Novinky
"Brňák"
0
Je to kráska na první pohled. Zamiluješ se rychleji než do svý vysněný kočky. Je nádhera sledovat, jak se auto rodí pod rukama machrů z BMW. :yes:
Styl se kterým jako první přišlo Maserati a jeho model Quatroporte, opravdu zajímavá podobnost... (hned na první pohled)
a tu podobnost spatřuješ nejspíš v tom, že jsou oba stejně rozmazaný >😁 kup si brejle ty játro
Ach jeje, tím svým neustálým "je to kopie itala", by sis měl dát mokrý hadr na hlavu. Tohle má rukopis Banglea, zcela jasně. 😉
Až zjistíš, jak vypadá Maserati (zřejmě to nevíš), pak se tady budeš omlouvat.
Já to vím, vím jak vypadalo i předchozí. Takže můžu zcela svědomitě napsat, že to italové okopírovali. 😉
Dřív bylo Quattroporte hranatá krabice, neměli na co designově navazovat, tak udělali kopii. 😉
Dřív bylo Quattroporte hranatá krabice, neměli na co designově navazovat, tak udělali kopii. 😉
Myslíš to, ktoré si si nakreslil na papier a teraz ho opisuješ?? 😲
HURÁÁÁÁ...konečně můžu prodat svojí Fabii 1,2HTP a budu si moct koupit auto na který čekám....doufám, že bude stát alespoň 2 mega v základu, aby tím nejezdila každá socka jako Cayenem s odpočtem DPH....
V již relativně poměrně dávných dobách jsem si lepil modely z "Ábíčka", no a jednou mi jeden model kdosi rozsed (dodnes nevím kdo). No a s tímto novým BMW se to má stejně - někdo někde v Mnichově něco rozsed a hned maj z toho GTčko. Tož tak.
Exluzivné auto. To bude niečo. Najkrajší sedan vo svojej triede. Dizajn dotiahnutý do najmenších detailov. Audi je krásne, ale predsa mi niekedy pripomína luxusnejší VW. Mercedes-Benz je prekrásny, ale CLS je opäť skôr komfortnejší automobil. Ale toto auto ponúkne radosť z jazdy a aj designu.
Na muj vkus je trochu velky takze s nim asi nebude takova zabava jako treba ze Z-kovou radou, ale vypada zabijacky. Pupkaci co ted jezdi v sedmickach urcite pudou do tohohle 😄 Kdyby mi bylo 50, tak do nej jdu.
Kéž by měla palubka podobné tvary. Na současné trojce se mi nelíbí ani trochu.
"Koncept CS byl do této chvíle jen stylistickým cvičením, které mělo ukázat, že Mercedes-Benz třídy CLS dostane většího rivala, Aston Martin bude muset přesvědčovat zákazníky svého Rapide urozenějším rodokmenem a Porsche zase vyváženější kombinací techniky a designu modelu Panamera."
tu je pekne napisane ze spojili CLS, design Aston Martin a Porsche Panamera a vznikol z toho takyto okopirovany klon...
tu je pekne napisane ze spojili CLS, design Aston Martin a Porsche Panamera a vznikol z toho takyto okopirovany klon...
A to myslíš smrtelně vážně, že to, co vidíš na obrázku, je "okopírovaný klon" CLS, Rapide a Panamery?
Toto je az moc dobre, aby to byla pravda. Designovy svost, v konkurenci jednoznacne nejlepsi. K tomu jeste silu a kvalitu BMW a mame zde bezchybne auto.
Vvšechny BMW jsou od M3 E46 vzhledově k blit*í. Až na toto :yes: Ano, to je první BMW od těch osvícených dob, které se mi líbí. Alespoň vzdáleně se to začíná podobat těm věhlasným žralokům minulosti. Osobně bych tý "nové tváře BMW" ubral ještě víc k historii, ale jinak vcelku pohledné :yes:
Konecne nadherny design ktory poznamena celu nasledujucu eru:
V tomto duchu pride 7 i novy 3er v zmensenej podobe,ktora navodi novy dojem sedan-coupe krivky, nova 5 ka je uz za dverami na prelome 2009/2010, najprv PAS potom limuzina.Era zralokov nizko polozenych rozplacnutych, antipol Golfa plus i dalsich novodobych vytvorov do vysky, nastupuje. A ruke v ruke s nou este lepsie dynamicke parametre, nizsie aerodynamicke koeficienty, nizsie emisie... ale hlavne sportovo luxusne zvezenie. Vcelku sa mame na co tesit.
V tomto duchu pride 7 i novy 3er v zmensenej podobe,ktora navodi novy dojem sedan-coupe krivky, nova 5 ka je uz za dverami na prelome 2009/2010, najprv PAS potom limuzina.Era zralokov nizko polozenych rozplacnutych, antipol Golfa plus i dalsich novodobych vytvorov do vysky, nastupuje. A ruke v ruke s nou este lepsie dynamicke parametre, nizsie aerodynamicke koeficienty, nizsie emisie... ale hlavne sportovo luxusne zvezenie. Vcelku sa mame na co tesit.
kiez by si mal pravdu. ja v tento trend neverim. ked vidim ake SUV a crossover paskvily sa dnes celkovo produkuju.. Ludia chcu prevazne velke a najma vysoke auta. Ale tento kusok posobi velmi pekne. A tiez ma ako prve napadlo slovo: "Maserati". No velmi krasne krivky i ked na moj vkus pridlhe auto.
Samozrejme som nemal na mysli kompletny automobilovy priemysel ale konkretne smerovanie BMW , novu 3er i vsetky spominane nasledujuce prototypy, ktore som uz mal moznost vidiet a podobnost s tymto GT je zrejma, tak ako v sucasnosti bangleho crty. Jednoznacne najkrajsi neoficialny prototyp je novy 3er, kde sportovy charakter a dlzka sa navzajom snubia v dokonalosti. Definitivna podoba ale samo az za 3 roky najskor. Maserati, porsche, novy jaguar , BMW..... tento trend potvrdzuju a postupne prenikne do strednej a vyssej strednej triedy. Ak niekto uprednostni crossover , SAV/SUV, MPV je to jeho volba, ale nemyslim ze z dlhodobeho hladiska sa stane prevazujucim segmentom. Klasika zostane vzdy klasikou. A to ze novodobe 4 dverove sedan-coupe nebudu masovkou /cena, 6valce, exklusivita../ nie je tragedia.
Teda ne že by se mi to nelíbilo, naopak, ale jak sem to uviděl tak mě okamžitě napadlo Aston Martin Rapide ;-\ to je trochu škoda, myslim že zrovna BMW má na plnou originalitu