Novinky
Dylan McKay
0
Prosím, zavolej jim tam, že bych ho chtěl mít už pod stromeček! Nebo aspoň k lednovým narozeninám! Takhle se mi moc líbí, takhle bych ho bral! :yes:
0
Je pěkný, viď...má "charm" a a přitom je stravitelný pro konzervativce (myslím). Zavolám...ale asi to nepomůže 😉
Dylan McKay
0
Děkuju! 😉
Kde sú tie časy keď Land Rvoer mal nádych špičkového a HIGH-TEC auta a zároveň konzevatívny dizajn? Je to pekné, ale nieje to Land Rover.
Tohle není Range Rover, tohle nemusí být konzervativní...
Toto má šťávu, má to štýl je to proste opäť prekrásny kus stroja. A já nehovorím, že z toho musí byť HICH-TEC krabica. Freelander nieje krabica a predsa je to ešte Land Rover. Ale toto sa hodí proste pre inú značku. Nie žeby mi to vôbec nesedelo, ale Land Rover by mal zostať Land Roverom.
V tom případě k Land Roveru nesedí ani Range Rover Sport! Je to ostudný nevlastní bratr Range Roveru. Nemám rád značku Land Rover!
Neviem o čom hovoríš. 😲 Sport má všetko to čo LR má mať. :-!
Ne, Sport je jen zvětšená Fabie, nezaslouží si nosit název Range Rover, pro mě je to jen Land Rover...
Klikni na můj nick, mám Range Rover, je tam na něj recenze, je to úchvatný auto, ale dost si tam stěžuju na servis AMT. Budu slavit až jim jednou seberou licenci...
Dávám jim rok, maximálně dva... 😉
Klikni na můj nick, mám Range Rover, je tam na něj recenze, je to úchvatný auto, ale dost si tam stěžuju na servis AMT. Budu slavit až jim jednou seberou licenci...
Dávám jim rok, maximálně dva... 😉
Robiš si zo mňa srandu. 😄
Jak to myslíš?
Keď tak ohováraš Range Rover Sport. 😲
Když jsi zvyklý na Range Rover, tak se ti Range Rover Sport zdá perverzní...
>😁 >😁
Keď som písal prvý príspevok rozmyšľal som hlavne nad Discovery 3.
Keď som písal prvý príspevok rozmyšľal som hlavne nad Discovery 3.
Asi jsem jinej, ale Discovery mi taky nic neříká. Mě se líbí jen ten klasický Range Rover...
Pěkná byla ta studie Stormer...
Pěkná byla ta studie Stormer...
AHA! V poriadku. Mne je to jedno. Každý Land Rover je prekrásny. Ale toto je gulaté, superšportové pre cyklistov. 😲
Mě se ta studie líbí. Měl jsem Avantime, to bylo kupé s prosklenou střechou. Teď mám rád SUV. A tohle je právě takovej mix, přímo SUVtime! Dva v jednom. Prostě teď bych ho bral, ale takhle jak je.
Áno, ale na značku konzervatívneho gentlemana sa nepatrí robiť mix niečoho čo značka dlho, dlho nerobila.
No, a takovej názor jako máš ty málem vyhubil Jaguáry...
Ne, musí se jít vpřed, zpátky ni krok! :yes:
Ne, musí se jít vpřed, zpátky ni krok! :yes:
Šviháku, musím s Tebou souhlasit. Měl jsem před dvěma lety na víkend RR Vogue půjčenej a nemám moc podobných srovnatelných motozážitků. Jedním slovem paráda. Bohužel s Tebou musím souhlasit i s AMT. Nemluví ze mě zkušenost zákazníka, ale člověka, kterej k nim měl kdysi velmi velmi blízko... Na druhou stranu, myslím, že jsi na tom ještě o poznání líp, než tenhle člověk [odkaz]
Ahoj okristane, podle popisu jsi jezdil asi benzínem nebo snad TDV8?
Je to sice jenom koncept,ale ta extrémně nízká okna a prosklená střecha to je odvážný počin u auta které bude v terénu vystaveno pěknému kroucení.Ale líbí se mi,pro budoucnost by se mohli výrobci vydat tímto směrem.
tak zatím to vypadá zajímavě ... auto s stylem a duchem LAND ROVERu a je šmrnclej moderními technologiemi ... bude zajímavé jak se s tím LR popere ... ale trochu se na jednu stranu bojim protože je mi jasné že se tohle začne líbit spooustě metrosexuálků který si to koupí jen že je to in a ne pro to že je to LR a je takovej jakej je ... ;-\ .... každopádně je tu hezky patrné jak každý další model vyroste zluxusní, vzdálí se auto první generace ... freelanderu na to stačila jediná modelová obměna ...
EDIT ... teď jsem koukal na náhledovej malej obrázek na hlaní stránce a nmůžu si pomoct ale vidím v tom trochu z siluety ford edge/lincoln mkx .... 😲 .... a nebo už blbnu >😁
Vidis dobre, studie je od d. UK teamu Fordu. Tak doufejme ze to neprodaji. Protoze jinak bye bye studie Land Rover Coupé.
Zajmavy koncept, skoda ze vetsina z evropskych automobilek koncept nedotahne do konce = na silnici.
jen 4,3? sem myslel že to bude větší. Snad interiér bude luxusní jako u RR a trochu futuristickej. Zrcátka a kola jsou fantastický.
Žádný kupé nevidim, jen třidveřák průměrnej na silnici i v teránu nepraktickej ale docela pěknej
Já tyhle fotky konceptů moc nemusím. Vždycky každý výrobce "machruje", co vymyslel a nakonec žádnej z nich nemá ty "koule", aby nakonec udělal auto aspoň z 80% podle původního konceptu, který obvykle vypadá skvěle...