Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Při pohledu na toto auto si většina lidí přijde stejně jen pro ten svařák..
0
Hlavně při pohledu na ty ceny ho bude potřebovat.
0
S tím musím souhlasit. Auto se mi celkem zamlouvá, ale ta cena je příšerná, ostatně jako u všech škodovek.Byl jsem se na ní podívat a vše by bylo ok, ale představa naloženýho auta v pozvolným stoupání na dálnici a eventuální potřeba předjetí jinýho auta v kombinaci s třívalcovým spřežením parametrů HTP ,mě fakt děsí. A 1,4 16V s klimatizací a metalízou, což je dnes absolutní standard, je v ceně výbornejch aut o třídu vejš. Jen pravda s menším kufrem.
0
byl jsem v autosalonu toho kombíka omrknout, a když jsem viděl, že za 370 tisíc mělo to auto stále místo přihrádky u spolujezdce velkou díru bez dvířek, otočil jsem se na patě a šel pryč...
0
no pokud je clovek normalni a necpe do toho nesmyslne diesel, tak se za tu cenu vubec prihradkou s dirou zabyvat nemusi 😄
0
Odkedy je diesel nezmysel? Daj si obklad. Nezmyslom je "šetrenie nákladov" na takej základnej veci za pár korún, ako sú dvierka skriniek na palubovke. To dokážu naozaj len tupé hlavy...
0
tady jde predevsim o to, ze za ty dvirka mam platit neco navic, nejde o penize ale o princip. u loganu za 180 tisic to chapu, ale u tehle ceny absolutne ne.
0
jasně, holt to nejni šuumka vod makarónů.........
Tommy100
Dnes jsem se skočil na ni podívat, měly vystavenou v šedé metli, 1.4 Ambiente za 402900Kč, při představě že já jsem dal za svou půl roku starou oktávku II combi 1.6FSI elegance 400000kč, mě přeběhl mráz po zádech >😁
Zapominas dodat, ze to bylo jety auto..
Ano, ale tady myslím jde spíše o to riziko, zda bylo auto dobře zajeto, neříkej mi že auto, které je čtyři měsíce staré a má najeto 4500km není nové >😁
Srovnáváš nesrovnatelné. Měl jsi extra slevu, protože od nich bereš firemní auta. Počkej rok nebo dva a pak se jdi zeptat na 4 měsíce starou Fabii combi s Tvou slevou a uvidíš.
Jo, to jsem opomněl, ale i tak, za kolik by ju prodal normálně???430000??Pořád myslím že lepší než ta fabka.
Jinak, už tam slevu nemám, takže se na novou fabku ani ptát nemusím, ikdyž jsem to měl v plánu 😒
Jinak, už tam slevu nemám, takže se na novou fabku ani ptát nemusím, ikdyž jsem to měl v plánu 😒
Pre krpatých malých ludí do výšky170 cm maximalne-ešte sa zmestia do tohoto auta vzadu aj tak budú sediet skrčený ako sardinky :no: