Novinky
Zde je dalsi priklad toho, ze japonsky design je dnes na svetovem vrcholu. Zde jde take ruku v ruce technika a kvalita. Ode me ma Mazda velke BRAVO.
Rad bych videl jak pises japonsky design v dokumentech a techniku taktez.BRAVO tak muzes rict akorat jejich kopirovani.
Nakonec tato Mazda uz je tady asi po desate .Pokud by se prodavala dobre ,vubec nepotrebuje reklamu.V tomto pripade je to asi pravy opak.
Kdyz uz mluvis o japonskym designu ,muzes mi ukazat jediny krasny japonsky veteran jako dukaz ,ze vychazeji z tradice ?
Nakonec tato Mazda uz je tady asi po desate .Pokud by se prodavala dobre ,vubec nepotrebuje reklamu.V tomto pripade je to asi pravy opak.
Kdyz uz mluvis o japonskym designu ,muzes mi ukazat jediny krasny japonsky veteran jako dukaz ,ze vychazeji z tradice ?
Jak souvisi tradice s aktualnim designem proboha? Vubec nijak! A s tim plagiatorstvim taky opatrne
Jak souvisí? Postuduj něco o designu a pak pochopíš...jinak by ses tak hloupě neptal.Začněme třeba maskou,logem...Nicméně tohle je podle mne hezké auto a ženě líbí už ve standardu a v zelené barvě. :yes:
Zde historie nehraje zadnou roli. Vetsina lidi na veteranech nejezdi. Mazda ma vyborne dotazene tvary, kvalitou je na absolutni spicce svych segmentu a nechybi ji inovace a odvaha.
Zkratka Mazda ma vsechno co dnesni automobilka potrebuje. Prodeje hovori za vsechno. V Evrope nenajdes automobilku, ktera prodava na ctyrech-peti kontinentech tolik kolik prave Mazda.
Zkratka Mazda ma vsechno co dnesni automobilka potrebuje. Prodeje hovori za vsechno. V Evrope nenajdes automobilku, ktera prodava na ctyrech-peti kontinentech tolik kolik prave Mazda.
Zajímaly by mě čísla prodejů Mazdy na těch kontinentech. Můžeš uvést zdroj?
Osobně si myslím, že Mazda není zrovna nijak velice prodávaná po světě.
Osobně si myslím, že Mazda není zrovna nijak velice prodávaná po světě.
Samozrejme si to myslet muzes. Mozna si na sve domnence i vytvoris vlastni nazor. Prodejni zpravy automobilek se daji dosti jednoduse zjistit. Trosku se snaz a najdes je sam.
me to tady vzdycky v posledni dobe pripada jako PLACENA KLAKA pro japonske firmy.BEz jakychkoli argumentu a nejake uvahy,jen kolik aut prodali tot vse. Japonci se umeji VNUTIT to je fakt.Ale jejich auta zrovna,ze by byly nejak moc extra se rict neda.Ze je mazda okopirovana je az nad nebe jasne.Je to i videt ve tvarech.NEJPRODAVANEJSI VUBEC NENI !!!Ja nevim,proc takovyma nesmyslama tady lepis diskuse !
Prosím, uveď je.
Takze v rychlosti si muzes precist prodeje Mazdy na severoamerickem trhu [odkaz] Zkus si to porovnat s prodeji mnohem vetsi a uspesnejsi automobilky, evropskeho gigantu VW na tom samem trhu.
Jenže tys mluvil o "ctyrech-peti kontinentech" kde Mazda prodává více, než jakákoli evropská automobilka.
Teď uvádíš prodeje pouze v sev. americe, což není zdaleka vypovídající trh. Zájem v americe o japonské vozy je pochopitelně větší z několika dobře známých důvodů.
PS: Mě zajímají opravdu ty celkové prodeje a ne jen prodejnost v USA. To potom vypoví mnohem více.
Teď uvádíš prodeje pouze v sev. americe, což není zdaleka vypovídající trh. Zájem v americe o japonské vozy je pochopitelně větší z několika dobře známých důvodů.
PS: Mě zajímají opravdu ty celkové prodeje a ne jen prodejnost v USA. To potom vypoví mnohem více.
To je jen priklad toho, jak jednoduche je tyto cisla najit. Najdi si je a secti si je. Az potom uvidis konecne cislo, mozna pochopis. Jde o konecne cislo, nikoli o oblastni prodeje.
Já chtěl odkaz na tvé první tvrzení, to co mi tady podsouváš, to nikoho nezajímá. Tedy opět a jednoduše: Dej link na celkové prodeje. Mohl jsi ho uvést rovnou a uštřil bys mě i sobě čas.
Jde vidět, že se tradičně nedočkám. Připadá mi, že jsi opět něco plácl, aniž bys věděl o pravém stavu věci. No nic nového.
Pro ostatní, vyšel zde 5. 10. 2007 článek "Prodej nových vozů v Americe klesá", kde jsou v tabulce přehledně shrnuty výsledky prodejů v USA.
Stručně: první GM pak Toyota, Ford, osmý VW a Mazda nikde.
Pro ostatní, vyšel zde 5. 10. 2007 článek "Prodej nových vozů v Americe klesá", kde jsou v tabulce přehledně shrnuty výsledky prodejů v USA.
Stručně: první GM pak Toyota, Ford, osmý VW a Mazda nikde.
trubko,Mazda je relativně malá automobilka,ale prodává se velmi dobře.Subaru je ještě menší firma a chceš mi snad říct,že stojí za h...?
Kdybys myslel hlavou,tak GM má pod sebou X automobilek,to stejné Ford(pod nějž spadá Mazda),stějně tak Toyota.Tak běž se opláchnout,cucni si mamce z prsu a zmiz chrnět.
Kdybys myslel hlavou,tak GM má pod sebou X automobilek,to stejné Ford(pod nějž spadá Mazda),stějně tak Toyota.Tak běž se opláchnout,cucni si mamce z prsu a zmiz chrnět.
No a když se i ty budeš snažit, zjistíš něco mezi historií,designem,kult.tradicemi...on design jaksi není jen pouhé čmárání obrázků ve ve vzduchoprázdnu. :-!
Kdyz tady historie nehraje roli,by mne zajimalo odkud maji knowhow.Asi si to cele vycucali najednou z prstu.Bezvadna automobilka.
Presne tam, kde skoro vsechny ostatni automobilky.
Tak treba VW byl zalozen 1937...ve stejnem roce i Toyota, Nissan jeste o 5 let drive...takze tak asi! Myslim, ze knowhow maji svoje vlastni. A zaregistruj se prosim te, at si Te muzu dat do hate listu >😁
Mas dobre vymyty mozek.Apropo najdi mi jediny typ japonskeho auta,ktere prezilo tak,jak prezil a stale preziva VW Beatle.Kdyby umeli design ,tak to dokazou.Tot vse.
Honda civic například. Vyrábí se už osmá generace, toyota corola, druhý příklad, mazda MX5 například...
To co jsi napsal je diskuse o necem.
Trojce a šestce to sluší, ale dvojka vypadá podivně.
Podle me je to prave ta dvojka, ktera vypada uzasne. To podotykam, ze nemam rad hatchbacky. Perfektne dotazene tvary, vnitrni ergonomie na urovni, technicka invence a predstava jak silny motor "zaclouma" s timto malym vozem je zajimava.
Já miluju malé hatche, ale na tohle bych si asi chvíli musel zvykat, zezadu jsem to nějak nemohl na první pohled strávit. Ale jak ji tak déle studuju, uznávám, že něco do sebe to má. Možná by to zlepšila jiná barva?
Není problém udělat hezké auto. Problém je, udělat auto, které přežije roky. Například Focus 1. Ten je toho dokonalým příkladem. nebo Golf II. Ani jedno z těch aut není udělané dohezka. Je to stejné, jako s ženou. Ta která tě okouzlí při prvním setkání, ta tě také brzy omrzí. Zato ta, kterou poprvé v davu jen tak přehlédneš, tě napodruhé sejme do kolen. A o tom to je. U Mazdy postrádám právě ten akcent na sejmutí na druhý pohled.
Jasně, podíváš ne na Mazdu dvě a představuješ si, jak to točíš kolem kašny u vás na vsi... Ale musíš si také představit, že to budeš točit i za... pět let. A o tom to je. Jinak o svezení se v mazdě 2 jsem napsalna na blogu v Supertestíku. Navenek krásná, uvnitř nepochopitelná, přitom s dokonalou ergonomií (ač volant seřiditelný jen v jedné ose), současně s ambicí než na městský vůz. V subkonpaktech je dnes obrovské rozpětí. Na vrcholu ční Corsa, jako nejlepší vůz třídy, spolu s nejkrásnějším a uvnitř přímo úchvatným, Peugeotem 207. Na spodní příčce je právě Mazda 2. To ovšem nevykládej jako negativum. Osobně, a zejména po usednutí do dvojky zcela přirozeně zařazuji dvojku k Swiftovi, který je zase v MINI na vrcholu třídy. Ano tyto dva vozy vytváří mezitřídní spojnici.
Za zásadní nedostatek Mazd považuji (tradičně) předky. To u japonských aut je známé, koneckonců ukaž mi tvář japonského auta, která tě přitahuje. Tribeca? Impreza? Auris? Cicvic? Mazda6? Přitom tvář, to je přece jako u člověka to, od čeho odvozuješ základní vjem. Naprotitomu tvář Brava, Golfa, Focuse, to jsou prostě originální, zapamatovatelné tváře... a to nemluvím o tvářích světa - BMW, Mercedes, AUDI.
Jasně, podíváš ne na Mazdu dvě a představuješ si, jak to točíš kolem kašny u vás na vsi... Ale musíš si také představit, že to budeš točit i za... pět let. A o tom to je. Jinak o svezení se v mazdě 2 jsem napsalna na blogu v Supertestíku. Navenek krásná, uvnitř nepochopitelná, přitom s dokonalou ergonomií (ač volant seřiditelný jen v jedné ose), současně s ambicí než na městský vůz. V subkonpaktech je dnes obrovské rozpětí. Na vrcholu ční Corsa, jako nejlepší vůz třídy, spolu s nejkrásnějším a uvnitř přímo úchvatným, Peugeotem 207. Na spodní příčce je právě Mazda 2. To ovšem nevykládej jako negativum. Osobně, a zejména po usednutí do dvojky zcela přirozeně zařazuji dvojku k Swiftovi, který je zase v MINI na vrcholu třídy. Ano tyto dva vozy vytváří mezitřídní spojnici.
Za zásadní nedostatek Mazd považuji (tradičně) předky. To u japonských aut je známé, koneckonců ukaž mi tvář japonského auta, která tě přitahuje. Tribeca? Impreza? Auris? Cicvic? Mazda6? Přitom tvář, to je přece jako u člověka to, od čeho odvozuješ základní vjem. Naprotitomu tvář Brava, Golfa, Focuse, to jsou prostě originální, zapamatovatelné tváře... a to nemluvím o tvářích světa - BMW, Mercedes, AUDI.
U nás nemáme náves a ani kašnu,takže ježdění kolem kašny si opravdu nedovedu představit,navíc máme auta na ježdění skrz práci a soukromé jízdy a ne,jestli se to někomu líbí nebo ne,když je to za naše chectáky. :-! Ale z jedním z těch japonských aut co uvádíš jezdím, sice 4 týdny a 5 tkm,ale nějak nemám s ničím problém,co by mi vadilo.Auto je na konci cyklu,cena skvělá,motor nechrochá,neb jsem příznivce nafty= má filtr DPF=při akceleraci nečadí, olej, seč mnou nenáviděný long life je asi 2 mm pod horní ryskou,což je v normě,ergonomie v pohodě,uvnitř ticho,pohodlné,spousta místa a zvenku to vidím, jen když nasedám.Tak nevím,co mám řešit.Aha, tu "tvář".Už vím....Neb to auto se tu prodává asi 5 let,myslím,že ho při potkávání celých 5 let naprosto bezpečně poznávám - myslím podle masky a hodně zdaleka. Ale i kdyby ne,tak to neřeším,neb auto je na ježdění.Se tu mějte a nehádejte.Jdu řešit skutečné problémy, ne "pseudo"... :-!
ad "koneckonců ukaž mi tvář japonského auta, která tě přitahuje"
MX-5 2.gen, RX-8, toyota celica 5.gen a tiez i 7.gen, lexus GS.. a to som ani nejak dlho nerozmyslal, iba ma tak napadli tieto vozy. to ze sa Tebe nepacia, nic nemeni na tom, ze inym pridu krasne. dokonca aj toyota corolla E111 (wrc) mi pride krasna. a to je presne ten pripad, co si spominal, ze sa mi zacala pacit az ovela neskor. spociatku mi prisla minimalne divna. je predsa prirodzene, ze kazdemu sa paci nieco ine. na druhej strane by tu jazdili vsetky auta rovnake. a vtedy by urcite aj v Tvojom ponimani zanikla krasa apostola a taktiez guru. a nechapem, ako sa tu ludia az hadaju o tom, co je krasne a co nie. krasa je subjektivny dojem. nastastie..
MX-5 2.gen, RX-8, toyota celica 5.gen a tiez i 7.gen, lexus GS.. a to som ani nejak dlho nerozmyslal, iba ma tak napadli tieto vozy. to ze sa Tebe nepacia, nic nemeni na tom, ze inym pridu krasne. dokonca aj toyota corolla E111 (wrc) mi pride krasna. a to je presne ten pripad, co si spominal, ze sa mi zacala pacit az ovela neskor. spociatku mi prisla minimalne divna. je predsa prirodzene, ze kazdemu sa paci nieco ine. na druhej strane by tu jazdili vsetky auta rovnake. a vtedy by urcite aj v Tvojom ponimani zanikla krasa apostola a taktiez guru. a nechapem, ako sa tu ludia az hadaju o tom, co je krasne a co nie. krasa je subjektivny dojem. nastastie..
Ty jsi absolutne nevzdelanec .Jak muzes napsat o designu takovou HOVADINU ! Ty mas fakt ten MOZEK nejenze vymyty ,ale uplne ZATEMNENY.
Jdi uz nekam z japonskyma autama.Pres japonske auta developing urcite nepovede.
Napriklad vysledky prodeje Toyoty se prenaseji UMELE na Evropu ,ale je to absolutne lziva ucelova a zavadejici zprava.Ten prodej patril na ameriku a tam se vi proc to tak je.
Jdi uz nekam z japonskyma autama.Pres japonske auta developing urcite nepovede.
Napriklad vysledky prodeje Toyoty se prenaseji UMELE na Evropu ,ale je to absolutne lziva ucelova a zavadejici zprava.Ten prodej patril na ameriku a tam se vi proc to tak je.
byl bych docela i zvedavej, co jsi ty, co delas a tak. ale pak sem si rikal ze takovy clovek mi za tu zvedavost nestoji...
enakki: souhlas :yes:
enakki: souhlas :yes:
Já bych ten Enakiho seznam trošku rozšířil o MX-5 první a třetí generace, Toyotu MR-2, Hondu S2000, Hondu S800 (tady máš toho veterána Anonyme :-! ) Sportovní kupátka Nissanu (před tím Datsunu) a co hodně moc můžu je současné Subaru Legacy v kombíku. V Japonsku vzniklo a snad ještě vznikne spousta krásných sportovních aut pro radost. Podobně jsou na tom v GB. Třeba takové Německo kromě BMW M3 a Porsche 911 se nemá moc čím pochlubit.
tvoje nazory jsou pouze subjektivniho charakteru. napriklad predek mazdy 6 (kterou mimochodem mame v rodine) poznam i v noci jen ze svetel !!! ten predek je dokonalej a zadny VW ani focus mu nesahaj ani na paty. a jsme zase u toho. je toto pravda ? pro mne ano, pro tebe mozna ne. ale je to stale rize subjektivni. Ted kdyz pominu design, ktery se mi napriklad libi mnohem vic nez design evropskych znacek (nepocitam BMW [srdcovky] a italy), zamerim se na neco vic nez jen vzhled. A zde mazda valcuje VW "znovu", tentokrat již měřitelným způsobem. Spolehlivost, kvalita, cena.
Duvod, proc se s tebou zase poustim do hadky je jasny. Jsem tvrdohlavej a nepravda me bije do oci. Kdyz ctu ty LŽI o tom jak mají japonci špatná a ošklivá auta, která jsou po 5 letech okoukaná, je mi z toho zle. Právě například mazda 6 sbírá chválu za to, jak její design nestárne a i po takové době vypadá stále nádherně.
Svuj konec prispevku bych mohl taky zakoncit tvym stylem "ukaž mi tvář VW, která tě přitahuje?" golf ? , passat ? , touran ?
Design techto aut starne mnohem mene prave proto, ze nemaji nic moc navic, co by je odlisovalo od tech novejsich...
A neboj, srovnam se i s tvou kritikou jak tomu vubec nerozumim a ze prodejni cisla mluvi za vse apod co opakujes vsude a nakonec potichu prejdes jinam...
Duvod, proc se s tebou zase poustim do hadky je jasny. Jsem tvrdohlavej a nepravda me bije do oci. Kdyz ctu ty LŽI o tom jak mají japonci špatná a ošklivá auta, která jsou po 5 letech okoukaná, je mi z toho zle. Právě například mazda 6 sbírá chválu za to, jak její design nestárne a i po takové době vypadá stále nádherně.
Svuj konec prispevku bych mohl taky zakoncit tvym stylem "ukaž mi tvář VW, která tě přitahuje?" golf ? , passat ? , touran ?
Design techto aut starne mnohem mene prave proto, ze nemaji nic moc navic, co by je odlisovalo od tech novejsich...
A neboj, srovnam se i s tvou kritikou jak tomu vubec nerozumim a ze prodejni cisla mluvi za vse apod co opakujes vsude a nakonec potichu prejdes jinam...
No, hlavně, Skejpo nerozumíš designu. Já také poznám Mazdu v noci (a nejen ji), to ovšem o kvalitě designu toho kterého auta nevypovídá nic. Právě to, co zmiňuješ, ta jistá stopa v čase u VW třeba, to je právě důkaz, že to uměl někdo udělat. Svět není o tom, že se má lítat od zdi ke zdi... svět aut je o tom, že se podíváš na třicet let starého bavoráka a řekneš - bavorák. To je vše. Někdo umí, někdo se o to jen snaží. Jde o to, umět to rozeznat. Nezlob se, ty to (doufej zatím) neumíš. To ovšem neznamená, že zrovna tatínkova Mazda 6 je špatný vůz. Naopak, nebýt těch tunerských zadních lamp, slušelo by jí to. A víš proč, protože je střižená po vauwéovsku, tedy do tradice. To ale pochopíš (doufej) časem, až odžiješ pár dekád a nebudeš tak vystresovaný z první modelové Řady, kterou jsi u Mazdy počal vnímat.
zacnu od konce. vnimam jiz vice rad a to proto, ze jsem ridil jiz mazdu 626 2,0i, kterou sme meli pred scenicem a teprve pak prisla 6ka. tot k tomu vnimani. Dale, mily GTI, zadni lampy jsou naprosto dokonale a není divu, ze po vzoru mazdy to pak zkusilo do aut namontovat vice automobilek - proc asi ? asi proto ze se to nikomu nelibilo...
ted k tomu poznavani v noci. asi jsi to pri sve podprumerne inteligenci nepochopil ale melo to znamenat ze ten predek je dokonale osobity a krasny. i ty lampy poznas krasne v noci od ostatnich aut protoze ty hlavni svetlomety krasne nenucene prosviti cely svetlomet.
s tim bavorakem bych souhlasil. ale predstav si ze uvidis 30 let stareho golfa (pokud jeste jede) a reknes - "GOLF"... kdepak. reknes spis "ono to jeste jede ?" nebo "to je zazrak ze to jeste jezdi" a kdyz uvidis zachovalyho tak "hmm, veteran" >😒]
jsem ale rad GTI, ze zrovna ty si mi rekl, ze nerozumim designu. protoze presne to si myslim ja o tobe. Narozdil od tebe, ja umim pochvalit i vozy jinych znacek (dokonce i VW nebo skodovku) a nemusim porad rikat ze mazda je nejlepsi. Ale tvoje shazovani ostatnich znacek (zejmena japonskych) me privadi k silenstvi. Rikam si, co kdyz to cte nekdo, kdo te nezna ? Co si muze myslet ? A ihned uz pisu reakci, aby lidi vedeli, ze sem pise sasek, kterej si hraje na reditele zemekoule co spolkl veskernou moudrost sveta, zejmena v oblasti automobilu...
docela by me zajimalo jak ty rozumis designu. vystudoval si nejakou skolu ? a co mas za auto, ze dokazes takto soudit ?
ted k tomu poznavani v noci. asi jsi to pri sve podprumerne inteligenci nepochopil ale melo to znamenat ze ten predek je dokonale osobity a krasny. i ty lampy poznas krasne v noci od ostatnich aut protoze ty hlavni svetlomety krasne nenucene prosviti cely svetlomet.
s tim bavorakem bych souhlasil. ale predstav si ze uvidis 30 let stareho golfa (pokud jeste jede) a reknes - "GOLF"... kdepak. reknes spis "ono to jeste jede ?" nebo "to je zazrak ze to jeste jezdi" a kdyz uvidis zachovalyho tak "hmm, veteran" >😒]
jsem ale rad GTI, ze zrovna ty si mi rekl, ze nerozumim designu. protoze presne to si myslim ja o tobe. Narozdil od tebe, ja umim pochvalit i vozy jinych znacek (dokonce i VW nebo skodovku) a nemusim porad rikat ze mazda je nejlepsi. Ale tvoje shazovani ostatnich znacek (zejmena japonskych) me privadi k silenstvi. Rikam si, co kdyz to cte nekdo, kdo te nezna ? Co si muze myslet ? A ihned uz pisu reakci, aby lidi vedeli, ze sem pise sasek, kterej si hraje na reditele zemekoule co spolkl veskernou moudrost sveta, zejmena v oblasti automobilu...
docela by me zajimalo jak ty rozumis designu. vystudoval si nejakou skolu ? a co mas za auto, ze dokazes takto soudit ?
Docela se divím, že dokážeš někoho označit za podrpůměrně inteligentního, ale sám rozhodně nejsi žádný génius. Snad by ses aspoň mohl naučit psát bez chyb. :-!
trochu sem cekal kdy to prijde. deception, allesio nebo este dva ucty co tu sou. minimalne jeden z nich ma GTI ale nikddo to nikdy nemuze dokazat. vzdy kdyz je GTI v uzkych, tak se tu objevy...
nikdy jsem se za geniuse neoznacil. podprumerne inteligentni ale taktez nejsem (IQ mam dokonce nadprumerne - mereno profesionaly pred cca 4 lety). snad i proto jsem se dostal na vysokou skolu (VUT). za svuj pravopis se samozrejme omlouvam. nejaka ta hrubka se vzdy najde ale tak strasne to snad zase neni. nespisovna slova ale neberu jako chyby...
Deception, proc se vlastne nezaregistrujes ? jsi tu celkem casto. pokazde v diskuzi s GTI 😄
nikdy jsem se za geniuse neoznacil. podprumerne inteligentni ale taktez nejsem (IQ mam dokonce nadprumerne - mereno profesionaly pred cca 4 lety). snad i proto jsem se dostal na vysokou skolu (VUT). za svuj pravopis se samozrejme omlouvam. nejaka ta hrubka se vzdy najde ale tak strasne to snad zase neni. nespisovna slova ale neberu jako chyby...
Deception, proc se vlastne nezaregistrujes ? jsi tu celkem casto. pokazde v diskuzi s GTI 😄
Na mě si zapoměl, já jsem přece také klon GTIho. Spíš je to o tom, že mladí kluci mají takové rebelské názory, ale jak jim přijde rozum, trochu zestárnou a poznají svět, tak hodně změknou. Přestanou se hádat s GTIm a dají mu v mnoha věcech za pravdu.
K té vysoké, tam se dostane kdejaký trumbelín, rozhodně to není odrazem inteligence. Ta se začne objevovat až u zkoušek typu Pevnost pružnost 1,2,3. Pokud jsi inteligentní, dáš je napoprvé a za výbornou 😉
K té vysoké, tam se dostane kdejaký trumbelín, rozhodně to není odrazem inteligence. Ta se začne objevovat až u zkoušek typu Pevnost pružnost 1,2,3. Pokud jsi inteligentní, dáš je napoprvé a za výbornou 😉
to uz si pak spis genius 😄 ne, je dokazano ze na vysokou (beru normal vejsku, ne nejake spec) se dostanes pouze pokud mas nad 120 IQ. ale proto sem to nerikal. to byla jen reakce k tomu podprumerne inteligentnimu 😄
nebudu se s tebou hadat ze mu nekdy v necem nedam za pravdu. ale pochybuju ze zmenim nazor na to ze VW dela (zatim) nudna auta a moc to nehodla menit... mazda je mnohem dynamictejsi takze se ji proste musim zastat...
nebudu se s tebou hadat ze mu nekdy v necem nedam za pravdu. ale pochybuju ze zmenim nazor na to ze VW dela (zatim) nudna auta a moc to nehodla menit... mazda je mnohem dynamictejsi takze se ji proste musim zastat...
Ve světě je rozhodující prodej a zisk. Raději bych dělal nudná auta s vysokými prodeji, než ulítlá, které téměř nikdo nechce. Věc pohledu.
K tomu IQ na vysokou, není třeba splňovat nějaký limit. Je to z velké části o vlastní píli, než o IQ.
K tomu IQ na vysokou, není třeba splňovat nějaký limit. Je to z velké části o vlastní píli, než o IQ.
jo ale blbec treba nema ani tu pili.
chces teda rict ze VW dela nudna auta ktera se dobre prodavaj a japonci delaj auta ulitla ktera se prodavaj min ? 😄
chces teda rict ze VW dela nudna auta ktera se dobre prodavaj a japonci delaj auta ulitla ktera se prodavaj min ? 😄
O japonské vozy se nijak extra nezajímám. Pouze respektuji Evropské prvenství VW.
kdyz se o ne nezajimas tak je nesud a neporovnavej... :-!
No tak ja by som urcite radsej vyrabal zaujimavejsie krajsie jedinecnejsie auta ktore by si kupil uzsi vyber ludi ktory to vedia ocenit.Ako taka alternativa pre fajnsmekry :-! a pre motorsport a tak.a verim ze by som aj zarobil pekne aj by som mal z toho ozaj dobry pocit.
a skejpa, presne s tebou suhlasim!
a skejpa, presne s tebou suhlasim!
a proc se vlastne stydis si do profilu dat vek, kontakt na sebe nebo dat sve auto do moje.auto.cz, kdyz tu jsi tak casto ?
GTI.. ty viez vzdy pobavit. ako si ta moze niekto davat do hate-listu..
ale k dizajnu. ty si ho studoval? mam taky pocit, ze mu rozumies najlepsie. ano, suhlasim, ze bawo vzdy bol a je typicky bawo, taktiez mercedes si drzi neopakovatleny dizajn. porsche a dalo by sa viac EU znaciek takto menovat. ale urcite nie ludovky ako VW, Renault.. urcite, dizajn niektorych modelov by sa dal nazvat originalny, v niet pochyb - golf bol jedinecny a krasny. tiez si pamatam, ako som ho obdivoval, I. aj II. gen. ale dnes golf zapadol do priemeru.
zial, dnes je ina doba. automobilky sa predbiehaju v produkcii, auta starnu ovela rychlejsie (z vizualneho pohladu) ako kedysi. taktiez portfolio modelov je ovela sirsie. a uz DNES je Tvoj VW s dizajnom tam, kde aj japonci. takze o 30 rokov sa na aktualneho golfa bude pozerat tak isto, ako na dnesnu mazdu 3.
nastastie nie som ziaden fanatik do konkretnej znacky, i ked fandim japoncom, uznavam jedinecnu krasu alfy, bmw, aj mercedesu, ktory by som si asi i tak nikdy nekupil.
a vzdy sa potesim, ked pride na trh SKVELE auto a je mi dokonca jedno, aj ked to bude KIA. zijeme tu vratko a ovela rychlejsie. preco sa obmedzovat na par automobiliek..
a napriklad ked sa pozrem na mazdu 323F tu s tymi uzkymi svetlami, tak nechapem ako sa im podaril tak skvely, nadcasovy dizajn..
ale k dizajnu. ty si ho studoval? mam taky pocit, ze mu rozumies najlepsie. ano, suhlasim, ze bawo vzdy bol a je typicky bawo, taktiez mercedes si drzi neopakovatleny dizajn. porsche a dalo by sa viac EU znaciek takto menovat. ale urcite nie ludovky ako VW, Renault.. urcite, dizajn niektorych modelov by sa dal nazvat originalny, v niet pochyb - golf bol jedinecny a krasny. tiez si pamatam, ako som ho obdivoval, I. aj II. gen. ale dnes golf zapadol do priemeru.
zial, dnes je ina doba. automobilky sa predbiehaju v produkcii, auta starnu ovela rychlejsie (z vizualneho pohladu) ako kedysi. taktiez portfolio modelov je ovela sirsie. a uz DNES je Tvoj VW s dizajnom tam, kde aj japonci. takze o 30 rokov sa na aktualneho golfa bude pozerat tak isto, ako na dnesnu mazdu 3.
nastastie nie som ziaden fanatik do konkretnej znacky, i ked fandim japoncom, uznavam jedinecnu krasu alfy, bmw, aj mercedesu, ktory by som si asi i tak nikdy nekupil.
a vzdy sa potesim, ked pride na trh SKVELE auto a je mi dokonca jedno, aj ked to bude KIA. zijeme tu vratko a ovela rychlejsie. preco sa obmedzovat na par automobiliek..
a napriklad ked sa pozrem na mazdu 323F tu s tymi uzkymi svetlami, tak nechapem ako sa im podaril tak skvely, nadcasovy dizajn..
Tak to lietanie od zdi ke zdi,by si mohol skor vycitat prave VW ako Mazde?Alebo snad pamät nesluzi!?Spomen si na tvoj slavny passat ako vyzeral ten tvoj slavny passat koncom osemdesiatych rokov,skareda hranata skatula vo forme liftbacku alebo kombi (to vtedy sierra bola uplny designovy skvost),potom prisli este dve hranate varianty a zrazu hop skocilo sa v 1996 na oblu bachratu obludu.Preco nedrzia styl a tvar!?
Najpredavanejsie roadster historie? Mazda MX-5. Mazda 323 je 14 najpredavanejsie auto v dejinach automobilizmu (zdroj MSN.co.uk, hladaj best selling cars). Jedina firma, ktora zvladla Wankel? Mazda. A to je Mazda jeden z najmensich velkoseriovych vyrobcov.
by mne zajimalo,co tim chtel basnik rici.Na Japonskych autech neni ale vubec nic zajimaveho.Ale vubec zadny prvek o kterem by jsem si rekl ,ze by stal za neco.
zkus si vylecit tu tvou vlci tmu..a to, ze jsem uplne vymetenej mi psat nemusis, ubozacku 😄
tobě by anonime měli zakázat sem chodit, bohužel je demokracie a my tě sem pustit musíme. Kdybs ale nadával jen svou pusou a nechal přitom svoje prsty daleko od klávesnice bylo by nám všem líp. Protože design Mazdy 6 je v dnešní době právě že poměrně inovativní i když už nejde pořádně přijít s něčím novým, tak Mazda přišla s tím nejlepším co jsme zatím viděl. A co kopírují? Kola v rozích? 4 sedadla? či snad to že má dvě zrcátka na bocích a jedno uvnitř? no teda to je strašný to přeci mají jen evropská auta s tradicí stejně dlouho jako zbytek světa +-pár let.
Japonske auta jsou nejvetsi PODVOD pod sluncem.Japonsti manazeri a obchodnici jsou podvodnici a lhari .Takovou maji bohuzel povest.Jeste ze Skodovka mela ROZUM a nepustila je do sve automobilky.Vim moc dobre o cem mluvim.
Ty tvoje komentare nemaji ale ani co by se za nehet veslo opodstatneni.Japonce neznas,jejich management take ne ,jen te ZBLBLE vymyli krasne mozek .Prosim te probud se a koukej na svet realne.Pak me das za pravdu.
Nevim proc si mame Japonce poustet do Evropy.At si kumulujou ty svy okopirovane Mazdy u nich doma.U nich totiz se to moc neprodava.Takova je realita.
Proc take pises,ze te tady pustit musime ? Jsi normalni anebo placeny a vymyty mozek od MAzdy nebo jine Japonske zkopirovane automobilky a ubreceneho managementu ???Asi jo to tak vypada.
Ty tvoje komentare nemaji ale ani co by se za nehet veslo opodstatneni.Japonce neznas,jejich management take ne ,jen te ZBLBLE vymyli krasne mozek .Prosim te probud se a koukej na svet realne.Pak me das za pravdu.
Nevim proc si mame Japonce poustet do Evropy.At si kumulujou ty svy okopirovane Mazdy u nich doma.U nich totiz se to moc neprodava.Takova je realita.
Proc take pises,ze te tady pustit musime ? Jsi normalni anebo placeny a vymyty mozek od MAzdy nebo jine Japonske zkopirovane automobilky a ubreceneho managementu ???Asi jo to tak vypada.
Tedy, je hezké, že jsi se s námi podělil o radost z čerstvě nabyté znalosti ovládání klávesových zkratek Ctrl+C a Ctrl+V. Teď se ještě zkus naučit Start-Vypnout... 😄
Japonske auta su najhorsie na svete vsak? :no: jasne ved vobec su neni kvalitne vypracovane, ani spolahlive, nic nevydrzia, skarede nemoderne sikmooke krabice.Ak s tym suhlasis ok.tvoj nazor.Ale ja sa s tebou v nicom nezhodnem!!Mazdy urco nepatria k autam, co sa zle predavaju.A ak nahodou niekde predaje nejdu, neni to tym ze by sa neosvedcili ale skor tym, ze kopec ludi sleduje len predajnost a potom aj podla toho kupuju.Ak sa pozru na skoro domaci VW a predava sa dobre, majitelia su spokojni ved ho ma aj sused a ja nebudem horsi kupim si taky isty.Mazda pre mna ma charizmu ako kopec inych japonskych aut-tym nechcem povedat ze europania a amici nerobia auta s dusou, a keby som si ju kupil bol by som na nu hrdy na rozdiel od komercnych a masovych aut ktore ma kazdy druhy, ktore ma vobec nelakaju nicim, aj keby som ich nestretal kazdy den stovky. 😉
souhlasím s tebou Japonci neuměj dělat vůbec auta třeba takové Subaru impreza nebo Lancer evo fakt auta na * motor stojí taky za prd ale nikdo jinej takový auta vyrobit nedokáže nemluvě o motoru takže nevím proč Japonce urážíte a Mazda myslím že je na hodně kvalitní úrovni asi je už lepší i jak VW prostě japonské auta jsou lepší ale jen ty co se dělaj v Japonsku a né v Evropě a pokud se někomu nelíbí tam má jinej vkus a nekoupíme si přece passata jen protože to má skoro každej
ty jsi naprosto fascinujici pripad >😁
dekuji, ze jsi mi otevrel oci! ted uz vim, kde je ta skutecna kvalita, spolehlivost a originalita tvaru i techniky! Me pristi auto bude urcite traktor z Boleslavi - vzdyt delali auta uz pocatkem 20-teho stoleti - zaruka kvality a tradice!
Dekuji.
Tvuj (uz ne) vymyty mozek
dekuji, ze jsi mi otevrel oci! ted uz vim, kde je ta skutecna kvalita, spolehlivost a originalita tvaru i techniky! Me pristi auto bude urcite traktor z Boleslavi - vzdyt delali auta uz pocatkem 20-teho stoleti - zaruka kvality a tradice!
Dekuji.
Tvuj (uz ne) vymyty mozek
nerad Vás přerušuji,ale nevíte někdo proč má ta Mazda čtyři pedály?
Nebo to čtvrté není pedál?
Nebo to čtvrté není pedál?
Rad bych videl nejakeho pekneho japonskeho veterana,kdyz uz tak vsichni tady opruzujou,ze japonci jsou originalni.