Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SsangYong Chairman: luxusní limuzína s pětilitrovým osmiválcem

13 komentářů

Kanibal
SsangYong je klasický případ snahy o osobitý design v esteticky naprosto jinak orientované zemi - takový Rodius je něco neuvěřitelného. Limuzína bude oblíbena mezi východoasijskými podnikateli, tady bude paběrkovat a bude jen se závistí pokukovat po prodejích Kia Opirius... a to je hodně málo.
Stejne jako cinska,tak i japonska auta jsou o nicem.Napsal jsi to hezky,charakteristika obou asijskych zemi je esteticky a osobite naprosto mimo.
Cinska auta maji snad vyhodu v tom,ze budou levnejsi.
Atlis
moc kecas...
len pre upresnenie, ssangyong neni japonska znacka :-!
Kanibal
No tak to pozor - psal jsem o jihovýchodní asii, Japonsko je trošku o něčem jiném - sám jsem jezdil s krásnou mazdou 5, teď mám tedy octavii, ale Japonci v posledních patnácti letech dokázali změnit orientaci velké části svých modelů přímo na evropu. To samé se povedlo KIA nebo Hyundaii v případě modelů Ceed a I30, ale většina ostatních modelů stále nese punc namalovaných starých štětek.
glemo
Presne tak....Za výkok ze Japonská Toyota je o nicom by som vesal ludi.Su to jedny z najlepsich aut vôbec.To ze su zle moze tvrdit lez trouba ktorý o tom nevie nic..
skejpa
japonska auta sou to nejlepsi co se vubec vyrabi. prima konkurence zabehlych evropskych znacek. a srovnavat ssang yong s mazdaou/toyotou/hondou se mi zda jako velka urazka ! :no:
A já bych si ho i koupil 😄 Byla by to jedna z největších pitomostí, ale za ten kus exotiky bych ty prachy obětoval...
co sem pletes cinany a japonce?ssang yong je korejec :no:
WinDiesel
..... 6 válec jsem viděl na vlastní oči. V Rextonu.
Je jistě určen i pro tento vůz.
www.skodaoctavia.cz
Dodaly pěknou fotku hodně je na ní vidět. A možná je to dobře. Asi věděli jak to tomu autu bude nejlíp slušet a to tak že nebude vidět >😁
www.skodaoctavia.cz
Pěkná fotka je na ní hodně vidět. Ale asi věděli jak to vyfotit aby to autu nejvíce slušelo a to tak že není vidět
O tom jakz je ssang yong dobrz sa presved3ite a6 ked do neho nasadnete a povozite sa. Podla mna su to super auta lebo maju zmluvu s Mercedes-Benz. Jeho automobili su proste SUPER.