Ekonomika
0
Je to asi retuš.
Přejít do diskuze
PODBÍZET?
crasc testy jsou u nich bída ( většina modelů jenom 4 body)
základní cena vysoká, výbava malá ( absence bočních a hlav. airbag)
rozvor v kategorii octávky malý ( k rozměrům auta)
to je u konkurence podbízení...
sorry, ale cenová politika je prostě v p@deli...
prodejci odepisují auta jako předváděcí ( i skladový auto na salóně je předváděčka s bonusem pro prodejce)- tudíž prodaná... čísla jsou potom tak zkreslený, že z toho oči přechází... a další blafy v odepisování počtu prodaných aut.
milión bonusů, aby se cena dostala o min 30 dolů. kdo si koupí dneska škodku bez 8% slevy ? ( u octávky normálka 10😖 - nikdo!!! jenom mmmagor
ale nechci je shazovat... v rodině taky jezdí a jezdí docela dobře
crasc testy jsou u nich bída ( většina modelů jenom 4 body)
základní cena vysoká, výbava malá ( absence bočních a hlav. airbag)
rozvor v kategorii octávky malý ( k rozměrům auta)
to je u konkurence podbízení...
sorry, ale cenová politika je prostě v p@deli...
prodejci odepisují auta jako předváděcí ( i skladový auto na salóně je předváděčka s bonusem pro prodejce)- tudíž prodaná... čísla jsou potom tak zkreslený, že z toho oči přechází... a další blafy v odepisování počtu prodaných aut.
milión bonusů, aby se cena dostala o min 30 dolů. kdo si koupí dneska škodku bez 8% slevy ? ( u octávky normálka 10😖 - nikdo!!! jenom mmmagor
ale nechci je shazovat... v rodině taky jezdí a jezdí docela dobře
to je věc přístupu servisu... já mám hondu a nečekám ... tak si nech tyhle kecy... kia je taky v poho, máme ji už v rodině... servis taky dobrý přístup...
A HLAVNĚ TADY NEŘÍKEJTE, ŽE ŠKODOVKA NEMÁ NA SERVISE PROBLÉMY....
TAKOVÝ KECI NESNÁŠÍM. PROTOŽE DĚLÁM V SERVISE, KDE SE SEVISUJE VW SKODA, AUDI
A HLAVNĚ TADY NEŘÍKEJTE, ŽE ŠKODOVKA NEMÁ NA SERVISE PROBLÉMY....
TAKOVÝ KECI NESNÁŠÍM. PROTOŽE DĚLÁM V SERVISE, KDE SE SEVISUJE VW SKODA, AUDI
Jeden priklad vyhody skodovky za vsechny..... V lete jsem mnel odjizdet s rodinkou na 14 dnu do italie nasi Octavii 1. generace. Auto uz bylo 2 dny dopredu nalozeny, manzelka si jen rano zajela do mesta pro rohliky.... a vratila se div ne se slzama v ocich ze se nikam nejede, ze to nedobrzdila na svetlech a ma pomackanej predek... KO byli svetla, naraznik, vohnuta kapota... airbagy, chladice byli OK... takze jsem dojel do 15 km vzdaleny prodejny dilu skoda, tam jsem koupil poskozene dily, a behem odpoledne jsem je jaks taks napasoval na auto...Normalne jsme s tim odjeli 2500 km a po navratu jsem to nechal v servise zpasovat a nalakovat.... ANTISKODOVACI myslite si, ze s kiou Ceed by se vam to povedlo nebo byste sedeli na zadku doma misto dovoleny??? HM ? nemam co dodat....
Přesně tak,máš pravdu :yes: Je to obyčejný pi.ču.sek,který na nový aut'ák nemá,a tak si léčí mindráky na netu.Každý at' si koupí co chce a co se mu líbí,né?A nemusí hned mluvit nesmysly :-!
hele něco ti řeknu mám 3 škodovky a ted budu kupovat další a to fábku a důvod je jednoznačnej.jsem spokojen jak nikdy předtím a že jsem měl aut hafo.další důvod proč jdu do škodovky je ten že až mi zas nějakej zaměstnanec máčkne nárazník či blatník tak nebudu čekat tejdny i měsíce na součástky.a hlavně mi neříkejte že ostatní značky maj součástky do druhýho dne.potřebuju aby auto makalo a né čekalo na součástky
Hele, vod pátku tu máme šengen, tož rozbij prasátko, čenžni eura, a zajeď do rajchu koupit káru. 😉 :-!
Ty už nehul, protože ty toho máš plnou hlavu. Já ale nikde nepsal nic o zlevňování - navíc pro mně osobně čím je škodovka dražší tím stoupá má životní úroveň >😁 Obchodní politika Škodovky je taková,že v zahraničí se podbízí cenou u nás ne. Protože v zahraničí si jí žádnej srdcař nekoupí. Proto nějaký poměr v ziskovosti ČR trhu bude.
😄 pravda pravdouci. Druhym dechem je treba ale priznat, ze Skodovka ma za hranicema politiku jinou. Ale jinak souhlasim. Dokud jim to lidi kupujou a nestihaji vyrabet, neni duvod neco menit. Kdyz odbocim, prijde mi to stejne jak u Toyoty. Kolikrat se tu doctu jakej je to pekac, technika zadna, design jeste horsi, ale jsou na vrcholu a porad prodavaji vice a vice... 😄
Chapu tvoji logickou uvahu, skutecne nema smysl zlevnovat neco, co se prodava dobre. Existuje optimalni cena maximalizujici zisk, jakakoliv jina cena je chybna. Ale nemuzu si pomoct, v pripade Skody vidim jisty trend pozvolneho zaostavani. S perfektnim zpracovanim nevydrzi byt uspesni na trhu vecne a navic koruna jde nahoru, platy v CR pomalu ale jiste taky. Navic Skoda plati to, o cem se pise v jinem clanku, totiz 5km dalnice za desitky miliard. Pred par lety jsem podobne mluvil o vyrobcich velkych americkych SUV, rikal jsem si, ze prijde narust cen ropy a budete v haji. A stalo se. Mam trosku podobny pocit i se Skodou a VW. Byt jimi, pripravuju se trochu lepe na budoucnost.
:-! Ty jsi opravdu pako , jako cip.kde jsi slyšel , že prodeje v
Německu klesají??vycucal jsi si to z prstu , nebo z máminýho prsu? Víš škodovka prodá většinu své produkce na západě , ale takovým , jako jsi ty nemá cokoliv vysvětlovat.
Německu klesají??vycucal jsi si to z prstu , nebo z máminýho prsu? Víš škodovka prodá většinu své produkce na západě , ale takovým , jako jsi ty nemá cokoliv vysvětlovat.
viděl jsem je někde a byla u nich ta herečka z sex ve městě ... ale tak jak jsem na to koukal tak volaké čudné ... čekal jsem trošku něco jiného ;-\ [odkaz]
Škoda je ve své cenové kategorii šunt, za který bych se styděl. Prodeje V ČR a Německu klesají. Proč asi ? Celkové zisky jsou dány e😜ortem na nové trhy jako Rusko a Indie. Nechápu takové natěšence.
Ty už to nehul >😁 - pochybuju, že se přes 600 tisíc aut prodalo jenom u nás. A jen tak mezi námi - proč se budu podbízet cenou, když nestíhám vyrábět? Až nastane situace, že Škoda vyrobí např. dva milióny aut a prodá milión, tak pak samozřejmě bude muset jít s cenou dolů. Ale v současné době opravdu nechápu, proč by měli zlevňovat něco, co se prodává jak housky na krámě. A jen tak mezi náma - ty znáš někoho kdo podniká proto, aby udělal lidem radost a ne pro zisk???
Neměla by tisková zpráva znít takto: "Děkujeme všem svým zákazníkům, že slepě akceptují naše skvěle nastavené ceny a někteří se ani nezajímají o konkurenční produkty a slepě stále věří v to že domácí škodovky jsou stále nejlevnější jak při pořízení tak servisu.... :-! Díky nim naše finanční výsledky budou v relaci s výbornými výsledky za tři čtvrtletí, kdy se tržby zvýšily o více než dvanáct procent a zisk před zdaněním vzrostl o téměř čtyřicet procent... >😁
nemyslel som to tak, menoval som približne fabriky vyrábajúce autá v Čechách a na Slovensku...
To je všade, prečo sa nad tým pozastavuješ. Škoda, TPCA, KIA alebi Hyundai, VW alebo Peugeot, všetko podľa jedného metra...
Není-li zaměstnanec spokojen s pracovními podmínkami nebo platovým ohodnocením, může jít pracovat jinam. Každý se přece může svobodně rozhodnout, kde a za kolik chce pracovat. Je svoboda.
to je sice hezké,ale ty zaměstnanci by mohli mít také víc peněz!!!!!!!!!!!!!! Honějí je po linkách jako čuby,sami si sedí v klimatizovaných kanclech a dobrý prachy tam mají pouze vyvolení a nebo lez***kové.Kdysi jsem to zažila na vlastní kůži