Testy
Šli byste do téhle feldy?[odkaz] Vypadá to lákavě, malý nájezd, na oko dobrý stav...asi by to chtělo projet, co?
Nemáš tam ten odkaz, jinak obecně Feldu z nostalgie na víkendy proč ne, taková Felicia Fun 😄 :yes: to bych si asi nechal líbit. Jako auto na denní ježdění už ne, možná nějakýho pickupa jako delníka na stavbu.
Felda na víkendy no, ale tak, proč ne 😁 Možná s 1.6, ale i tak je to jen ta nostalgie 😁
K cemu? Svezeni v tom neni zadna radost. Je to uz v dnesni dobe podle me prezitek. Jedina vyhoda toho auta je. Jednoducha technika.
Vždyť říkám, že jen z nostalgie, v tomto segmentu byla mnohem zajímavější auta koncem 90.tych let.
Jednoduchá technika, levný provoz. Někomu se to možná zdá málo, ale pro celkem dost lidí jsou to důležité parametry. Před pár dny přede mnou jel jeden stříbrný kousek a vypadal jako nový. Ale bourat bych v tom teda nechtěl.
No, jako dělník, dejme tomu, ale auto na víkendy - jakože přes tyden jezdím moderním autem a pak se svzeu ve Feldě? To asi ne 😁
Tak nějak. Auta už moc nežeru,ale oceňuji, že mohu jezdit něčím jiným než jsou výrobky AZNP Mladá Boleslav. Minulý týden jsem měl možnost si sjet novým Passatem a i když na tom autě nevidím vůbec nic zajímavého tak si radši sjetu s ním než s Feldou, Fábii, Favoritem nebo něčím jako MB1000 nebo 105, na které jsem dělal autoškolu 😒]
Felda bola u nás prijateľným autom vo svojej dobe, dnes je to čistý archaizmus a na žiadne praktické použitie zmysel nedáva - leda tak ako youngtimer.
co je to za masirku? Fabie, Felicie...jeste tu nebyl Favorit a nejlepsi auto 80let Skoda 120L.
Strasny!
Strasny!
Že na Felicii se dalo alespoń dívat. Oproti nadcházející Fabii to byla krasavice. A taky měla větší kufr, Škodovka pak "přepočetla" objem u Fabky až když nuceně přestala Felicii vyrábět. Tvarově se mi Feldy pořád líbí.
Nevím přesně, kdy digitální fotoaparáty začaly, ale vím určitě, že existovaly už v sedmdesátých letech. A nebyly úplně nepoužitelné.
Určitě existují skvělé kompakty, ale ty co sem zkoušel, když mi je někdy někdo vrazil do ruky, byly zoufale pomalé fotit s tím byl prostě opruz pro člověka jako já 😊
Takže levné zrcadlovky smyl mají, pro lidi jako já 😁
To už bych radši volil třeba Olympus E-PL10, ačkoli Olympusy ani trošku nemám rád.