Ekonomika
0
Prave na autobilde zverejnili fotky MB GLK asi pri natacani nejakej reklamy a vyzera super myslim si ze X3 dostala vazneho konkurenta uz si len pockat na tretieho do partie a to Q5 no a uvidime co prinesie Volvo >😁
cuisine
0
viděl jsem je někde a byla u nich ta herečka z sex ve městě ... ale tak jak jsem na to koukal tak volaké čudné ... čekal jsem trošku něco jiného ;-\ [odkaz]
0
Je to asi retuš.
to je sice hezké,ale ty zaměstnanci by mohli mít také víc peněz!!!!!!!!!!!!!! Honějí je po linkách jako čuby,sami si sedí v klimatizovaných kanclech a dobrý prachy tam mají pouze vyvolení a nebo lez***kové.Kdysi jsem to zažila na vlastní kůži
Není-li zaměstnanec spokojen s pracovními podmínkami nebo platovým ohodnocením, může jít pracovat jinam. Každý se přece může svobodně rozhodnout, kde a za kolik chce pracovat. Je svoboda.
To je všade, prečo sa nad tým pozastavuješ. Škoda, TPCA, KIA alebi Hyundai, VW alebo Peugeot, všetko podľa jedného metra...
Neměla by tisková zpráva znít takto: "Děkujeme všem svým zákazníkům, že slepě akceptují naše skvěle nastavené ceny a někteří se ani nezajímají o konkurenční produkty a slepě stále věří v to že domácí škodovky jsou stále nejlevnější jak při pořízení tak servisu.... :-! Díky nim naše finanční výsledky budou v relaci s výbornými výsledky za tři čtvrtletí, kdy se tržby zvýšily o více než dvanáct procent a zisk před zdaněním vzrostl o téměř čtyřicet procent... >😁
Ty už to nehul >😁 - pochybuju, že se přes 600 tisíc aut prodalo jenom u nás. A jen tak mezi námi - proč se budu podbízet cenou, když nestíhám vyrábět? Až nastane situace, že Škoda vyrobí např. dva milióny aut a prodá milión, tak pak samozřejmě bude muset jít s cenou dolů. Ale v současné době opravdu nechápu, proč by měli zlevňovat něco, co se prodává jak housky na krámě. A jen tak mezi náma - ty znáš někoho kdo podniká proto, aby udělal lidem radost a ne pro zisk???
Chapu tvoji logickou uvahu, skutecne nema smysl zlevnovat neco, co se prodava dobre. Existuje optimalni cena maximalizujici zisk, jakakoliv jina cena je chybna. Ale nemuzu si pomoct, v pripade Skody vidim jisty trend pozvolneho zaostavani. S perfektnim zpracovanim nevydrzi byt uspesni na trhu vecne a navic koruna jde nahoru, platy v CR pomalu ale jiste taky. Navic Skoda plati to, o cem se pise v jinem clanku, totiz 5km dalnice za desitky miliard. Pred par lety jsem podobne mluvil o vyrobcich velkych americkych SUV, rikal jsem si, ze prijde narust cen ropy a budete v haji. A stalo se. Mam trosku podobny pocit i se Skodou a VW. Byt jimi, pripravuju se trochu lepe na budoucnost.
😄 pravda pravdouci. Druhym dechem je treba ale priznat, ze Skodovka ma za hranicema politiku jinou. Ale jinak souhlasim. Dokud jim to lidi kupujou a nestihaji vyrabet, neni duvod neco menit. Kdyz odbocim, prijde mi to stejne jak u Toyoty. Kolikrat se tu doctu jakej je to pekac, technika zadna, design jeste horsi, ale jsou na vrcholu a porad prodavaji vice a vice... 😄
Ty už nehul, protože ty toho máš plnou hlavu. Já ale nikde nepsal nic o zlevňování - navíc pro mně osobně čím je škodovka dražší tím stoupá má životní úroveň >😁 Obchodní politika Škodovky je taková,že v zahraničí se podbízí cenou u nás ne. Protože v zahraničí si jí žádnej srdcař nekoupí. Proto nějaký poměr v ziskovosti ČR trhu bude.
hele něco ti řeknu mám 3 škodovky a ted budu kupovat další a to fábku a důvod je jednoznačnej.jsem spokojen jak nikdy předtím a že jsem měl aut hafo.další důvod proč jdu do škodovky je ten že až mi zas nějakej zaměstnanec máčkne nárazník či blatník tak nebudu čekat tejdny i měsíce na součástky.a hlavně mi neříkejte že ostatní značky maj součástky do druhýho dne.potřebuju aby auto makalo a né čekalo na součástky
Jeden priklad vyhody skodovky za vsechny..... V lete jsem mnel odjizdet s rodinkou na 14 dnu do italie nasi Octavii 1. generace. Auto uz bylo 2 dny dopredu nalozeny, manzelka si jen rano zajela do mesta pro rohliky.... a vratila se div ne se slzama v ocich ze se nikam nejede, ze to nedobrzdila na svetlech a ma pomackanej predek... KO byli svetla, naraznik, vohnuta kapota... airbagy, chladice byli OK... takze jsem dojel do 15 km vzdaleny prodejny dilu skoda, tam jsem koupil poskozene dily, a behem odpoledne jsem je jaks taks napasoval na auto...Normalne jsme s tim odjeli 2500 km a po navratu jsem to nechal v servise zpasovat a nalakovat.... ANTISKODOVACI myslite si, ze s kiou Ceed by se vam to povedlo nebo byste sedeli na zadku doma misto dovoleny??? HM ? nemam co dodat....
to je věc přístupu servisu... já mám hondu a nečekám ... tak si nech tyhle kecy... kia je taky v poho, máme ji už v rodině... servis taky dobrý přístup...
A HLAVNĚ TADY NEŘÍKEJTE, ŽE ŠKODOVKA NEMÁ NA SERVISE PROBLÉMY....
TAKOVÝ KECI NESNÁŠÍM. PROTOŽE DĚLÁM V SERVISE, KDE SE SEVISUJE VW SKODA, AUDI
A HLAVNĚ TADY NEŘÍKEJTE, ŽE ŠKODOVKA NEMÁ NA SERVISE PROBLÉMY....
TAKOVÝ KECI NESNÁŠÍM. PROTOŽE DĚLÁM V SERVISE, KDE SE SEVISUJE VW SKODA, AUDI
Škoda jede! A nemusí se podbízet nízkými cenami. Prostě znamenitá značka.
Škoda je ve své cenové kategorii šunt, za který bych se styděl. Prodeje V ČR a Německu klesají. Proč asi ? Celkové zisky jsou dány e😜ortem na nové trhy jako Rusko a Indie. Nechápu takové natěšence.
:-! Ty jsi opravdu pako , jako cip.kde jsi slyšel , že prodeje v
Německu klesají??vycucal jsi si to z prstu , nebo z máminýho prsu? Víš škodovka prodá většinu své produkce na západě , ale takovým , jako jsi ty nemá cokoliv vysvětlovat.
Německu klesají??vycucal jsi si to z prstu , nebo z máminýho prsu? Víš škodovka prodá většinu své produkce na západě , ale takovým , jako jsi ty nemá cokoliv vysvětlovat.
PODBÍZET?
crasc testy jsou u nich bída ( většina modelů jenom 4 body)
základní cena vysoká, výbava malá ( absence bočních a hlav. airbag)
rozvor v kategorii octávky malý ( k rozměrům auta)
to je u konkurence podbízení...
sorry, ale cenová politika je prostě v p@deli...
prodejci odepisují auta jako předváděcí ( i skladový auto na salóně je předváděčka s bonusem pro prodejce)- tudíž prodaná... čísla jsou potom tak zkreslený, že z toho oči přechází... a další blafy v odepisování počtu prodaných aut.
milión bonusů, aby se cena dostala o min 30 dolů. kdo si koupí dneska škodku bez 8% slevy ? ( u octávky normálka 10😖 - nikdo!!! jenom mmmagor
ale nechci je shazovat... v rodině taky jezdí a jezdí docela dobře
crasc testy jsou u nich bída ( většina modelů jenom 4 body)
základní cena vysoká, výbava malá ( absence bočních a hlav. airbag)
rozvor v kategorii octávky malý ( k rozměrům auta)
to je u konkurence podbízení...
sorry, ale cenová politika je prostě v p@deli...
prodejci odepisují auta jako předváděcí ( i skladový auto na salóně je předváděčka s bonusem pro prodejce)- tudíž prodaná... čísla jsou potom tak zkreslený, že z toho oči přechází... a další blafy v odepisování počtu prodaných aut.
milión bonusů, aby se cena dostala o min 30 dolů. kdo si koupí dneska škodku bez 8% slevy ? ( u octávky normálka 10😖 - nikdo!!! jenom mmmagor
ale nechci je shazovat... v rodině taky jezdí a jezdí docela dobře