Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Škoda Felicia Combi 1,6i/55kW

13 komentářů

Johny.Rico
Cena.. uff :no: No jo, staré časy.
Pokušitel
tak v motorizaci1,6 jsem najel asi 240tkm (2 služebáky po120tkm) a byly to super časy! Jediná porucha za celou dobu byl vadný termostat, jinak bez poruch. Ta cena byla ale příšerná,dnes má zato člověk auto o třídu výš a výbava nesrovnatelná!!!
Ti nevím... Spolu s Š 130 zatím jediný auto, který mě někde nechalo stát...
OkreskyLover
Ježiši, snad nemůžete srovnávat 13let starou cenu s dnešní nabídkou, když jsou okolnosti a trh úplně někde jinde. Golf 1.8 startoval na 510 000 kč. Navíc Felicii musíte vnímat jako tuzemský výrobek, z většiny přizpůsobený potřebám občanů naší země. Ve své všestrannosti a spolehlivosti je v daném segmentu téměř underground. Kupte si obě oba ojetý a uvidíme, za který faktury od servisu si budete rvát vlasy.
Sleeper
Cena byla příšerná, na Felicii se mi ale pár věcí opravdu líbilo. Například vnitřní prostornost, nebo tvary přístrojovky.
Sleeper
Safe Line byl akční model, který měl skutečně v základní výbavě čtveřici pytlíků - čelní a boční.
Frantizsekk
Tu neznam. Nerikej, ze ta felda mela 4 bagy >😁
Chtel bych videt lidi, co by to dneska za ty prachy koupili. Ale, kdyz vezmu v potaz tu 6 let zaruku na proreziveni karoserie(coz bylo asi mineno CELE karoserie), par by se naslo. Nechci feldu hanit, to ne, ma svy roky a neni to fer. Mela se ale porad jmenovat favorit.. krom par plechu a plastu je to porad to samy auto.
Vencos
pokud si dobře vzpomínám, prošlo tím testem ejn verze SafeLine s bočnímma airbagama
Johny.Rico
Tak tak, min. poruchovost. No a cena... kapitola sama o sobě >😁
swifter
crashtestů? Na ENCAP nejsou... 😉
Apolo Anton Ohno
Měl jsem Feldu 1.3 MPI 50kW sedm let ( najeto 250 tis. ) a můžu potvrdit , že to auto mělo minimální poruchovost. Mínusem byl hlučnější motor a ke konci to začalo šíleně reznout. Tak musela z domu. Teď mám Golf 1.4 TSI ale na feldu nedám dopustit.
Ta cena za tu 1.6 55kW 445 200 Kč ( se zoufalou výbavou ) byla šílená , dneska se dá koupit Fabia RS 132kW za 499 900 Kč... 😉
krultheking
přesto některé manýry škodovky mají tuhý kořínek
ryccardo
Spousta lidí s Feldou bylo a ještě je spokojený. Jednoduchá údržba, levné díly, člověk s ní mohl vyrazit kam chtěl a nemusel se ani strachovat, že ho někde nechá z ničeho nic stát, které nové auto dnes něco takového nabízí? Jednoduchá konstrukce a minimum elektroniky, prostě Felda 😄 :yes: