit protoze predstava ze v mestech lita tolik limitek Targ s cislem 91, to Porsche nedopusti 😁 No to je jedno asi si takovou krasku jen tak v dalsi dekade nekoupim, ale jako Porsche fanouska (kdo neni) navic limitka Targa pro padesatnika bomba. Jsem moc zvedav na GT3 !!! Žgrind
white label
Nemyslím si, že by všichni chtěli zrovna 91, nebo 92 (992).
Já bych Targu nevybral, hezká, ale moc těžká a jen v awd.
Vybral ("by") jsem raději lehčí a tužší kupé s rwd v GTS.
speedfred
KeBY som vyberal číslo tak si tam dám svoj rok narodenia (zhoda náhod mám aj také číslo domu 😄 )
Mam pocit že ty si ale to GTS akoBY nemusíš vyberať. :-!
Za mna GTS ale Cayman.
white label
To si myslím taky, že hodně lidí by si tam dalo svůj ročník...
Jinak viz uvozovky... 😉
Za tebe Cayman GTS, ale atmo 4.0!
Ale chtělo by to nejdřív zkusit, abys nebyl po té GT3 RS (991.2) nakonec trochu zklamaný.
speedfred
Ja potrebujem auto aj na nákupy a do GT3 RS by som na to lešenie vešal klobásky z Lídla?
white label
Potřebuješ auto na nákupy a chceš Caymana? Protože má dva kufry? 😒]
speedfred
Bingóóóó. (realita ale je že nemám ani na jedno a ani na druhé) 😒
_Karel_
Kdybych si to konfiguroval já, zvolil bych černej volant a zvenku bych vynechal samolepky. Jinak se mi to líbí fakt hodně.
white label
Jo, to by tě pustilo. Interiéry jsou jen dva, buď tento v kombinaci s bordó, nebo stejný jen v kombinaci s černou. Akorát ta barva laku bude o poznání tmavší, než jak je tady nasvícená v galerii, viz i konfigurátor: https😐/pics.porsche.com/rtt/iris?…
Takže bych šel raději do klasické stříbrné GT.
_Karel_
Je to mazec :yes: . No, měl jsem se líp učit, teď nad tím můžu jen slintat, to je mimo mojí realitu. 😁
speedfred
musíš vstávať o hodinu skôr a môžeš účtovať 25h/denne :-!
Dinar
Přesně, bez toho čísla a černý vršek interieru, to auto je vizuální žrádlo. 😄
LandHodor
Porsche by mohlo udelat verzi Targa Turbo, kdyz to vyraby dlouho uspesne RUF jako Targa Florio, proc ne origo Porsche.
white label
Stejně jako není verze Cabrio Turbo.
LandHodor
Nj ale Cabrio je v Turbu teda v Turbu S, jinak byvalo vzdy Turbo Coupe/Cabrio ta Targa navic by tomu moc sedela ale asi si to trh nezada tolik.
white label
Jj, v Turbu S už Cabrio je.
Třeba fostek tady minule toužil po Tarze Turb👋Turbo S, takže nějaký zájemce by se našel určitě.
Pro zajímavost je Targa ještě o 40 kg těžší, než Cabrio.
Bubblykatana
Dle mého je to velice pěkné auto podle mě to je ta nejlepší věc kterou mohlo porsche udělat 😁